Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fnatic vs REAL GRAND FINALE WCG!

290 pregleda · 27 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 05:19

Evo za sve koji su online , pocinje finale WCG-a u Chengd-u u Kini, nazalost HLTV nece biti dostupan pa cete morati gledati preko ovoga streama

http://www.hltv.org/?pageid=219
Poljaci su se pripremali maksimalno za WCG
Što im se isplatilo. Svaka im čast!
Zao mi fnatica, negdje sam procit'o da im treba jos ova medalja - ko biva sve imaju ...

rip

vLexinho je napisao/la:
Kako ih je sad f0rest resio likove, jeeebote
Ma bježi... Onaj gux je za vodoinstalatera, matere m'! Luk strogo pojma nema! f0rest ubi puru! Get Right je odigrao baš dobro! Ostalo sve loše! Strašno sam se isfurao :/
Bas kao sto sam rekao, fnatic uopce nije u formi zapravo su u krizi totalnoj.. I drago mi je da je AGAiN dobio jer su jedini odigrali turnir u jednom tempu koji je bio na nivou. Svaka cast, cestitam.
S1l3nt je napisao/la:
Bas kao sto sam rekao, fnatic uopce nije u formi zapravo su u krizi totalnoj.. I drago mi je da je AGAiN dobio jer su jedini odigrali turnir u jednom tempu koji je bio na nivou. Svaka cast, cestitam.
Cuj fnatic nije u formu ! LOL ?
Ljudi ove godine osvojili kode5 , eswc , global challenge ....jedino ovaj wcg im nikad nije isao od ruke !
Svaka cast againu ! NIje mi krvio sto su izgubili vec zato sto da su ovo osvojili bili bi najjaci tim ikad !
~Ha ja f0rest dokazao da je najjaci <3
gg

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.