Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Medalje i sto-sta...

2.676 pregleda · 82 odgovora · otvorena 05.11.2009. u 20:22

EDIT: Evo ručno sam podijelio medalje svim članovima IF-a, tačnije 94 medalje. Za početak, dosta.

Vidim vec se tri teme otvorile vezane za istu stvar, pa da prekinemo tu lancanu reakciju i kazemo o cemu je rijec.

- Medalje za Izabrani Forum (IF) dobit ce svi korisnici IF-a za dan-dva, s tim da ce pojedini korisnici biti odstranjeni iz istog jer su ubaceni "na guzove".

- Medalja N (GAMERS.ba Novinar) koju ste mogli vidjeti na mom profilu je probna i zato stoji samo kod mene, i tu cu medalju modijeliti onima koji pisu vijesti (Redovno, a zna se koji su to). Nakon onog probnog perioda za novinare, medalja ce ostati samo preostalim piscima koji su odabrani od strane administracije.

- Mogucnost pisanja vijesti je vracena svima kojima je bila zabranjena, sto ne znaci da im opet nece biti zabranjena. Svaki c/p, svaka glupa vijest tipa "Pomozite" ili ne znam ni sam kakvih je sve gluposti dolazilo, zavrsit ce ponovnom zabranom.

- Medalja za godine provedene na portalu. Bug je donekle ispravljen, ali je problem u tome sto su se medalje updateovale samo onima koji su vec imali medalju za 1,2,3 ili4 godine na 2,3,4, ili 5. Medjutim, oni koji su trebali dobiti medalju za 1 godinu, a nisu, tu ce medalju dobiti tek kada navrse dvije godine provedene na portalu (Naravno, tad ce dobiti za 2 godine). Ne pitajte me zasto, shit happens sto bi Kemo rekao, za sad je to jedino rjesenje. I jos nesto, nemam mogucnost davanja takvih medalja, dakle, niko je nema jer se one same dodaju i nisu planirane da se rucnu 'ubacuju'.

- KUPOPRODAJA: Nema je vise, redirect na pik.ba

Ako ima jos neko koje pitanje vezano za neku od ovih stavki, neka pita.
Guetta je napisao/la:
1. Pises pametne postove
2. Nemoj spamat i nemoj psovati na forumu
3. Nemoj biti skamer
~ ko psuje:r
harre je napisao/la:
~ ko psuje
Eh, upravo ovakvim citiranjem nikada neces uci u IF
Btw zar je medalja vama toliko vazna ? Biti na gamersu 1 ili 5 godina ne znaci hvaliti se raji vidi moje medalje u profilu kako kull stoji... Tvoja medalja nista ne vrijedi ako je ne dokazujes sve zrelijim i pametnijim postovima. Sto se mene tice medalje se mogu i ukinuti jer one nisu ogled osobnosti i znanja (narevno cast izuzecima tipa Riddle (za novinara) pa ako i rE dobije ...) vec samo znak ulaganja veceg truda od ostalih clanova.
Neam ni jednu medalju, a i zaboli me da li cu je imati, bio sam u IF-u, vjerujte nista ne propustate ...
Al' svaka cast onome ko se zalaze za ovaj site (a zna se ko) i popravlja ove vec i Bogu dosadne bugove ...
Fragnatic je napisao/la:
procitaj temu jos jednom....al do kraja
procitao sam
a ja cu dobiti medalju za jednu god posto jes nisam tacno jednu god ovde ... vec nekih 11 mjeseci
ako mislis na to
Za medalje je kk, i ja sam mislio da sam vise na g.ba ali eto... nwm.. Sto se tice IF, u IF sam od prvog dana ili ti ga noci, odma poslije spiska ja upao Da svejedno imas li medalju ili ne pikaju se postovi
U IF je dosta preko stele uslo , bez ikakve uvrede.Kazes ko sazrije za tu opciju , a 20% ih nije sazrjelo , necu da budem nikakav oponent nikome , samo svoje misljenje iznosim. Takodjer , oni koji su zasluzili tu opciju , izostavljeni su.No , nadam se da cete bolje promatrati i pravilno odluciti ubuduce
xxxk je napisao/la:
U IF je dosta preko stele uslo , bez ikakve uvrede.Kazes ko sazrije za tu opciju , a 20% ih nije sazrjelo , necu da budem nikakav oponent nikome , samo svoje misljenje iznosim. Takodjer , oni koji su zasluzili tu opciju , izostavljeni su.No , nadam se da cete bolje promatrati i pravilno odluciti ubuduce
Mozes ti iznijeti svoje misljenje. Ali sta mislis zasto sam ja rekao da ce se neki odstraniti iz liste? Zato i necu poceti dijeliti medalje dok ne istrijebim/o one koji nisu sazreli za to

Nevezano za tebe. Citajte temu ebo ga tema. Javlja mi se lik i kaze dodaj mi na ovaj profil medalju za 1 god posto sam na drugom profilu toliko registrovan ali taj vise ne koristim.

