Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Artoz

244 pregleda · 16 odgovora · otvorena 14.11.2009. u 20:12

Pozdrav svima, Artoz - Design Studio ima novi web... I počeli smo se baviti izradom flash templatea.

Ne zaboravite... Kod nas su najniže cijene na ovim područjima!!!

www.artoz.net
~ Jako lijepa stranica samo izabir boje nije za nesto 'ozbiljno'
God je napisao/la:
haha, neznam centrirat... xD

<center></center>

Koji si ti glupan meni to neide u glavu..

Neću da je centriram dok ne namjestim sve!!! GLUPKO!!!
Carlito je napisao/la:
haha, neznam centrirat... xD

<center></center>

Koji si ti glupan meni to neide u glavu..

Neću da je centriram dok ne namjestim sve!!! GLUPKO!!!
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Jason za tebe Boq , pasa
4rm4n1 je napisao/la:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Jason za tebe Boq , pasa :)
ee, vidim da ti je jason uzor, a on je najveća budala, kurči se nešto ovuda... idi tamo njemu dr*at ku*ac
Carlito je napisao/la:
ee, vidim da ti je jason uzor, a on je najveća budala, kurči se nešto ovuda... idi tamo njemu dr*at ku*ac
Momak ?
Ne mislim branit J , ali fino tzi kažm te überlow sajtove , zadrži te wnnabe designerske sajtove za tebe ili ako već hoćeš da nam je pokažeš , završi pa pokaži.

Može ? Zamolio bih te da me ne citiraš , jer sam nešto slab sa živcima danas.

Par slika ti se uopće ne učita prilikom loadanja.
KRYSTAL je napisao/la:
Momak ?
Ne mislim branit J , ali fino tzi kažm te überlow sajtove , zadrži te wnnabe designerske sajtove za tebe ili ako već hoćeš da nam je pokažeš , završi pa pokaži.

Može ? Zamolio bih te da me ne citiraš , jer sam nešto slab sa živcima danas. :'(

Par slika ti se uopće ne učita prilikom loadanja.
haha, ma svi se vi jasonu uvlačite u guzicu... ukeljat ćete se skroz...

Nauči nešto pa mi se onda javi!!!
Carlito je napisao/la:
haha, ma svi se vi jasonu uvlačite u guzicu... ukeljat ćete se skroz...

Nauči nešto pa mi se onda javi!!!
Debilu ružni ? Rekao sam da me ne citiraš , jel ti čitaš opće ?

Ko se J uvlači u guzicu ? Jel možda imam razlog za to ? Koji si ti tard.

Sajt je malo reći retardiran , boje su ne idi ni nepitaj prozor je mal itd. Milijardu propusta i ti postaš to ovdje ?

ktnxbai , taard.

Quote off.
KRYSTAL je napisao/la:
Debilu ružni ? Rekao sam da me ne citiraš , jel ti čitaš opće ?

Ko se J uvlači u guzicu ? Jel možda imam razlog za to ? Koji si ti tard.

Sajt je malo reći retardiran , boje su ne idi ni nepitaj prozor je mal itd. Milijardu propusta i ti postaš to ovdje ?

ktnxbai , taard.

Quote off.
evo opet te citiram............

Cini mi se da je netko ovdje ljubomoran.. Nemam namjeru ovdje se prepirat s retardiranim balavcem koji se samo zna zagovnat u nečijoj gizici... PAZI; ZAPET ĆEŠ DOLJE
Carlito je napisao/la:
evo opet te citiram............

Cini mi se da je netko ovdje ljubomoran.. Nemam namjeru ovdje se prepirat s retardiranim balavcem koji se samo zna zagovnat u nečijoj gizici... PAZI; ZAPET ĆEŠ DOLJE
'Aj decko smiri se.

Vidjao sam puno ovakvih wannabe designera, etc etc, nemate vi pojma. Iskreno, ni ja nemam pojma nit' pokusavam imat' jer me to ne interesuje, al' Jason ne da bi te mogao ucit' ..

I da, da je Jason jos uvijek gmod ne bi ti to tako govorio .

"Ne uvlacim mu se u guzicu", Boze sacuvaj, nisam takav covjek, al' je on Boq A11ah za tebe.

Ne citiraj me jer nemam namjere da se raspravljam sa ufuranom djecicom.

