Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem sa racunarom

84 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 11:18

Treba mi neko ko zivi u Sarajevu, aa zna bas dobro oko racunara....ako ima da mi se javi na msn [email uklonjen] mi objasni par stvari ako nije problem...
Ako treba formatirati ugraditi ili nesto drugo oko softverskih i hardverskih djelova tu sam ........

Sistem 30 KM
Ugradnja djela 15KM
Insraliranje APLIKACIJA ANTI VIR I OSRALOGA 10km

RzA je napisao/la:
Ako treba formatirati ugraditi ili nesto drugo oko softverskih i hardverskih djelova tu sam ........

Sistem 30 KM
Ugradnja djela 15KM

Jesi skup jbt odero bi covjeka
adnan450 je napisao/la:
Jesi skup jbt odero bi covjeka
brate u servisu :

Sistem : 50km
Ugradnja djela 15 km + Instalacija softvera 15 KM

pa ti skontaj jesam li skup .....

a boli mene briga sto ima raje pa dize sistem za 10 km
nidje veze pocjenjuje sebe za 10 km i jos ti dodje na vrata ...
RzA je napisao/la:

Sistem 30 KM
Ugradnja djela 15KM

ma znam ja to sve sam uraditi brate...ali meni je drugi problem.... procitaj u mom profilu karakteristike mog racunara....ee koju god igrucu instaliram stopa mi, znaci instaliram undercover stopa mi, aa kod havera CPU 1.8 Dual Core, i njemu ne stopa, meni stopa :S:S
G_H_O_S_T je napisao/la:
ma znam ja to sve sam uraditi brate...ali meni je drugi problem.... procitaj u mom profilu karakteristike mog racunara....ee koju god igrucu instaliram stopa mi, znaci instaliram undercover stopa mi, aa kod havera CPU 1.8 Dual Core, i njemu ne stopa, meni stopa :S:S
odkad ti je to pocelo ?
Dali si u zadnje vrijeme instaliro novi operativni sistem ....
Probaj sa novim sistemom ......
Otvori ocisti racunar usisaj ......

i ono naj vaznije provjeri drajvere ...... jer ako ti je radio ..... prije perferktno mora opet :)
RzA je napisao/la:
odkad ti je to pocelo ?
Dali si u zadnje vrijeme instaliro novi operativni sistem ....
Probaj sa novim sistemom ......
Otvori ocisti racunar usisaj ......

i ono naj vaznije provjeri drajvere ...... jer ako ti je radio ..... prije perferktno mora opet :)
nije brate...od kako sam ga kupio takav je...kada sam ga kupio bila mi je Vista instalirana, mislio sam da je do nje, pa sam digao sp2..i opet ista stvar...ali reci igram undercover na najvecoj rezoluciji 10 min, nista ne stopa, i onda od jednom pocne stopati, aa isto to se desi kada stavim najmanju rezoluciju :S
G_H_O_S_T je napisao/la:
nije brate...od kako sam ga kupio takav je...kada sam ga kupio bila mi je Vista instalirana, mislio sam da je do nje, pa sam digao sp2..i opet ista stvar...ali reci igram undercover na najvecoj rezoluciji 10 min, nista ne stopa, i onda od jednom pocne stopati, aa isto to se desi kada stavim najmanju rezoluciju :S
skini dual core optimizer
Koliku RAM memoriju imas?
posto undercover zahtjevna igra.
Moglo bi biti do Processora mozda, dual core vidi imas optimizer i ividi ga.
ja imam 2.4 pentium i naravno da nisam probao installirati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.