Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Danci nude virtuelno premlaćivanje žena (video)

342 pregleda · 30 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 20:25

Nova danska kampanja protiv nasilja nad ženama izazvala je mnoge kontroverze kada je na jednoj internet stranici objavila „igricu” u kojoj možete virtuelno istući ženu i postati “faca”.
Ako ste agresivni i željni batinanja žena, možete sebi dati oduška na stranici www.hitthebitch.dk.

"IGRA" Bez posledica i nasilno možete da istučete devojku, i ne samo to, što više udarate, to ćete brže osvojati bodove i postati 100% Gangsta.
Ova neobična kampanja je prouzrokovala podeljene reakcije, a osnovno pitanje je da li jedna kampanja koja se bori protiv nasilja, može istovremeno da koristi nasilje pa makar i u virtuelnom svetu.

http://www.youtube.com/watch?v=iSbr2xLKBrA&feature=player_embedded#at=14
OSVOJATI?

ko te učio bosansko/srpsko/hrvatskom, volio bi ga vidjeti ...
ne mogu je sakom udarit ne valja :S

samo samar :)

100 % idiot ahhhah jako jako
God je napisao/la:
nabijem te na ... solju
1. pa sta ako neko pogrijesi
2. i nisam ja pisao text

EDIT: i cisto da znas,kaze se volio BIH ga vidjeti
omg , mozda i uspiju smanjit premlacivanje zena uzivo
Igra nije neshto, udaras curu :?

Iskreno curu nikad nebih udario, pa da me vrijeda i to, nisam pao taj nivo da udarim cure, al' ima naravno idi0ta koji to rade svaki dan, muche, terorisu cure
POENTA .....

100 % pussy 0 % gangster

kaako je udarate sve vise gangster % se povecava

kad dodje na 100 %

poslije vam izbaci

da ste 100 % idiot ;)

STOP NASILJU NAD ZENAMA
PREJAKA REKLAMA ;)
miire je napisao/la:
Igra nije neshto, udaras curu :?

Iskreno curu nikad nebih udario, pa da me vrijeda i to, nisam pao taj nivo da udarim cure, al' ima naravno idi0ta koji to rade svaki dan, muche, terorisu cure
ma dobro,naravno da ne bi...ali ovo je zajebancija
God je napisao/la:
joj jason nije ovo knjizevni i gramaticki sajt

Post dobio aplauz od bak1r

Nakanto sam je , pa nek se ona meni qrci
lol
i sta sad ovo treb da znaci ?
da se stelim kako cu curu ubit sakama ?
lol
Ofirno je ovo... Trebali su napraviti kad je krenes udarati ono ti se zacrveni ekran ...
Vako ce neki idol 5000 puta refreshovat da nabije 100000% idiot
I lol kako mozete udarati djevojke ... Sram vas bilo
torQ7u je napisao/la:
lol
Ne, dodji do 100% pa ces vidjet.. pokazat ce ti 100% idiot .. reklama protiv udaranja cura bla bla :D
torQ7u je napisao/la:
lol
pa pocni se vjezbat

Post dobio aplauz od bak1r

ti si moje zlato, ti si moje srebro vidim li te s drugim slomit cu ti rebroooooo

ma dješ zensku udarit ove moje kuckice iz razreda ja im pustim da me klepaju ko ih j**e lol da se sve skupe nemaju snege ko neko pile

igra nije losa za nekog ko voli ovo za mene ne ^^
Nidje veze .

Samo ljudi sa ugrozenom psihom mogu udariti svoju zenu, kcerku, mamu, nevazno ..
Ma to su ti budale do budale,nemaju sta da prave pa nasali ova ¨sranja¨.

Nesvidja mi se ovo nikako.Ne bih nikada udario tako jako curu da joj ostane masnica na oku
.Mozda ponekada moras udariti ali ne tako jako da joj glavu otkines,Ipak samo pi****e tuku zene .

Bilo bi im bolje da naprave nesto pametnije da se ima sta da igra,a ne tuce.Ako im je do tuce nek se tuku na ulici ili neznam gdje
Jeste strashni..
Igrica obicna, a pola vas pise 'nebi nikad mogo udarit majku kcerku itd', pa radi se o je****j VIRTUELNOJ FANTAZIJI U KOJOJ UDARAS ZENU KOJA NE POSTOJI.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.