Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Portugalci, nema vam spavanja!

1.093 pregleda · 76 odgovora · otvorena 17.11.2009. u 19:25

Kako najavljuju naši vjerni navijači, Portugalskim reprezentativcima nema večeras spavanja.

"Plan nam je da dođemo što bliže hotelu i navijamo što glasnije cijelu noć. Mi smo grupa starijih i ozbiljnijih navijača, nije nam cilj nikakav nered, ne namjeravamo niti bacati petarde, već samo grla i dlanovi da im ne damo spavati. Slično su jednom uradili navijači Hajduka i uspjeli izvući 1:1 s Romom", rekao je za Sarajevo X jedan od inicijatora okupljanja.

"Zaista ne želimo nikakve probleme i vjerujem da do njih neće doći, nije nam cilj da se sukobljavamo s našom policijom. Ako se nigdje ne budemo mogli skupiti, imamo automobile i ne mogu nam zabraniti da svako malo naiđemo i zatrubimo. Jest nesportski, ali ovu priliku ne smijemo propustiti. Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije", dodao je.

Šta mislite koliko je ovo pametno i kolika je mogučnost da nam FIFA i ovo ne nabije na nos?
Nije uredu :/

Nigdje veze, . .

Da ne dizem novu temu, imal tko problema sa msnom?
Meni nemoze uc, nece uopce da radi prijavu nego odmah izbaci da me nemoze prijavit, a na sestrin msn udje bez problema !

Reloaded, aj vidi jesam li online na msnu, pa javi na gb?!?!
Ako Portugalci nisu tamo camili repki ispod prozora i nedavali im mira neznam cemu onda ovo ? Ali u svakom slucaju nece proci nekaznjeno, mada mislim da ce ih policija brzo rastjerati :)

EDIt : Izvinjavam se, neznam otkuda mi 3 posta ????
Hmm , ako nisu Portugalcima pljuvanje and rest of this shit , nece ni nama ovo .

Zar ne smiju navijat ?

Imaju pravo kao građani cijelu noc prolaziti svako malo pokraj hotela i trubiti ...

Al' ipak , mi smo manja zemlja od Portugala , slabija ofo ono , nama ce to ipak nabiti na nos .

- fifa moze mene za ČUNU povuc, je**m im mater, pogtovo Blatteru
Jarane, ako je nama suđeno da prođemo, proći ćemo. Navijali oni, ne navijali

Toliko.

edit : Onaj iz fife, što je rek'o da bi volio vidjeti C. Ronalda, najebem mu se mame jako !
Nemogu ti nabiti na nos

Neka bubnjaju da imam sa kim isao bi i ja, ako su oni nas handrii u Lisabonu neka vide dje su dosli
Ako cemo vec pobijediti , nek pobjedimo posteno , ja mislim da nebi trebalo ovo uradit takvi su PORTUGALCI , "CIGANI" ali nemojmo i mi biti kao i oni , moramo dokazat da ih mozemo dobiti i bez toga
Ako Portugalci nisu tamo camili repki ispod prozora i nedavali im mira neznam cemu onda ovo ? Ali u svakom slucaju nece proci nekaznjeno, mada mislim da ce ih policija brzo rastjerati :)
Ovako je 80-ti godina,ja mislim njemci uradili nasoj bivsoj drzavi Jugoslaviji,i sutra ih ubili 3:0

@ Cuo sam da su nase j*b... tamo u Portugalu,vojska sa puskama ih docekala

Post dobio aplauz od bak1r

nabit ce nam na nos citao sam na index.hr ali jedina prilika pa ko ga j**e..

il idemo ili svi gore.. AAAAAA LEAAAAAA LEAAAA LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

IGRAJJJJJJJ BOSNO NE DAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE AAAAA LEAAAAAAA LEAAAAAAAA LEEEEEEE !
kad su njima pljuvanje, gadjanje, i sl. prošli nekažnjeno, zašto bi se kaznilo malo 'zagrijavanja' pred tekmu (: ?

uostalom, bolje im ne dat' spavati, nego uraditi ono što su oni nama (: kultura d: !
Iskreno, ja mislim da je to nidje veze

- Oni nama nisu to tamo radili, zasto bi mi njima ovdje to radili, izgubili sm0 1 : 0, pa sta ?

