Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diskusija

163 pregleda · 27 odgovora · otvorena 13.11.2009. u 19:05

Nakon onih zaista dosadnih i smarajucih, da nebi spomenuo glupih tema o virusima, smaku svijeta itd. reko da otvorim neku normalnu diskusiju da se malo opustimo.

Sta vi mislite o sportu ? Da li ga je zdravo praktikovati (mislim ovo se podrazumjeva ^^) i koliko ga cesto praktikujete ?
Ovom prilikom apelujem da pocnete bar trcati jer... 8 sati za kompjuterom + kola + chips = 100kg ^^ (il' full HDD na vasem rjecniku )

Moj sport :

15ak minuta trcanje (sa cukom hu ha )
10ak minuta vjezbanje u kuci (trbusni i sklekovi i ponekad cucnjevi kad mi se cejfne)
Tjelesni

Nekad kosarka al' presto
Ajmo ispljunite istinu o geymerima Da dokazemo da smo normalni ljudi sa normalnim aktivnostima
HZsA je napisao/la:
Huh.. Prije sam 4,5 god trenirao fudbal Olimpik,Zeljo i s vremenom mi dosadilo. Vidio da stela owna i tako sam prestao..
S vremena na vrijeme odem u teretanu(sfera),malo se ispusem i tako ...
kako mozes trenirat u zelji a navijat za sarajevo ??? takve nikad nisam skonto...

Btw. sasvim malo vremena provodim za racunarom :) navecer 1-2 nekad i 3 sata i to je to :)
Et' ja maloprije sa treninga. Sport je, naravno, zdrav.. al' sve što je dobro ima i svoje mane.. Npr. ja treniram odbojku negdje oko 4 godine... i za to vrijeme uspio sam ući u prvi tim.. sa 15. godina prvi put debitovao :$ ..treniram svaki dan po 2 sata, nekada i više..

Ponedjeljkom i Srijedom imam teretanu, što znači da nekada imam i dva treninga dnevno. Pozitivna strana sporta je ta, a vjerujem da to svi znamo, da pomaže u pravilnom razvoju cijelog organizma. Negativna je pak povrede. Al' sve u svemu, zdravo je nešto trenirati, ili se pak čisto iz rekreacije baviti nečim.
Treniram odbojku 4-5 godina zajedno sa DeGrawom amidzic moj :$.

I et tako, naravno da se zdravo baviti sportom, samo treba uskladiti obaveze. Sport mi je pojacao imunoloski sistem, ne pamtim koliko vec godina gripe obicne nisam imao, a kamoli nesto opasnije.

Ljudi trenirajte bilo sta, batalite kompjutere.. dosadit ce nam svima kasnije kad cijeli dan na poslu budes za njim.

bai. -.-
Treniram judo vec 4 godine i mislim da je to razlog sto nikada hvala Bogu nisam bolestan.
ultrasliberi je napisao/la:
kako mozes trenirat u zelji a navijat za sarajevo takve nikad nisam skonto...

Btw. sasvim malo vremena provodim za racunarom navecer 1-2 nekad i 3 sata i to je to
Blize mi bilo ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.