Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lyon-Marsej

207 pregleda · 24 odgovora · otvorena 08.11.2009. u 22:56

auuu :$, koja tekmaa, nisam bolje vidio in my life, prvo pjanić dao perfektan gol, onda marsej 2 gola i 1:2,lyonn izjednaci na 2:2,Marrsej dade 2 gola za 2:4,onda lissandro 2 gola dade za 4:4 i M.baptos na 5:4 i Marsej prakticno u zadnjem trenutku dade gol za konacnih 5 : 5, koja drama, ali nek je nas miralem dao gol link : http://www.reprezentacija.net/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1067:uivo-lyon-marseille&catid=1:latest-news&Itemid=63
ž!
Fino,Fino

Nek je nas milon zabio

Da ocemo ovako davati golove Portugalu
BLAZZE je napisao/la:
Fino,Fino

Nek je nas milon zabio

Da ocemo ovako davati golove Portugalu
aBd <3!
ma ovo je preludo, bash za ne povjerovati majke mi ....:) upravo me to na kladionici povalilo no nema veze :) fakat sam uzivao gledajuci utakmicu svaka im dala :)
uNderssoN je napisao/la:
ma ovo je preludo, bash za ne povjerovati majke mi .... upravo me to na kladionici povalilo no nema veze fakat sam uzivao gledajuci utakmicu svaka im dala
10 Golova :$, koja ludnica !
Ma samo nek ga je Pjanic uvalio =)
Kako je spuca :$

Tekma fascinanta
ma i francuska liga postala saban liga, prosle godine, prosjek golova po utakmici, manje 0-2 .... gle ove sezone, ko pogodi golove kod francuza alal im vjera, cuj 10 golova ajde u ku**c :D
10 golova drama Pjanic owna , prejjak . samo neka dava abd i za nasu repku.
al' ga je pjanic sukno auuuu

bas sam gled'o gol na facebooku ( neka grupa stavila ) , prejak...
Pjanic prejak gol. Igra lik u zivotnoj formi. Ovo je predobro svi nasi su u formi zabijaju golove Dzeko,Miske,Pjanic,Ibisevic ... abd rasturit Portugal sljedece subote
Znaci psujem sve sto mi padne na um

Taman sam vidio pare u dzepu kad dadoshe za izjednjacenje
utakmica godine
U ponidu 7+ 23kv OMG

HAHA

Neka ga je Pjana zabio..

DA GA HOCE JOJ NANO, DA GA HOCE JOJ NANICE
DA GA HOCE ZABIT PJANA PORTUGALU, JOJ
NANO NANICEEE
Ma ja sam to pogodio al ofula ManU vs Chelsea
na Lyon je bilo 3+ a Manu 2p2+
J**o majku ako ne razvalimo Portugalce u Lisabonu, ali baš imam neki predosjećaj da će Džeko, Miske, Pjanić zabiti ne jednom nego i više puta^^

~ Ibišević zabijo !
~ Miske Zabijo' !
~ Pjanić Zabijo'
~ Ibričić zabijo' !

Ima'l ko da nije ?

Nema
deadlycha je napisao/la:
J**o majku ako ne razvalimo Portugalce u Lisabonu, ali baš imam neki predosjećaj da će Džeko, Miske, Pjanić zabiti ne jednom nego i više puta^^

~ Ibišević zabijo !
~ Miske Zabijo' !
~ Pjanić Zabijo'
~ Ibričić zabijo' !

Ima'l ko da nije ?

Nema
ima : Hasagic
btw, nek' nam nebrani Supic :$
NewYorker__ je napisao/la:
ima : Hasagic
btw, nek' nam nebrani Supic :$
Ma zabiće i on, Portugal je low !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.