Nechemo mi zbog izgubljenog rezultata sada lik0vima pravit' belaje ]:

Imamo sutra da se d0kazemo da mozemo proch, nebi to trebali da rade.

Al' bice tu p0licije, tako da ce ih otjerat'.
Pa kad su nas Portugalci pljuvali i radili ono sto sam ja cuo pa valjda i mi trebamo njima BOSNA <3
Nabice nam i to na nos, 100%, ebat ih sve ^^.

Najgore je sto na utakmicu ide pola curica da vide je****g Ronalda, a ne da bodri nase igrace...
Ja mislim da nebi to trebali uraditi
Mozemo ih uzet =)

Sto Ciro kaze "Nemojte me zaebavat idemo u Afriku"

Bosna <3
zar ste tako nisko pali

citam sad na sportsport.ba

"Međutim, znaju Portugalci šta rade. Svjesno dižući tenzije udaljavaju Bosnu i Hercegovinu od Svjetskog prvenstva. Žalosno je što su pojedini navijači Bosne i Hercegovine doživili u Portugalu tokom prve utakmice baraža. Ponižavanja, premlaćivanja i maltretiranje nisu bili slučajni. Ni govora! Portugalci su svjesno maltretirali naše navijače, nadajući se da će im isto biti uzvraćeno u Zenici.

Zašto? Pa, nije teško naći odgovor. Zamislite situaciju u kojoj Džeko, Misimović i Pjanić zabiju, BiH pobijedi sa 3:0, a FIFA nakon utakmice odluči kazniti naše Zmajeve zbog navijačkih nereda, te "progura" Portugal na svjetsku smotru najboljih selekcija. Pa zar nije sam predsjednik FIFA Sep Blatter izjavio da Svjetsko prvenstvo ne bi bilo "pravo" ako na njemu nema Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Messijeva Argentina se već kvalifikovala. Portugalu još predstoji 90 minuta igre. Nećemo sumnjati da će FIFA tražiti dlaku u jajetu da u Afriku pošalje skupe zvijezde Portugala.

Upravo iz tog razloga, niko, ali ama baš niko, ne smije nasjedati podvala Portugalaca, na koje su naivno nasjeli pojedini mediji dižući tenzije. Nama u ovom trenutku ne trebaju nikakve tenzije. Nama je potrebna pobjeda naših Zmajeva. Pobjeda koja jedina GARANTUJE prolazak na Svjetsko prvenstvo. Navijači Bosne i Hercegovine pokazali su se nebrojeno puta kao jedni od najvjernijih i najboljih navijača u Evropi. Ne smijemo sada, kada smo na kraju puta, nasjesti na dobro izrežiranu i instrumentovanu propagandu Portugalaca, koji su u Lisabonu svojim "domaćinstvom" pokazali o kakvim se ljudima zapravo radi. Hajde da mi njih ispratimo sa smješkom i tri gola u mreži."

Oni jedva cekaju neki incident da proguraju Portugal na Svjetsko.
Sto spadati na njihov nivo i praviti nerede
stvarno koristite mozak al' maximalno
ocemo da ispadnemo i prije vremena
Hmmm, u ratu i ljubavi je sve dopušteno, ne?

Nepravedno jeste. Ali uz sve što je BiH prošla, unatoč sudačkoj pristranosti protivnicima, nepravedno bi bilo i da ne ode na SP.
po mom bi trebali neka im :$ i njima i navijacima :$ ...

opsirnije :$

http://www.sarajevo-x.com/sport/clanak/091117037

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.