Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BiH - Portugal

572 pregleda · 43 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 18:27

Znam da ima tema u zanimljvim ali evo napisite gdje idete gledati tekmu ! Kakva su vaša očekivanja i tako

Ja idem sa sestrom i nekom rajom jos u grad

Pozz za sve, i nadam se da cemo pobjediti i otici u AFRIKU !

BIH!
Kuci sa jaranima , nema dalje
juce se dogovorim sa rajom iz skole da idemo pred BBI..
danas bolestan jedva gledam..
tako da gledam iz kreveta
btw . gl BIH !
Boozywoozy je napisao/la:
Idem na rodjus kod brata muslimana, ja i moj tim da zajedno balijamo :)
AHAAHHAAHAHAHAHAHAHA <3
Išao bih u grad da nisam bolestan...
Tako da ću gledat kući ( Čips + Čaj ) ...
Nadam se pobjedi od 3:1 ...
little je napisao/la:
Odkuce :$ (Kucni heaton ! )

Navijam za bosnu , ali male su sanse da prodjemo ! Zasto ? zato sto ce sudije biti na strani portugala 100% !

Ako Medunjanin da "go" oplakacu
>3 Medunjanin naravno Haris gooo
Vi sto ste bolesni, oboljeli ste od novog VIRUSA BH3P1, kako da se rijesite virusa? Tako sto se sastanete sa prijateljima negdje gdje ima tv.. gledate utakmicu i navijate kako znate i umijete.. tako da svojim navijanjem izbacite virus iz sebe
Ranicu se ako pobjedimo i odemo u Afriku ,ali nadam se da necu plakati ako izgubimo
RzA je napisao/la:
ima li ko da ce da se okupljamo ..... rajevosa ?>??? da se nadjemo ili ako vec ima postojece da blokiramo grada :) malo barem pola
odo u jedan kafic, ako hoces nacemo se negdje i idemo zajedno u taj kafic da cugamo i gledamo tekmu :)
Od kuće.Nadam se pobjedi naših ali šanse su minimalne...
Je***i sudac treba ga neko s awp-om raznijet
Kuci.
Nemam para za kafica, nemam dobre jakne da stojim ispred BBI.
Ja se nadam da ce mi sestra dovesti jaranica da ih osmekam starcima jer mi idu na ku**c kucke, hocu da gledam na miru tekmu, nema alkohola dok sam ja u kuci

Btw dobijamo ali ispadamo
mjesto - unknown
prognoza 1:0 i za nas 6:4 na penale.

Moj rođendanski poklon
Ma kucna atmosfera.

Isao bi pred BBI ili u neki kafic ali svi bolji jarani bolesni. Ono fakat da ne povjerujes.
viva_la_Bam je napisao/la:
Kucha , cuganje tekma , pa u grad kasnije ;D
Isti sam, sa starim.. ima meze, cuge, cipsa, kole.. najbolji uzitak jos da mi je 63" LCD full HD XD
"Svaka naredna tema o utakmici danasnjoj ce biti kaznjena banom!"

Ali djaba... ipak si ti isao na kahvu s 'administraciom' tako da ces proci nekaznjeno :(
Ma od kuce cu gledati nismo nista planirali ovu tekmu jer drug kod kojeg gledamo je u drugome gradu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.