Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

VIsta

135 pregleda · 9 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 23:11

Ako uzmem samo temu vista, da li ima kakve posljedice?
Mislis na TransformationPack ?

- Ako imas dobar komp, neche ti uporavati kompjuter, ako ti je losh komp, onda ce ti usporavati komp, sporije otvarat

Ja sam imao prije Windows Vista TransformationPack prejako bilo, al' pao sistem pa sve otislo [:

Al' zato sad W7 :$

Ja sam install sad Windows 7 Ultimate - TransformationPack 3.0, nije mi ni sekunde usporil0 comp, meni ubrzalo

E'o ss [:

miire je napisao/la:

- Ako imas dobar komp, neche ti uporavati kompjuter, ako ti je losh komp, onda ce ti usporavati komp, sporije otvarat

Ja sam imao prije Windows Vista TransformationPack prejako bilo, al' pao sistem pa sve otislo [:

Ja sam install sad Windows 7 Ultimate - TransformationPack 3.0, nije mi ni sekunde usporil0 comp, meni ubrzalo

E'o ss [:

Znači, svršavam ti na desk (:

Skidam i ja ovaj pack <3
miire je napisao/la:

E'o ss [:

Cool desktop..skidam
tema klasik rulz mojne se zaebavat sa tim, sta ce ti bezveze samo ces sebi unistit i to malo jada od kompa XD
miire je napisao/la:

- Ako imas dobar komp, neche ti uporavati kompjuter, ako ti je losh komp, onda ce ti usporavati komp, sporije otvarat :)

Ja sam install sad Windows 7 Ultimate - TransformationPack 3.0, nije mi ni sekunde usporil0 comp, meni ubrzalo :D

E'o ss [:

Imaš li link za download ove teme ...
miire je napisao/la:

E'o ss [:

molim te ko boga reci gdje si tok kosarkasa nasao u zraku sto je?
bolje ti je da skines sa neta windows seven transformation pack... to ti je transformacija xp-a u windows seven ali ostaje sistem xp-ov.WINDOWS SEVEN ti je najnoviji pa et, 20MB je velicina te instalacije
Pa bolje ti je sebi otici uzeti od nekog ko ima Windows Vist-u nego snimati te teme i neznam ti ja sta...
snimis sebi Windows Vst-u Ultimate i skines sebi sp2 i kom ce ti raditi ko zmaj sam ako imas malo jaci kom...
recimo min 2 g ram...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.