/over'n'out

EDIT: pomno sam procitao tvoje komentare, i imam jaku zelju da ti psujem, al' necu . Imam previse dostojanstva da to ne uradim, i ne zelim da skupljam bobe za dzehenema zbog tebe .

Idi popij mlijeko, ohladit' ce ti se. Cao !
4rm4n1 je napisao/la:
'Aj decko smiri se.

Vidjao sam puno ovakvih wannabe designera, etc etc, nemate vi pojma. Iskreno, ni ja nemam pojma nit' pokusavam imat' jer me to ne interesuje, al' Jason ne da bi te mogao ucit' ..

I da, da je Jason jos uvijek gmod ne bi ti to tako govorio . ;)

"Ne uvlacim mu se u guzicu", Boze sacuvaj, nisam takav covjek, al' je on Boq A11ah za tebe.

Ne citiraj me jer nemam namjere da se raspravljam sa ufuranom djecicom.

/over'n'out

EDIT: pomno sam procitao tvoje komentare, i imam jaku zelju da ti psujem, al' necu . Imam previse dostojanstva da to ne uradim, i ne zelim da skupljam bobe za dzehenema zbog tebe .

Idi popij mlijeko, ohladit' ce ti se. Cao !
kao prvo, nemoj mi spominjat vašeg je****g ALAHA, jer je to čista izmišljotina..

KURAN je knjiga slična bibliji, zato što su muslimani prepisali bibliju nakon 600 godina, i malo je smao preuredili..

A kao drugo... Nemoj reći da se ne uvlačiš jasonu, jer svako ovdje to vidi, al nitko neće priznat, veličaš ga ovdje kao da ti je dr*ao ku*ac...

Odj*bi od mene!!!
Carlito je napisao/la:
kao prvo, nemoj mi spominjat vašeg je****g ALAHA, jer je to čista izmišljotina..

KURAN je knjiga slična bibliji, zato što su muslimani prepisali bibliju nakon 600 godina, i malo je smao preuredili..

A kao drugo... Nemoj reći da se ne uvlačiš jasonu, jer svako ovdje to vidi, al nitko neće priznat, veličaš ga ovdje kao da ti je dr*ao ku*ac...

Odj*bi od mene!!!
Kao musliman nemam namjeru da vrijedjam tvoju vjeru, jer je to u islamu zabranjeno.

"Vama vasa vjera, a meni moja."

Takodjer, vjera je licno misljenje, nesto sto ovisi samo o tebi i o cemu ti vjerujes . Samim tim, to nije nesto o cemu se treba raspravljat' i razglabat'.

Gledajuci u ove silne psovke nemam namjeru vise da te citiram jer si pokazao koliko si "kulturno" i "odgojeno" dijete . Je l' ti sine imas problema nekih u kuci?

Ako si ti odgojen , j**i me odmah ovdje .

Imam previse dostojanstva da ti ne psujem i da se ne prikazem u losem svijetlu . A sad' cao, i admine lockaj ovu smijesnu temu .
Carlito je napisao/la:

Odj*bi od mene!!!
Ti uopšte nisi svjestan ko je od koga šta prepiso, zato stfu, neću da se raspravljam na vjerskoj osnovi, pogotovu ne s debilima.

I treba te banovat, vrijeđaš. To što si rekao, da znam tko si, noge bi ti polomio.

Hvala.
AtoM je napisao/la:
Ti uopšte nisi svjestan ko je od koga šta prepiso, zato stfu, neću da se raspravljam na vjerskoj osnovi, pogotovu ne s debilima.

I treba te banovat, vrijeđaš. To što si rekao, da znam tko si, noge bi ti polomio.

Hvala.
hahaha.... malo se raspitaj tko je od koga prepisivao!!!
Ja ne shvatam ovog lika nikako ... Carlito ti si otvorio ovu temu da malo reklamiras svoj sajt ..

I ja to postujem , al ajde malo sagledaj stvari , trebao si se pripremit na pozitivnu i negativnu kritiku za sajt ...

Ljudi su ti rekli , mozda znaju bolje od tebe , ja se ne bavim ovim ali mislim da imaju pravo ...

:| I nemoj da prdis vise i da vrijedjas ...

HVALA , CAO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.