Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gtfo

289 pregleda · 22 odgovora · otvorena 05.11.2009. u 00:58

Milan Mladenovic 21.10.1958 - 5.11.1994

uNbeatablee je napisao/la:
Tuzno je da svi znaju ko je dara bubamara, a skoro pa niko nezna ko je bio milan, i cinjenica da bi masa plakala za darom, a za milanom skoro niko ni suzu nebi pustio
Sa druge strane gledajuci, ta muzika koju su radili nije za svakoga, rijetki su koji razumiju poruku i znacaj svakog stiha svake pjesme
tek sad vidim ovu temu.

Bash sam nedavno gledao dokumentarac o EKV. Pricaju kada su krenuli na neku svoju prvu "turneju" - svirali po kasarnama gdje se služila vojska, onaj obavezni vojni rok. Poceli ti oni tako svirati, kad nakon nekoliko pjesama ovi odma : "aj nam Suadu, Dugme" itd. I tada su skontali da njihova muzika nije za svakoga, nije za većinu. No s vremenom taj "novi talas" je postao popularan.

Rat ga je bash sjebao, Milan je odbio da svira u BL kad je Ferhadija srušena, poznati su oni stihovi "mir brate mir".

“Moja prva i najveća želja bi bila da se probudim i da ustanovim da je 1990. godina i da kažem: Uh, al sam nešto ružno sanjao“.
Kramer je napisao/la:
tek sad vidim ovu temu.

Bash sam nedavno gledao dokumentarac o EKV. Pricaju kada su krenuli na neku svoju prvu "turneju" - svirali po kasarnama gdje se služila vojska, onaj obavezni vojni rok. Poceli ti oni tako svirati, kad nakon nekoliko pjesama ovi odma : "aj nam Suadu, Dugme" itd. I tada su skontali da njihova muzika nije za svakoga, nije za većinu. No s vremenom taj "novi talas" je postao popularan.

Rat ga je bash sjebao, Milan je odbio da svira u BL kad je Ferhadija srušena, poznati su oni stihovi "mir brate mir".

“Moja prva i najveća želja bi bila da se probudim i da ustanovim da je 1990. godina i da kažem: Uh, al sam nešto ružno sanjao“.
Da,da gledao sam taj njegov intervju u kojem je izjavio tu recenicu...
Neznam jel si znao al oni su se trebali okupit opet 1995 godine da snimaju album "Ponovo zajedno"..
Al bi to bilo fenomenalno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.