Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PC za CoD6

68 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.11.2009. u 21:44

Infinity Ward objavio podatke o mininimalnim specifikacijama koji vaš računar treba da ispuni da bi igrali ovaj shooter.

Da bi igrali CoD: Modern Warfare moraćete imati instaliranu Microsoft Vistu ili XP kao i 16 GB prostora na hard disku. Potreban vam je procesor od AMD 64 3200+ ili Intel Pentium 4 3.0 GHz, dok vaša grafička kartica mora da podržava shader 3.0 kao i da je opremljena sa 256 MB. Potrebna vam je grafička kartica bar Nvidia GeForce 6600GT ili ATI’s Radeon 1600XT. Korisnicima XP-a trebaće svega 512 MB memorije dok će onima na Visti trebati 1 GB RAM.

Activision je potvrdio da će MW2 podržavati i Windows 7 kao i Valveov auto-updating i anti-cheat technologiju.
Ne bih to instalirao iako imam 2x ili 3x vise nego sto treba bjazi da mi preoptereti komp da ga ne mognem upaliti brzo.

Mozda kad prestanem cs.1.6

Mog'o si c/p?

Stavi na kraju posta c/p! :/

Jedva cekam MW2
sumnjam da su ovo tocne specifikacije, ovo je prelose za onu grafu kakvu sam vidio na youtubeu ://
Daj ba,onakva igrica,takvu specifikaciju zahtjeva ?
FireFix je napisao/la:
Daj ba,onakva igrica,takvu specifikaciju zahtjeva ?
A nije vam palo na pamet da je ono maximalno usminkano, te prikazano na MAXimalnim postavkama?

Kada se stavi na low, bice puno drugacije . .

"Infinity Ward objavio podatke o mininimalnim specifikacijama koji vaš računar treba da ispuni da bi igrali ovaj shooter."

Te minimalne su ono jedva dovoljne da nose igru na 30tak fpsa pri najnizim postavkama..
Nista cudno..
Jedva čekam da oprobam.
Sa obzirom da Infinity uvijek do vrha otpimizira svaku igru koju su pravili, očekujem da će se i ova igra solidno vrtiti i na grafičkim karticama starim i po 3 godine.

Ne očekujem ništa specijalno, ali igra bi mogla biti dobra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.