Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

1000 FPS EPS WARSERVER

108 pregleda · 6 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 11:53

Dragi Gameri

Napravili smo :

3|-|F ' EPS Warserver 1000 FPS

IP : 89.144.20.112:27500

njemacki hosting, za mix ili cw np ;

i kao sto vec znate:

3|-|F ' FANATICOS Public

IP: 193.192.58.32:27015

njemacki hosting, "domaca" raja, ping ok !!!

pucamo se ;)

PS: samo STEAM

Kome da se javim za taj Warserver ??

Da li ima amx, ili cete davati rcon ? ^^
za sad dragi genius mora se doci na public i pitati

3|-|F ' fmjam - 3|-|F ' KAMAAAN - 3|-|F ' HAM7A u vezi CW servera dok nebude forum na kojem ce se moci reg. i biti sekcija za rezervaciju servera !

Nadam se da imate razumijevanja jer smo tek prosli vikend podigli servere pa nemoze sve odjednom, stavili smo scripte i cak esl-confige ;) !!!

pucamo se
BHFNOOB je napisao/la:
za sad dragi genius mora se doci na public i pitati

3|-|F ' fmjam - 3|-|F ' KAMAAAN - 3|-|F ' HAM7A u vezi CW servera dok nebude forum na kojem ce se moci reg. i biti sekcija za rezervaciju servera !

Nadam se da imate razumijevanja jer smo tek prosli vikend podigli servere pa nemoze sve odjednom, stavili smo scripte i cak esl-confige !!!

pucamo se
Moj savjet vam je da izbrisete amx skroz... I ubacite esl cfg samo... Zato i pitam ima li amx, ako ima da se ne trudim za rezervaciju uopste ^^

@ chili kako li vec

Server nije moj, a oni ga iznajmljivaju. Ja ne zelim da igram na cw-serveru gdje ima amx.

I jel mi mozes objasniti smisao tvog posta, sta si htio reci time ?
Genius je napisao/la:
Moj savjet vam je da izbrisete amx skroz... I ubacite esl cfg samo... Zato i pitam ima li amx, ako ima da se ne trudim za rezervaciju uopste ^^

@ chili kako li vec

Server nije moj, a oni ga iznajmljivaju. Ja ne zelim da igram na cw-serveru gdje ima amx.

I jel mi mozes objasniti smisao tvog posta, sta si htio reci time ?
Jest' problem izbrisat amx :o
RAJA,

CW server od pocetka ima samo esl confige, nema amx i nikve budalestine !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.