Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.BA MIX SERVER

247 pregleda · 17 odgovora · otvorena 21.11.2009. u 03:23

Eh ovako, znaci imam prijedlog, da dignemo Gamers.ba MIX Server Again, da se ovdje dizu teme za mixeve.. Znaci ja sam voljan da ja sponzorisem, ako ste svi za, sto da ne :)
I ja sam za Bilo je prejako prije kada se to igralo, samo je svaki retard imao admina
liryo je napisao/la:
I ja sam za Bilo je prejako prije kada se to igralo, samo je svaki retard imao admina
Mos imenovat te retarde ? imali smo admna nas 4-5 =)

Ideja je sexy posto je #cs.gather.ba prop'o.
little je napisao/la:
Mos imenovat te retarde ? imali smo admna nas 4-5 =)

Ideja je sexy posto je #cs.gather.ba prop'o.
xxxado
bit ce non steam server..i u pola meca ce ti pocet izlazit..tako da nema nista od ovog ja mislim
Samo ako ce biti STEAM Serv i ako cu JA imati FTP , ako neko ima serv mozemo se dogovorit.
bilo bi lijepo ponovo mixat...

.ba propao 1 gather se odigra u 5 dana
Ovo je predlagano vec prije 10 dana , vidjeli smo da se vecina clanova slaze pa tako i ja .
Redovno bih igrao g.ba mixeve , posebno kada raspust dodje ^.^
Samo , vise bih volio da probamo oziviti #cs.gather.ba , da drugi vide da mozemo , da ne propada , da " poguramo " cs bih scenu ..
Lijepa ideja , sretno ^.^
vLexinho je napisao/la:
Samo ako ce biti STEAM Serv i ako cu JA imati FTP , ako neko ima serv mozemo se dogovorit.
Kmeee, hoces ftp :$.

Uglavnom, ima ona grupa sa 200+- clanova, pa mozes i onu koristit, da ti nekako prebacim head admina, il opet da ostane onako.
VioleN je napisao/la:
Kmeee, hoces ftp :$.

Uglavnom, ima ona grupa sa 200+- clanova, pa mozes i onu koristit, da ti nekako prebacim head admina, il opet da ostane onako.
Pa zajedno cemo raditi, s tim da ovi sto daju servera ce imati admina i mocice sa nama da odredjuju kome cemo dati admina.
ja ubrzo iznajmjujem dedicated masinu al nezz jel zastalno ili samo 1 mjesec ja cu dic jedan server testni ako vam se svidi dicu i cw gamers.ba sta mislite ??
vLexinho je napisao/la:
Pa zajedno cemo raditi, s tim da ovi sto daju servera ce imati admina i mocice sa nama da odredjuju kome cemo dati admina.
Ja cu pomoci u izgradnji sera mogu i forum napravit np :_:D:D:
Trebalo bi se napravit nesto,ja sam ZA,ali da budu Steam i Non Steam...

Jbg,valjalo bi da i oni koji nemaju steama da zaigraju na non steam! :S
spiXo_O je napisao/la:
Ja cu pomoci u izgradnji sera mogu i forum napravit np :_:D:D:
Da , forumotion.com il' webs.com or neki drugi free forum ?
Keno nije ti ovo lan server , gdje trpas milion plugova i kontaju super server , ovo je ozbiljnije dosta ..

~ Keno , ti si bolan za lan servere , ovo je nesta ozbiljno sto se iz daleka posmatra ( H )
A pricas o nekom forumu , a ovo su gamers.ba mixovi a ovo je gamers.ba stranica ? Koji ce ti q forum ?
Znaci kako smo ti se ja i vlex smijali nisi svjestan ^_^
vLexinho je napisao/la:
Jedan server od #cs.gather.ba ? : ) ... jesul oni hostovani free?
Pa da ih pitas da hostaju jedan za G.ba MIX !

- Nedavno sam i ja istu temu postavljao javilo mi je se par sa prijedlozima za hostovanje servera i kad sam vidio testne servere oplakao sam .. ( sam sam na serveru +200 ping ) NIJE BILO DO MENE !

Et' ako bude ista od ovog mozete na mene racunati kao ADMINA : )
kuSTos je napisao/la:
ja ubrzo iznajmjujem dedicated masinu al nezz jel zastalno ili samo 1 mjesec ja cu dic jedan server testni ako vam se svidi dicu i cw gamers.ba sta mislite ??
Vec je dignuto, dobio vlex ftp, cya
SPECTR3 je napisao/la:
Da , forumotion.com il' webs.com or neki drugi free forum ?
Keno nije ti ovo lan server , gdje trpas milion plugova i kontaju super server , ovo je ozbiljnije dosta ..

~ Keno , ti si bolan za lan servere , ovo je nesta ozbiljno sto se iz daleka posmatra ( H )
A pricas o nekom forumu , a ovo su gamers.ba mixovi a ovo je gamers.ba stranica ? Koji ce ti q forum ?
Znaci kako smo ti se ja i vlex smijali nisi svjestan ^_^
Pa zanm ba armane zato i kazem Znam nije milion plugina znam plugine razne i imam ih :D pussa :D::D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.