Pa Bog ti pomogao!
riddle je napisao/la:
Mozes ti iznijeti svoje misljenje. Ali sta mislis zasto sam ja rekao da ce se neki odstraniti iz liste? Zato i necu poceti dijeliti medalje dok ne istrijebim/o one koji nisu sazreli za to

Nevezano za tebe. Citajte temu ebo ga tema. Javlja mi se lik i kaze dodaj mi na ovaj profil medalju za 1 god posto sam na drugom profilu toliko registrovan ali taj vise ne koristim.

Pa Bog ti pomogao!
Nisam dobro shvatio onda , no sigurno ih je dosta preko stele upalo , al' nadam se da ce letiti.Sto se tice tih likova , to su oni pokusaji na koje ni novorodjence nebi nasjelo, ali isto tako se nadam da cete jos neke clanove staviti u IF(ne mislim na sebe)nego stvaro clanove koji vjerovatno to zasluzuju.Sretno s odabriom , nek bude posteno.

Zivio govornik!
ojj jbt moram cekat josh godinu jedva doceko ovu godinu da se hvalim aranu :S kad nista

al bitno je da na starom profilu imam 1 Godinu (H)

http://www.gamers.ba/profil/CryOrDie/
TeroweNth je napisao/la:
Mozes li mi reci , jesam li ja u IF ? I ako nisam , kako mogu uci u isti ?
popusis mu ku**c i eto te unutra

Post dobio šamar od bushidO.

Slazem se sa emptyem , ne vidim razlog da balite za tim medaljama , IF-om , mislite da cete biti nesto vrijedniji ako imate medalju za 1/2/3/4/5 provedenih godina na sajtu ?
Vidim lik pise <3 riddle , mislim da ga i ne poznaje , zna da mu je nik ridl i par stvari sa profila , cemu ulizivanje ? Ne razumijem vas , sve neki wanna be gameri .. Na sajtu sam skoro 2 god , bit' ce dokaz kad dodju tacno te dvije god , al' mi ta medalja uistinu nista ne znaci ..
@ tema
Lijepo sto ste to popravili , sajt ide ka boljitku . Gl za u buduce ^^

Post dobio aplauz od bushidO.

Slazem se sa (SPECTRE i naravno empty). Vama koji ste sredili ovaj bug svaka cast dabogda ih jos sredili i dotjerali ovaj site da doguramo jos dalje i dalje i dalje.... Za sve ostale. Zasto se svi da kazem "borite" za te nekakve medalje? Da se mozete "hvaliti" (Joj ja imam medalju za 1,2,3,4,5 nwm. godina). Vama ove medalje nece nista donijeti. Ja ne kukam za neke medalje jer znam trebao bih se vise trudit, ali na dan se postavi najmanje 15-20 tema i ona 21 tema bude ista kao i ove prije :-X, tako da se pola nas (barem tako mislim ne znam sad mozda grijesim)ne trudi da koristi opciju trazi da saznaju nesto, i da mi izgubimo "cejf" da odgovaramo na jedne te iste teme :/. I to je ono sto nas upropastava i dovodi do raznih konflikta i ovih medalja i bodova i svega necega.
~kkthxbye.

Sve pohvale za ovo
Nedavno sam usao u IF i mislim da sam to zasluzio svojim trudom i radom
Tako da se nadam da me necete tek tako 'ladno izbaciti <3
edit: Vidim sad da me je neko izbacio,ne znam razlog ali eto
To Riddle kralju Bash mi je drago sto rijesavas ove bugove i sto gamers ide ka naprijed i trenutna situacija na sajtu mi se svdija. Mislim da odavno ovako nije bilo lijepo i cisto(mislim na spamere,sakibe,skakavce itd..).. Extra je isto ideja na fazon status novinara. Svaka cast za obavljeni posao i ulozeni trud
bravo.

svi ocete u if radi medalje ?
sta ce vam if kad u ifu nema nista
- Znaci proslo je godina i jedan mjesec kako sam se rego ,a nema mi medalje btw. hocu if-e jer sam i prije bio :$
@ Ovaj gore.

Pa tbj. prodali bi majku za bobe i medalje hh. CC
Eo sad malo gledam listu medalja.
Zašto je vako malo korisnika sa medaljama, možda 2 medalje preko 100 korisnika ovo sve ispod.

Drago mi je što su ispravljeni bugovi i zanima me kao i večinu da li če Kupoprodaja proraditi ili će ostati ovako.

@procitaj ponovo temu pa ceš vidjet da ja napisao da je redirect, samo me interesuje da li ce se vracat ili ne.
Svaka cast nek je se ovo malo sredilo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.