Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ups Launcher

107 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.11.2009. u 22:56

Znaci,obavio sam scan sa eset nod32 antivirus i sta god skenira izbrise,i sad ja krenem uc u wow preko launchera pise The Blizzard launcher must be in the same folder as a Blizzard game.Eh onda sam shvatio da nema uopste ikone za pokretanje nego samo launcher ... dakle nod32 ga izbrisao ... HELP :S
Kako se ovakve gluposti samo vama mogu desiti ovo nema ni u kini sto ima na ovom sajtu, izmislite problem

Sistem restore i moli boga ovo prvi put i vidim i cujem i neznam ni ja vishe samo znam da niste normalni
FGB je napisao/la:
Kako se ovakve gluposti samo vama mogu desiti ovo nema ni u kini sto ima na ovom sajtu, izmislite problem

Sistem restore i moli boga ovo prvi put i vidim i cujem i neznam ni ja vishe samo znam da niste normalni
Hvala na pohvalama :D:D:D
Sex_Machine je napisao/la:
Hvala na pohvalama
Znaci priznajesh da nisi normalan, dozivio ti meni 100 godina valja bit i svjestan gluposti

@ Ofc glup si, uzimaj familiju u usta, sve se vraca sve se placa
FGB je napisao/la:
Znaci priznajesh da nisi normalan, dozivio ti meni 100 godina valja bit i svjestan gluposti

@ Ofc glup si, uzimaj familiju u usta, sve se vraca sve se placa
Ma ja brate ... ma nisam ti ni ja dobro ... dedo mi umro u subotu .. pao niz stepenice ... poludio sam ti brate ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.