Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pronadjena grobnica vanzemaljaca

887 pregleda · 70 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 00:31

Proučavajući ruandske džungle, izvjesni švicarski antropolog Hugo Childs i njegovi suradnici navodno su prije nekoliko dana pronašli grobnicu s čak dvije stotine izvrsno očuvanih tijela izvanzemaljaca! Vijest o potencijalno senzacionalnom otkriću među prvima je prenio novinar portala Weekly World News, koji je zahvaljujući kolegama iz Kigalija uspio doći i do izjava tog švicarskog istraživača.

"Da, točno je da smo pronašli grobnicu s otprilike dvije stotine tijela izvanzemaljaca. Lokaciju ću otkriti tek nakon što dovršimo iskop, no uvjeravam da svijet za koji dan više neće biti isti", rekao je Childs, pa prepričao do kojih je spoznaja zasad došao sa svojim kolegama:

Upišete li u tražilicu Googlea Hugo Childs, nažalost, nećete doznati o kome je riječ. To, naravno, ne znači da taj Švicarac ne postoji, ali jasno da budi sumnju to što o njemu ne postoji baš nikakav internetski trag.

Što se, pak, autora teksta sa spomenutoga portala tiče, čovjek koji se potpisuje kao Erik Van Datiken (vjerojatno je riječ o pseudonimu) do sada nije izmišljao priče, nego je uglavnom prenosio teme koje su obrađivali i drugi.

Na kraju teksta obećao je da će nastaviti pravodobno izvještavati o novim saznanjima iz Ruande, pa se nadajmo da će doista biti tome tako i da će se naći vatre tamo gdje je zasad samo tek dim.

"Prema prvim analizama tkiva i tla, tijela tih bića su na tom mjestu zakopana prije otprilike šest stotina godina. Na području zasad nije pronađen kakav leteći objekt, pa možemo samo nagađati odakle su ta stvorenja stigla i što ih je ubilo."

Childs je bića opisao kao viša i mršavija u odnosu na ljude, te dodao da su najvjerojatnije komunicirala pomoću telepatije jer ni na jednom tijelu nije pronašao oči, nos ili usta.

Novinarima je, nažalost, zaboravio dati makar i jednu fotografiju kao dokaz.

http://www.bljesak.info/content/view/41486/159/

Sta vi mislite o ovome ?
mirofa je napisao/la:
Jao , jao !

Jesi ucio u skoli da svaki zivi covjek na planeti ima svoje misljenje  =Jesi nadam se 

Hajd ovako zamisli covjeka koji cijeli zivot ide u crkvu i na kraju ubije ga auto ! Gdje bog - boga nema !
Zamisli covjek se napije i sa sobom ide u autu sa 2 djece 1 zenom i djete u stomaku ! Poginu svi osim covjeka koji je bio pjan ! Zamisli scenu pop u crkvi vjerovao ,molio se bogu svaki dan i bog ga stavi u "iskusenje " tako sto ga prepustio djavlu i po cijeloj sobi ga bacaio i sav iz nje izasao krva = Pise u knjigama iz kojih uce popovi !
Zatim covjek koji vjeruje u boga ne ide nikad u crkvu 
Covjek koji radi na baustelu opsuje 10 bogova na dan 10 svetaca i ostalog i on vjeruje , slavi bozic 

Ne zelim se svadjati :/ ja verujem u Boga ti kako hoces 

ma znam to su oni leševi vanzemlajaca iz visočke piramide mi smo ih otkopali i prebacili u brazil e sad gdje je to sve zavrsilo pitaj boga ,,,
Ma više me ništa ne čudi, uvjeren sam u prisustvo nečega višeg.. tj. neke više sile. Da mi sami na jednoj planeti živimo u ovolikom svemiru kojem se ni kraj ne zna.. hm..jarane sve je moguće, pa čak i prisustvo neke druge vrste. Samo je pitanje vremena. Uzmite samo za primjer područje 51 (Area 51) u Nevadi.. Samo se možemo zapitat' šta oni tamo rade, a bilo je dosta priče o njihovim nekim eksperimentima, i ostalim vražijim materama. Znaju oni šta Bog dragi (Bože mi oprosti) večera.
Medixon je napisao/la:
Od cenera da se dobro napusis?
Da , od cenera to ti je panj 2 dobra djointa srolati i mozes se napusiti fino ...
CaneX je napisao/la:
Ne zelim se svadjati :/ ja verujem u Boga ti kako hoces

