Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Golgy @ Hardstyle dance

1.271 pregled · 79 odgovora · otvorena 06.11.2009. u 23:40

Mi sabani koji zivimo u RL neznamo koji je ovo ustvari ku**c... On se vrti u krug i lupa nogama ko stoka... Golgy od pivica sa barica, preso na lupanje po betonu, ubise te igrice 
Ovako ja dok se nadrogiram

Dobar si dobar
naiL je napisao/la:
Ramena ispravi , glavu ispravi , rukama malo manje mashi. Pokusaj naucit sve pojedinacno i polako uvjezbavat odredjene kombinacije, a ne samo lupati po podu. U svakom slucaju respect jer se trudis naucit neke nove stvari itd. gud dzob:D
Fazon je da ispadnes kao kakav clumsy fool :D

To radim radi fola, a i meni se svidja, bolje i to nego da skoro pa nikako ne mlataram nogama i rukama :D

btw, ty for advice <3
golgy je napisao/la:
Fazon je da ispadnes kao kakav clumsy fool :D

To radim radi fola, a i meni se svidja, bolje i to nego da skoro pa nikako ne mlataram nogama i rukama :D

btw, ty for advice <3
Kazem ti samo sta je meni djevojke rekla na partyu, jer si i ti ko i ja ucio na jutubu i na glupiranju. Ona u njemackoj ucila prejako plese i kod nje postoji " floatanje " i ne izgleda preagresivno ko kod nas, ja sam se ipak malo popravio jer od kako mi je rekla tako plesem. Osnova ti je running man onda dodaj T i to je to , onda mjesas i spica. HF :)
naiL je napisao/la:
Kazem ti samo sta je meni djevojke rekla na partyu, jer si i ti ko i ja ucio na jutubu i na glupiranju. Ona u njemackoj ucila prejako plese i kod nje postoji " floatanje " i ne izgleda preagresivno ko kod nas, ja sam se ipak malo popravio jer od kako mi je rekla tako plesem. Osnova ti je running man onda dodaj T i to je to , onda mjesas i spica. HF :)
i know, hvala jos jednom, u2b ftw <3
Stelno se drama :)
Svaka ti dala :D
Javi mi sta cemo za HSM -.-
Justice je napisao/la:
Ma nista ni s cim, u hardstyle-u trebas da klizis po podu ko da si na ledu.
Bolje probati c-walk. ;)
Jarane, nisi svjestan koliko je cwalk tezi od ovog :/ Nije ni uporedivno :/

GJ golgyson! <3
Za mjesec dana treninga ovo je super. Ja se ne razumijem u ovo ali meni se ovo cini super!
Bravo gledo sam dobro je, samo nastavi bice jos bolje.
Vato je napisao/la:
Jarane, nisi svjestan koliko je cwalk tezi od ovog :/ Nije ni uporedivno :/

GJ golgyson! <3
Tezi?? Mozda tebi, istina da c-walk ima vise poteza ali nisu ni upola teski za nauciti kao hardstyle.
Iako nisam komptentna osoba za ples , mogu ti reci da fino izgleda.

Samo da te pitam jesu trnili tabani poslije ovog???

:-)

Samo tako nastavi bit ce od tebe nesto...
Rapter je napisao/la:
Iako nisam komptentna osoba za ples , mogu ti reci da fino izgleda.

Samo da te pitam jesu trnili tabani poslije ovog???

:-)

Samo tako nastavi bit ce od tebe nesto...
I dalje me bole tabani, a pogotovo vene, osjecam sve zivo i tako mi je svaku noc kad treniram sa ekipicom, jer se previse uzivim.

Hvala <3
Hardstyleeeeeee

golgy pr0
Justice je napisao/la:
Tezi?? Mozda tebi, istina da c-walk ima vise poteza ali nisu ni upola teski za nauciti kao hardstyle. :-X
ccc :/ Molim te, corav co'ek bi vidio koliko je c.walk komplexniji od shuffle-a :/ Mozda treba manje tjelesnog napora, smireno je poprilicno ... u shuffle-u se bacas ... ali samo uporedi pokrete cwalka i shuffla ... :/
zast ne igras fudbal ko sva normalna djeca?
Laicki gledano, katastrofa !

BXM je napisao/la:
zast ne igras fudbal ko sva normalna djeca?
Umjesto sto se gubis ko nevinost na ekskurziji ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.