Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sutrasnja Tekma ;)

789 pregleda · 67 odgovora · otvorena 17.11.2009. u 23:10

aBd sutra je tekma od velikog znacaja ,Evo sad Navijaci nedaju' spavati portugalcima ,krenuli su i sa autima [Tako im i treba,ovo je samo revansh za ono sto su nam u Lisabonu uradili^^],btw, kako prognozirate tekmu, valja' sutra cekat' 3 sata na stadionu ,al vrijedi'
TeroweNth je napisao/la:
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
Ima da uzmemo 3 : 0 ;)
nije nikog rastjerala ... cuju se pistaljke uveliko!!!!
+ vatromet ... kao lafo slavi se Utorak .. xD
spY je napisao/la:
Očigledno da nisu zaslužili da prođu dalje. Jer da su zvijezde, osigurali bi oni sebi ranije.

Volio bih više nego išta na svijetu da sutra pobjedimo i odemo na SP 2010. Samo zato što svi favorizuju je***i portugal i zvijezde neke.

Jedna mala zemlja, iscrpljena ratovima ide na SP.

šalalallala jedna jedinaaaa <3

Dragi moji ušminkani i nenaspavani Portugalci...DOBRODOŠLI U PAKAO!
BiH dobiva aBd!Nisam baš velik optimist inače ali stvarno se nadam da će BiH proći!
Dragi moji ušminkani i nenaspavani Portugalci...DOBRODOŠLI U PAKAO
Ajmo svi c/p ovo što je spY napisao.

I nije Bosna već Bosna i Hercegovina.
mafia je napisao/la:
Portugal - BiH = 2:1

:)

nemojte biti optimisti, ovaj nas narod je previse ali previse optimistican i zato nismo ni u cemu uspjesni (realno gledajuci). shvatite da igramo protiv Portugala a ne protiv Estonije ili Libanona

no hard feelings =)

sretno BIH!
Nema se sta biti optimistican, Bosna ima velike sanse za prolaz, jel to optimisticno ?
Gledao si valjda proslu utakmicu, i kad smo kod njih igrali bila je tema i slicni postovi, ...uozbiljite se, izgubicemo sa 3:0 itd.
Ne igra Zvjezdan - neće Bosna centra preći.

U svim sportovima navijam samo za Španiju i nikog više na svijetu, al' eto, živim ovde pa neka je i Bosni sa srećom.
ciftiNho je napisao/la:
cekam bih za 150 keka :D
Neces ih docekati...po svemu sudeci...nazalost...kao sto mafia kaze, sto znamo sami sebe uzdici neopravdano bez ikakvih argumenata i "podloge"...to je strasno....:r

Opet euforija, opet prevelika ocekivanja, opet prica "portugalci nemaju pojma itd" , opet djecije izjave po medijima...umjesto da se fino saceka sutra navecer pa sta bude, bude....:r

Volio bih da grijesim, ako i pogrijesim citirajte ovaj moj post i psujte mi sutra:D, ali vidjecemo...
v3Tr0x je napisao/la:
Ne igra Zvjezdan - neće Bosna centra preći.

U svim sportovima navijam samo za Španiju i nikog više na svijetu, al' eto, živim ovde pa neka je i Bosni sa srećom. :)
Kak bgti premjesti Banjaluku ... o_O

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.