Da ti nesto kazem pop - svesteno lice covjek boziji dodje i kaze popu koji tek dolazi (skoluje se ) idi uzmi 2km sa ikone i kupi mi kiselu ! Cek pare sa ikone za kiselu ?
U novinama :
Pop nije htio da predje u drugu crkvu uzeo benzin polio se benzinom i crkvu i prijetio da ce zapaliti sve i sebe ako ga premjeste ?
Pop koji ti dodje u kucu i nece da osvestava kucu bez 20-30 km ?
Pop koji na svadbi /sahrani ti napravi na papiru cijene sabere i jos doda PDV ? Jos malo pa ce i fiskalnu kasu da nosi sa sobom ?

Pogledaj digitalne andjele pa i ti reci kako su u rusiji busili i nasli pakao i culi izuvike ko sa utakmice kada navijaci navijaju itd pa ces onda totalno da poludis
Imas gb ako hoces jos nesto da dodas i jos nesto :

Sine : pa stariji sam 2 godine
mirofa je napisao/la:
Jao , jao !

Jesi ucio u skoli da svaki zivi covjek na planeti ima svoje misljenje =Jesi nadam se

Hajd ovako zamisli covjeka koji cijeli zivot ide u crkvu i na kraju ubije ga auto ! Gdje bog - boga nema !
Zamisli covjek se napije i sa sobom ide u autu sa 2 djece 1 zenom i djete u stomaku ! Poginu svi osim covjeka koji je bio pjan ! Zamisli scenu pop u crkvi vjerovao ,molio se bogu svaki dan i bog ga stavi u "iskusenje " tako sto ga prepustio djavlu i po cijeloj sobi ga bacaio i sav iz nje izasao krva = Pise u knjigama iz kojih uce popovi !
Zatim covjek koji vjeruje u boga ne ide nikad u crkvu
Covjek koji radi na baustelu opsuje 10 bogova na dan 10 svetaca i ostalog i on vjeruje , slavi bozic

Bog postoji jarane iako neću da se petljam u takve stvari..
Ko bi onda ovo sve stvorio imaš li objašnjenje stručnjak ?
mirofa je napisao/la:
Da ti nesto kazem pop - svesteno lice covjek boziji dodje i kaze popu koji tek dolazi (skoluje se ) idi uzmi 2km sa ikone i kupi mi kiselu ! Cek pare sa ikone za kiselu ?
U novinama :
Pop nije htio da predje u drugu crkvu uzeo benzin polio se benzinom i crkvu i prijetio da ce zapaliti sve i sebe ako ga premjeste ?
Pop koji ti dodje u kucu i nece da osvestava kucu bez 20-30 km ?
Pop koji na svadbi /sahrani ti napravi na papiru cijene sabere i jos doda PDV ? Jos malo pa ce i fiskalnu kasu da nosi sa sobom ?

Pogledaj digitalne andjele pa i ti reci kako su u rusiji busili i nasli pakao i culi izuvike ko sa utakmice kada navijaci navijaju itd pa ces onda totalno da poludis
Imas gb ako hoces jos nesto da dodas i jos nesto :

Sine : pa stariji sam 2 godine
Gledao sam te ruse budale i busenje...Uglavnom tu sam se sjebo :/ isto zvezda partizan xD samo mi smo glasnij,ali ni oni nisu losi

E tata: opusteno

Sta cu ja sa popovima da radim ne zivim ja od njih :/ nek se dizu dinamitom ako hoce briga me sta cu mu ja sto je on puko u glavu ? xD ja verujem u Boga i to je to xD
Amir je napisao/la:
Bog postoji jarane iako neću da se petljam u takve stvari..
Ko bi onda ovo sve stvorio imaš li objašnjenje stručnjak ?
Tako sto postoje svi fizicki dokazi kako je nastala a ne u onome sto pise u knjigama koje su kao i danasnje vijesti !

