Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Merak

752 pregleda · 88 odgovora · otvorena 11.11.2009. u 21:52

Evo jedna malena diskusija za clanove koji znaju sastaviti dvije rijeci :D
Svi smo mi individue za sebe, svak ima svoj Merak, sta voli sta nevoli.
Sta je vas merak?
Moj merak je npr. kad je snjeg vani, oko ponoci, a ja zalegnem na krevet, upalim soccera, stavim svog zamorca da se igra ispred mene. I razvalim :D (svjetlo priguseno) Il. slicna situacija... Napolju snjeg, a kod mene djevojka (L) <3
Da cujem vas :D
Meni je merak kad sam kuci sam, upalim neku chill muziku (bone thugs n harmony ili cypress hill) fino na stolu pocinem mrvit wuwu i lagano odvajat grancice dok ne bude haman u prahu (a sve zamirise dok mrvis), onda smotam dva savrsena, malo ih gledam, pa uzmem jedan, legnem na krevet i lagano ispusim uz muziku.
Merak mi je kad:

- Udjem u prazan tramvaj i kad naidje suprotni pun ko sibica pa mislim nek se stoka guzva

- Kad poslje rucka zalegnes i obrces kanale na tv

- Kad poslje nekog fizickog rada se nazderes i napijes vode, tad ti je sve 10 puta ukusnije

Eto nekih... =D
Ljeto, probudi me sunce, vani toplo. Ja sjednem na bicikl, odem negdje u PM, nema me po cijeli dan, merak.

Zima, pada snijeg, u kuci toplo, zavalim se, uzmem filmova, gledam po cijeli dan, ili igram nesto CoD, ili nesto.

A najveci merak mi je miris Bajrama
Nekako mi je najveci merak otic sa starim za Bajram u dzamiju, da klanjam Bajram namaz.
Men je najveci merak kad gledam iz sobe ono pada snjeg,ljudi se mrznu vani -50 ja prigrlio radijator , ono temp na maticnoj 0 , na grafickoj 20 , a na procesoru 35.A ja imam najvecu temperaturu 40 i ne moram na posao HAHAHAHHAHAHA
sLLayeer je napisao/la:
omg sve nolajferi, cuj merak da igra igrica, ja igram igre samo kad nemam nista drugo raditi tek onako da mi ne bude dosadno... meni je merak kad napada snijeg ono po betonu da se sve bijeli i merak mi je kad nemogu zaspati pa gledam svitanje, MERAK MI JE SLUSATI SEVDALINKE ;D
NeriSe...
Nea te vani GODINA, a cujem najbolji haveri ri u razredu Kanterasi.
Ko je nolifer?
Procitaj malo...snjeg pada, ponoc ;)
Chulle je napisao/la:
NeriSe...
Nea te vani GODINA, a cujem najbolji haveri ri u razredu Kanterasi.
Ko je nolifer?
Procitaj malo...snjeg pada, ponoc
nema me vani tamo gdje tebe ima, od 10 havera 1 igra kantera
Kad poslije tjelesnog skinem smrdljive tene, napijem se vode i prilegnem na klupu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.