Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ljubav braco <3

3.356 pregleda · 190 odgovora · otvorena 08.11.2009. u 00:47

Kakve tuce,svadje ba radi nekih gluposti treba se zezati samo ba 

Beze me tjerate da uzmem admina u ruke 

"Jutro budi me,vazduh mirise na nevolju   "

(Ne znam sto sam napisao temu ali eto osjecao sam da imam potrebu,jb ga  )

One love 
glupa situacija za djejsona pravo kad oni njemu prijete doci pred vrata haha nije to nista ajd pobicese pa sta nego ostavi gmoda arane los'e pravo xD
Guze bi dali za aplauz
Ma ja. Tema sa najvise odgovora jer mod dijeli aplauze. Bas ste braca u pi**u materinu. :D

@ Tema

Wertu je teski lamer. Prvo je ''ošo'' sa Schulzom (Schulz je bio veliki covjek, covjek od rijeci), a sada i sa Cannabisom, s tim da ovaj put ni on ni Cannabis nisu otisli nego zele biti u centru paznje, a vi ste debili pa to ne kontate. Svaka osoba koja se pozdravi pa se onda nesto vraca da provjeri jel ostatak škvadre dr****i bitte na njen odlazak od tuge je lamer i smijesna osoba.

Jedino sto FataL ovdje iz zasjede pomaze. Rek'o je pa pa idiotima, a ne poslu. Riddleu isto svaka cast.

* Jason je posebno smijesna osoba. Cak se i na pticijem je******u zna koliko je puta otisao i vratio se. Eto neka vam on daje instrukcije iz *bye bye.
Vraačaj se vamo, vrati Kemu i Jasona pa da sve bude uredu, možda nepročitaš ovaj post, al fakat se treba smiriti jer je malo napeta situacija, svi bi da imaju bodove i admina, nemože to tako.
Malo ljudi vodi g.ba, a oni što mogu su neaktivni.
KAMAN ANELE, POPILO SE MALO !
hajde da se volimo xD

<3
Uvijek sama nikad do kraja, vecer u gradu ti donese neki lijek u nekom putu gdje samoca se zbraja. .

Uvijek s malo, premalo para, kada upale se svijetla ode dim a miris noci opet postaje stvaran. .

K'o mnogo puta do sada
On sanja
Kako beskrajno pada

Bilo je rano jutro tada kad je ostavio sve, culo se samo kako ptice pjevaju onda je stajao vec dugo s druge strane ulice, pustio suze da se same slijevaju..

Uvijek sama, nikad do kraja..

Ja bih mog'o da mogu...
Ja bih znao da znam...
Spica
Nema me 3 dana odma belaji xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.