Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[CONTEST] - Logo creating

822 pregleda · 25 odgovora · otvorena 04.11.2009. u 22:37

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav dragi gameri i gamerice
Dakle,nesto sam razmisljao kako da izgubim ovo nesto bodova,a da ode u neku svrhu,pa sam evo dosao na ideju da otvorim jedan CONTEST.(contest je odobren od strane FA moda,'tQ-a'.

Dakle,kao sto sam naslov kaze,contest je vezan za pravljenje logo-a.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
• Pravila:

x U contestu mogu ucestvovati svi clanovi site-a.
x Contest traje od 04.11.2009. do 20.11.2009. kada ce svi radovi biti spremni za glasovanje.
x Radove saljete meni na PM.Dakle saljete logo koji treba biti u PNG. formatu,saljete PSD. file tog logo-a koji ce prije toga biti uploadovan na Rapidshare!
x Radovi naravno ne smiju biti ukradeni(svaka kradja nekog rada bice strogo kaznjena!!!).

x LGOGO KOJI NAPRAVITE MOZE BITI BILO KOJE VRSTE,ILI ZA CLAN,ZA FIRMU,ZA DESIGN NEKI ILI sl.
• Nagrada:
x Pobjednik ovog contesta dobiva 200 bodova od mene(u contestu ce biti samo 1 nagrda,jer nemam dovoljno bodova za preostale 2...nadam se da cete me razumjeti)ali to je jedan razlog vise da se potrudite da budete najbolji!

x Za sve ostale informacije u vezi contesta,mozete me kontaktirati na:
[email uklonjen]

x Moguce su greske tokom pisanja

Tako, brate mili Btw. zar nisi mogao reci oko cega da bude logo... da ti izmislis neku firmu, klan, bilo sta...
SongyDesigns je napisao/la:
Tako, brate mili Btw. zar nisi mogao reci oko cega da bude logo... da ti izmislis neku firmu, klan, bilo sta...
Radi za moj klan nLm il Fragmat

bice bodova
ja cu preko painta ako nije frka .

Post dobio šamar od skala

Ja se prijavljujem...
Ajd i ja se prijavljujem (po prvi put)
Nije vazno pobijediti , vazno je ucesvovati ^^ . Prijavljujem
i ja cu da odradim nesto
Prijavljujem se
Moze li bez PSD-a? jedino da dodjes pa da ga uzivo pogledas, inace ga nedam nikome..

fok ju

Post dobio šamar od torQ7u_

dam1r je napisao/la:
Moze li bez PSD-a? jedino da dodjes pa da ga uzivo pogledas, inace ga nedam nikome..

fok ju :D
pa kakve veze ima ako ti vidi kako radis
to je isto koda ti napravis tut pa svi pokusavaju
al on nece dirat to je samo da se uvjeri da si ti pravio;)
Prijavljujem se :$

Potpisujem aLmo :$

♥ Odradim i ja nesto
Ovaj, prije nisu obični memberi mogli dizat' konteste i tako to. Ode ovo u helać (:
Evo i ja se prijavljume, mada nisam nesto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.