Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Swine Flu Shot

192 pregleda · 15 odgovora · otvorena 09.11.2009. u 16:53

Uredu Gameri,vidim da nema teme o ovom,a znam da ste slabo informisani o stetnosti vakcine protiv H1N1
To nece te vidjet na TV-u jer mediji nista ne govore o tome
zato sto bi dobili otkaz cim bi to spomenuli.
To samo mozete naci na netu.
A evo objasnjenje

Virus Svinjski Grip je izmisljen virus tj.vjestacki napravljen u laboratoriji(kao i Pticiji,Anthrax,Sars.itd)...dosta vas to zna ali mnogi misle
to su napravili samo da bi posle izmislili vakcinu protiv toga i zaradili para.
Eh da je tako al nije :S
Ti koji su napravili Svinjski grip su ispustili 74kg u meksiku,i SLUCAJNO(lol) prenjeli i ispustili u Cehoslovackoj i takodje slucajno se desilo da su pomjesali sa Ljudskim gripom,u fazonu htjeli su nest da experimentisu oko cistog svinjskog gripa.
To je sve odradila Firma Baxter,koja ima finu istoriju o takvim slucajevima(Pticiji grip takodje)a kao najsigrunija farmaceutska firma u svjetu.
E sta se sad tu desava,nastaje panika u svjetu Mediji uvelicavaju tu gripu da je previse opasna itd.onda WHO tj Svjetska Zdarstvena Organizacija odabira par Farmaceutskih firmi za proizvodnju cjepiva tj vakcine protiv H1N1 i uzima Baxter takodje,koji je u svojoj istoriji osim izmisljanja i slucajnog ispada na tim virusima,znatno usmrtila broj ljudi sa vakcinama protiv Virusa.
Sto kaze dalje da:
Plan im nije da izljece oboljele ljude nego da i zdrave uniste..Ta VAKCINA JE 10 PUTA OPASNIJA OD H1N1
Ona u Sebi sadrzi Timerosal tj ZIVU koja ti unistava mozak i pravi te Retardom dokaz
http://www.youtube.com/watch?v=QG5pj_TWJ6o
Zatim sadrzi jos jednu supstancu,jbg zab sam ime=)
koja ti unistava Auto imunitet i nakon par mjeseci primanja inekcije dobijas neku od Bolesti koje su sve smrtonosne..te vakcine nisu prosle nikakav test Farmaceutske firme su zatrazile i naravno dobile odobrenje da se oslobode tuzbi..tj ako neko rikne da nisu oni krivi..kad primas inekciju potpisujes se za svoju odgovornost takodje i kad odbijas.
I Obama je tu upetljan tj sve je pocelo od onog dana kad je rekao da pravi PROMJENU tj "NEW WORLD ORDER"a znamo svi ko su oni MASONI
Cilj im je da uniste dosta populacije zbog tkz GLOBAL WARNINGA,zbog para,zbog politickih interesa.
WHO ce sigurno negde u Zimu objaviti Pandemiju stepena 6 i tad ce svi biti Prisiljeni na tu vakcinaciju ako ljudi budu odbijali.
USA,UK Australia vec prave zakone da svaki stanovnik MORA uzet inekciju inace Zatvor
To znaci ili Umri ili Zatvor.
Virus H1N1 uopste nije OPASAN,manje je Opasan neg Sezonksa gripa.
Samo sto to Mediji uvelicavaju,od sezonske umre od 500 zarazenih 10 a od H1N1 od 500 umre 2-5.
H1N1 se moze izljeciti normalnim putem,bez te vakcine.
Za doooosta vise info.mozete naci na Google na You tube.
Glavu gore i ne uzimaj te tu Vakcinu ni po koju cjenu

I ovo obavezno procitiat
http://www.svinjskigrip.site11.com/optuznica.pdf
Ja nisam nikad slusao da je Obama pricao o NWO.
A i cuo sam da je procjenjeno da ce se na vakcini zaraditi oko 3 triliona $.
citao sam kako je virus H1N1 izmisljen da se proizvodjaci lijekova izvuku iz ove krize ! zalosno
znao sam za ovo sve.....od firme baxter pa do ove zene sto ne moze hodati

+1
sve si u pravu
Eh da su samo Pare u pitanju jbt. i 20km za vakcinu neg je problem sto ta vakcina napravljena ne samo da uzmu pare neg i da uniste svjet!:@ to mozes sve naci na netu.
A Obama je govorio o NWO to sam nedavno gledao na U tube 2 sata dokumentarac
To je spomenuo kad je pravio Kampanju Change gde se okupilo vise miliona ljudi u Wasingtonu al to mi nismo gledali jer nije bilo prenosa na nasim TV programima ;)
Takodje cuo istu pricu

Mi od sutra ne idemo u skolu do ponedeljka bole nas brige

volim ovaj "virus" xD
Bokte, stvarno žalosno, posebno ova djevojka.
J**o te dan, ako je stvarno ovako, onda je ovo jedna velika zavjera u koju su najvjerovanije upleteni svi veći zvaničnici zemalja i "creme de la creme" ove planete...

