Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Integrisana graficka kartica ugraditi normalnu grafcku karticu

94 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.11.2009. u 01:58

Hey..treba mi pomoc hitno..imam jedno pitanje..imam na kom. integrisanu graficku krticu i eo sam sad kupio neku normalnu pa se ne razumijem u to kako je ugraditi..Da li mi mozete pomoci oko toga..??? hvala:):):):)
Dzabe si kupio novu grafu. Ako ti je graficka integrisana to znaci da ti je zaletovana za maticnu plocu, tj. nema sans da je odvojis od maticne ploce.
R0bb1 je napisao/la:
Dzabe si kupio novu grafu. Ako ti je graficka integrisana to znaci da ti je zaletovana za maticnu plocu, tj. nema sans da je odvojis od maticne ploce.
fail!
jednostavno pogledas koji ti je slot na mb agp/pci-x
kupis grafu i stavis je, na vecini cmos cipova je napravljeno automatsko iskljucivanje int. graficke a na pojedinima nije tako da ces mozda morat manuelno iskljuciti u biosu.
Forris je napisao/la:
fail!
jednostavno pogledas koji ti je slot na mb agp/pci-x
kupis grafu i stavis je, na vecini cmos cipova je napravljeno automatsko iskljucivanje int. graficke a na pojedinima nije tako da ces mozda morat manuelno iskljuciti u biosu.
Zar maticna sa integrisanom grafickom ima PCI ili AGP slot za novu graficku I kako ce vidjeti koji mu je slot ako mu je grafa integrisana. Ne moze se izvaditi.
naravno da ima, ukoliko racunar nije stariji brandname.
kod mene je foxconn maticna sa int 6100 grafickom, nisam imao tada para za pravu grafu, poslije kupim gf8600gt stavim i radi normala
Forris je napisao/la:
naravno da ima, ukoliko racunar nije stariji brandname.
kod mene je foxconn maticna sa int 6100 grafickom, nisam imao tada para za pravu grafu, poslije kupim gf8600gt stavim i radi normala
To jest.

Koja ti je maticna
Ta ploca ti prdrzava PCIe, koju si grafu kupio?? Jel ona agp ili PCIe?
Mene znaci interesuje,,kupio sam graficku novu..a na kompjuteru je integrisana.....kako cu ovu postaviti??dali mi neko moze objasniti...dali cu prije ubacivanja nove graficke ugasiti staru il??:D:D:D:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.