Ti ukrao od mene 100 km ! Dok dodje vijest do policije ukrali ja i ti po 1000 km od neke trece osobe

Gledaj i sam znas koliko danas ima vjera !
AKo ja vjerujem u nesto drugo i zelim da vjerujem u to zasto to nije dozvoljeno Jer ce se pobuniti ovi glavni za ostale vjere i reci da tu osobu strpaju u zatvor kao sto su radili prije par vijekova

@CaneX svako ima pravo da vjeruje i prica sta hoce !
Ja opet kazem zbog tih silnih vjerovanja danas se samo ratuje ne Meni se iskreno **** u sta ko vjeruje
Da tuzim onog sto vjeruje u kravu Ne ja sam pravi vjernik ja vjerujem u boga on u kravu i ja sam pametniji i cistiji od njega ! Taj covjek nikad nije ista opsovao mozda se nama cini ludim kao indijanci ! Bijeli narod koliko znam je uvijek bio glavni da su indijacni bili glavni sad bi vjerovali po njihovim obicajima !
Btw kako ti mislis da je nastala zemlja ?

ALLAH JE JEDAN!
mirofa je napisao/la:
Da ti nesto kazem !

Stvari koje ne postoje :

Bog , vanzemaljac , duh ,raj ,pakao ,babe koje vide u buducnost zatim narodni obicaji tipa kod nas pravoslavaca ( ne kupaj se , ne radi nista nedeljom ako je svetcom itd ) !
Naucnik ne moze da kaze bice smak svijeta tad i tad !
Padace neki fazoni iz galaksije na zemlju ..,

Kako znas koja je vjera prava ???
Kako da vjerujes u ono sto ne vidis ???

Imamo 2 predmeta :Geografija /vjeronauka !
Geografija : Zemlja je nastala ovako ....
Vjeronauka : -//-
Da ne pisem sad posto je kod svakog ko je druge vjere drugacije se kaze ...
Znaci zbog vjera narod ratuje !Zbog glupost vanzemaljaca i duhova djeca se boje i kasnije kad i odrastu ..
Milion rupa , milion izmisljenih stvari !

Edit : Znaci samo mozak truju kao i za vjere imas 3-4 glavne i ako ti imas neku svoju oni oce da te smaknu jer ce manje krasti i sve manje ljudi ce doci u pitanje !Zasto vjerujem ???
Jer sam tako ucen ??
Slazem se,dodao bih jos al ovdje ljudi gledaju samo u jednom pravcu tako da nema svrhe.

Sto se tice teme-Bilo bi lijepo kad bi to bila istina,svijet je postao dosadan :S

Mirofa,dobro ces ti proc u zivotu,opametio si se na vrijeme i sad polazes svoj zivot u SVOJE ruke a ne u ruke Svevisnjeg,kojeg necujes,nevidis,neosjetis.....
masssiv je napisao/la:
:O ozbiljno ?:P
jest isusa mi
to vjera sad kad pricate samo cu reci ovo

REIS CERIC nas diwni lopov , prouci i zakine siromasne za ogromne novce... nije dzabe top 3 najbogati covjeka u bih....
e ovako

ovo sta pricaju Bog ofo ono kad je "dosla vjera na zemlju"

prije koliko hiljada godina??

i da se nije promijenilo nista ??'

u muslimana kuran? ostao isti do dan danas nevjerujem,,,,,

al svako ima svoje misljenje......
vejn je napisao/la:
to vjera sad kad pricate samo cu reci ovo

REIS CERIC nas diwni lopov , prouci i zakine siromasne za ogromne novce... nije dzabe top 3 najbogati covjeka u bih....
alcho ce njega rjesiti pazi sta ti kazem! :D
alcho je za njeg lasica ipak ! ! !

citiram KKA MILANA
ubice ga alcho deaglom ko mene u bugojnom
masssiv je napisao/la:
e ovako

ovo sta pricaju Bog ofo ono kad je "dosla vjera na zemlju" ???

prije koliko hiljada godina??

i da se nije promijenilo nista ??'

u muslimana kuran? ostao isti do dan danas nevjerujem,,,,,

al svako ima svoje misljenje......
Cuj kako ja to gledam.

Prije davno jedan pametan ciko skonta da bi mogao imat kontrolu nad narodom i izvuc VELIKU korist od toga(kao sto rade i mnogi danas,ko je top 3 najbogatiji covjek u BiH sto onaj kaze)i fino ciko kaze VJERA,BOG i POSLANIK.

Eh sad posto tad potrebe i sam zivot nije bio isti,stalno se svete knjige malo updateau i refreshuju.
Bibilija -Patch v1.0b prije Krista
Bibilija -Patch v3,64d Danas
milan je napisao/la:
ALLAH JE JEDAN!
AHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAH najjaci ocami.. AHHAHAHAHHAHAHA PLAČ HAHAHHAHAHAHAHAHAHA...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.