Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

2012 ( Smak Svijeta )

1.094 pregleda · 101 odgovor · otvorena 13.11.2009. u 17:12

- Ev' jedna fina diskusija 

- Zadnjih par sedmica sa jaranima cesto pricam o 21.12.2012 ( SMAK-u SVIJETA ). Pa sam poceo malo istrazivati po google, i naisao sam da dosta ubjedljivih dokaza oko tog datuma i poceo sam vjerovati u to ( bar malo ) ...
E sad mene zanima sta vi mislite o ovom dogadjaju, dal' ce se to stvarno desiiti il je to samo jos jedna VELIKA SVIJETSKA LAZ !. ( u zadnje vrijeme ima ih dosta )

I da, jucer je bila premiera filma "2012" u kinima sirom svijeta ... mozda je neko od vas imao sansu da pogleda taj film u kinu il je mozda skinuo  pa me zanima takodjer vase misljenje o ovom filmu ...!

TEMA#1 - na gba

Trailer filma

Evo jos par linkova sa zanimljivim pricama

(PRICE SU DOSTA SLICNE)

Samo Allah zna i niko drugi....a svakakve retardacije na ovom sajtu kruhat :|
Joj, pa može se svašta desiti taj dan, ako Bog odredi.
Ali ja nevjerujem u ovo samo Bog zna kada će biti Smak svijeta, možda to bude tad, za 100. godina ali samo Bog zna. Bolje ne pričati uopšte o ovome, to su samo neka po meni nagadjanja.
A što s e tiče ovog filma, na traileru se vidi da je prejak.
Ma masho to su gluposti i samo se djecurlija nafuravaju na film, to je bilo onako da se mali raja potrese al od te bajke nema nista, samo bog zna kad ce to da se desi.
SMAK SVJETA

ODO JA U NJEMACKU MENE NECE TO ZAFATIT
Ak bude,bude...

Dotad uzivanje...
Samo Allah dz.s zna kad ce biti sudnji dan, ali sam i ja polahko poceo vjerovati u sve ovo jer negdije sam procitao kada ti dani prolaze brzo, a mjesec sporo blizi se sudnji dan ovako nesto, a meni se na neki nacin tako cini... A i ova svinjska gripa odnosi sve vise i vise zivota, cak sam procitao na netu da se predvidja da ce jedna trecina ljudi umrijeti tako nesto !!! A da ne govorim o onom djetetu sto mu se stihovi iz Kur'ana prikaziju po cijelom tjelu ...
Ma nista od tog .....

Puste price govrile se da ce 2000 biti 100% smak svijeta,masa ljudi zbog toga se ubila...

I na kraju evo nas opet ovdje
Najjace gledo sam prije mozda 1 mjesec onaj milan tarot reko da oces biti smak svijeta da ce zemljina jezgra eksplodirati i da ce preziviti samo oni koji su procitali dvocifreni broj knjiga i koji nemaju facebook profil whahhaah (mada da eksplodira jezgra ni chuck norris nebi prezivio)
EDIT: cini mi se da je to ovaj link
http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/vidoviti-milan-tko-god-ima-profil-na-facebooku-umrijet-ce-2012.html
Sta me ku**c boli i da jeste, vise bih volio da je ovog decembra, da se ne patim bezzee

Mislim da je to glupost kao i ostala sranja sto se nalaze po netu
reLo je napisao/la:
To sto si rekao su definicije smaka svijeta od strane jednog atesiste. Međutim, teisti vjeruju u smak svijeta kada će čitava Zemlja biti uništena...
Nit sam neki pretjerani vjernik, al' ateist nikako nisam. Zato .. Shhh !
Djeco sta vam je ?? Kakav smak svijeta ? :S Vi niste nimalo dobri... To neko provalio i sad fol svima prpa :S lol
Mah pustite ove priche, samo dragi Allah zna kada ce to da bude ;)
Ljudi moji dragi, slatki....

Stvoreni smo na ovaj svijet sa jednom svrhom, a to je da živimo svoje živote i na kraju da ih okončamo, tj. umremo, sve između je ''šuplja priča''. Svima nam je određena smrt, bilo to, da se tako izrazim ''kolektivno'' (sudnjim danom), ili pojedinačno.

Zapamtite jedno:
Život je dug proces umiranja.
Zpliskin je napisao/la:
kako 2012, HOCEMO NA EVROPSKO!!! :P:P:D
Hahahahahahaxaxaxaahahahaaaa. Vidite da svaka "crnjak" tema ima i vedre trenutke. Upiša' se od smijeha na ovaj post.

Šta paničite bez'ze? Kakav smak svijeta. Zamislite univerzum bez stanovnika Zemlje. Po našim dosadašnjim saznanjima i razini istraženosti svemira (zanemarite Area 51 kompleks), znači, svemir bi ostao puust. Kakva korist od toga? Šta je onda sa ikakvim smislom života, sve pada u vodu.

Radije se uzdajte u to da nismo sami i da je naša iduća velika svemirska avantura konačni susret sa vanzemaljskim životom a ne prakticiranje radnje filma Armageddon.

Evo, ja se recimo uzdam u to da će me Borg asimilirati i da ću proživjeti sopstvenu svemirsku avanturu praveći puuuno malih Borgića putenoj gospođici Sedmoj od Devet.

Iz mojih usta u Titove uši.
mirofa je napisao/la:
O tome ja pricam da zivi 50% populacije bez interneta, tv , novina itd nikada boga ne bi spomenuli a sad ko fol svi bog dobar , bog sve vidi cuje !

Kaze nemoj da tako pricas o bogu npr. napravice ti neko zlo tipa razbolices se ! Pa ako on to moze zasto onda nevino djete koje se rodi ne moze da spasi !
Odgovor vjernika : Bozija volja LOL!

Odgovor vjernika ?

Oces odgovor ?

Bog svakoga stavlja na kusnju , bila to bolest nekoga bliznjeg or something ...

Zapitat ces se ako ti bude netko iz obitelji bolestan ,zasto ja ? Zasto ne on ? I tu Bog ispituje tvoju vjeru ...
apoo je napisao/la:
Odgovor vjernika ?

Oces odgovor ?

Bog svakoga stavlja na kusnju , bila to bolest nekoga bliznjeg or something ...

Zapitat ces se ako ti bude netko iz obitelji bolestan ,zasto ja ? Zasto ne on ? I tu Bog ispituje tvoju vjeru ...
Bio sam vjernik dok mi majka nije umrla ?
Zelim odgovor ?
Zapitao sam se kako to ja vjernik i neko mi se razboli i umre?
Zasto ja ?

Nisam ja tebi kriv sto tebi od malena tuku u mozak neku pricu !
Kao i svima nama
Mephistopheles je napisao/la:
serete previse
2012. ce se samo obrnut polovi na zemlji,obicni proces koji se ponavlja svaka 2 milijuna godina.

iako bi volio da je 2012 smak svijeta ^^
Jes to cito onu knjigu zeitgeist

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.