Nakon onih zaista dosadnih i smarajucih, da nebi spomenuo glupih tema o virusima, smaku svijeta itd. reko da otvorim neku normalnu diskusiju da se malo opustimo.
Sta vi mislite o sportu ? Da li ga je zdravo praktikovati (mislim ovo se podrazumjeva ^^) i koliko ga cesto praktikujete ?
Ovom prilikom apelujem da pocnete bar trcati jer... 8 sati za kompjuterom + kola + chips = 100kg ^^ (il' full HDD na vasem rjecniku
)
Moj sport
:
15ak minuta trcanje (sa cukom hu ha
)
10ak minuta vjezbanje u kuci (trbusni i sklekovi i ponekad cucnjevi kad mi se cejfne)
Tjelesni
Nekad kosarka al' presto
Ajmo ispljunite istinu o geymerima
Da dokazemo da smo normalni ljudi sa normalnim aktivnostima
Sta vi mislite o sportu ? Da li ga je zdravo praktikovati (mislim ovo se podrazumjeva ^^) i koliko ga cesto praktikujete ?
Ovom prilikom apelujem da pocnete bar trcati jer... 8 sati za kompjuterom + kola + chips = 100kg ^^ (il' full HDD na vasem rjecniku
)Moj sport
: 15ak minuta trcanje (sa cukom hu ha
) 10ak minuta vjezbanje u kuci (trbusni i sklekovi i ponekad cucnjevi kad mi se cejfne)
Tjelesni
Nekad kosarka al' presto

Ajmo ispljunite istinu o geymerima
Da dokazemo da smo normalni ljudi sa normalnim aktivnostima
navecer 1-2 nekad i 3 sata i to je to
Sport je, naravno, zdrav.. al' sve što je dobro ima i svoje mane.. Npr. ja treniram odbojku negdje oko 4 godine... i za to vrijeme uspio sam ući u prvi tim.. sa 15. godina prvi put debitovao :$
..treniram svaki dan po 2 sata, nekada i više..
takve nikad nisam skonto...