Ipak, dobro sam se ismijao kada sam druga pitao, šta misliš o svinjskoj gripi.
Ka'e on - "Ništa, ne jedem krmetinu."
U tok sam što se ovog svega tiče vezano za te gripe,samo mi je bilo žao kad su ono počeli u vezi sa ptičijom gripom i tim čudima.Tada sam imao kod kuče nekoliko papagaja i kanarinaca i sve sam to morao da sklonim upravo radi te njihove šprdancije i kroz nekoliko dana se ustanovilo da od tog gripa nema niš tj. da nije došao u BiH tačnije Sarajevo :( Samo mi je žao mojih ptica što sam ih morao skloniti i to brutalno (predavanjem veterinarima) koji su Bog zna šta sa njih uradili :(
- ouuuu :O ti mene zabrinu fkt
- jel furas za ovo ili fkt ?
- ako ne, ne da necu uzet nista sene mi...
- takodje ako ne... zahvaljujem jer ovo nisam znao :r
- pusa :D
Sve je to Interes,kraj svima nama polako dolazi boga mi :|
Najgore je sto su svi najjaci ljudi u svjetu iza toga i nemoze im niko nista,a Mediji nam sole pamet i plesu kako oni sviraju.
A sad je najbolje zatvorit se kuci pikat neku igru,i unosit sto vise Vitamina da ojacas imuni sistem preko citave zime dok ne prodje pandemija.:)
bolixx je napisao/la:
Sve je to Interes,kraj svima nama polako dolazi boga mi :|
Najgore je sto su svi najjaci ljudi u svjetu iza toga i nemoze im niko nista,a Mediji nam sole pamet i plesu kako oni sviraju.
A sad je najbolje zatvorit se kuci pikat neku igru,i unosit sto vise Vitamina da ojacas imuni sistem preko citave zime dok ne prodje pandemija.
Fighting NWO with atheism, is like fighting fire with gasoline.
Sha me boli qrac, dobio ne dobio , vakcinu i tako ne uzimam kakva god da bila . .

A ako je to istina, sto cisto sumnjam, (zapravo mislim da je to jos jedna u nizu tih izmisljotina i gluposti, ljudima je dosadno, smisljaju svasta,) da ce u nas nesto biti od tih zakona, ipak je to Bosna . .
rulF je napisao/la:
Sha me boli qrac, dobio ne dobio , vakcinu i tako ne uzimam kakva god da bila . .

A ako je to istina, sto cisto sumnjam, (zapravo mislim da je to jos jedna u nizu tih izmisljotina i gluposti, ljudima je dosadno, smisljaju svasta,) da ce u nas nesto biti od tih zakona, ipak je to Bosna . .
Sto bi lagali o tome...kad je to ozb.stvar
To mozes vidjet da svi o koji o tome pricaju su Doktori,farmaceuti,bla bla tehnicari sa godinama iskustva
koji su vidjeli tu inekciju i vidjeli su sta se nalazi u njoj...
Nit 1 doktor ti nece htjet uzet to vakcinu ni sebi ni naijblizima a daje savjete da neuzimaju ni drugi.
bolixx je napisao/la:
Sto bi lagali o tome...kad je to ozb.stvar
To mozes vidjet da svi o koji o tome pricaju su Doktori,farmaceuti,bla bla tehnicari sa godinama iskustva
koji su vidjeli tu inekciju i vidjeli su sta se nalazi u njoj...
Nit 1 doktor ti nece htjet uzet to vakcinu ni sebi ni naijblizima a daje savjete da neuzimaju ni drugi.
Ma nije me briga covjece, otkad doktoru nisam otiso..

STIGLI SU MI ČVARCI BOLAN!
IZ RAME COVJECE; !!!
sacu da puknem koliko su ih pojest . .

http://www.vecernji.hr/vijesti/ministar-milinovic-ja-bih-svoju-djecu-cijepio-novim-cjepivom-clanak-47577
čitaj to
Ovo sam citao prije nekih 15 dana, sve si upravu :)

"We are doomed" al u ku**u.
Ma normala da je izmisljena gripa. Jos ono tek sto se pojavila, sutradan odma imaju vakcine. Pa nije cevap je**m mu led.

Prica o djevojci je tuzna fkt, i nisam mogao odgledati do kraja. :S

A sto se tice tog uvođenja zakona da se mora primiti. Ma kakav zakon u BiH bolan? hahaha xD To mi je presmjesno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.