Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hs acc

140 pregleda · 11 odgovora · otvorena 04.11.2009. u 17:42

Poz gameri , zanima me imal tko da ima hs acc veceg paketa od economica da bi posudio na jedno 2h da pogledam tekmu izmedju Barcelone i Rubina , ja imam economic i prespor je za gledanje tekme.
Onaj tko posudi dobije premium i moje licne podatke da ne misli da cu ga zajeb*ti.
Javljajte se na pm.
Admine ako moze lock na temu zbog spamera.
Zz
Nemoš vjerovati, tek napraviš account i odmah tema da ti neko posudi nešto. Možel neko napraviti profil da nešto netraži na g.ba ?

btw obrati se njemu ako je online zamoli ga da ti da i moli se bogu
imam tv i kablovsku samo sto vjerujem nece biti prijenosa , Barca je u 18:30 a ostale u 20:45 a ne zelim gledati snimku u 00:30 :$
A vi glupi spameri marsh s teme
Al' cek malo. Ti nama govoris da smo spammeri? Reg. si se, i odma poletio da mu je hs acc? Scamer ili lud :(
il si ti glup , nisam te pitao da spamas , imam acc od prije al necu da pisem preko njega da ovi iz hsa ne saznaju il me netko prijavi , kontas ?
totallity je napisao/la:
il si ti glup , nisam te pitao da spamas , imam acc od prije al necu da pisem preko njega da ovi iz hsa ne saznaju il me netko prijavi , kontas ?
Ma naaaaaaaaraavno. :r
brate nema veze sto ti on da acc svoj , kad ti brzina osatje ista ;)
dobijas samo njegov limit

btw. strah ti je uzaludan , kad si potpisivo ugovor daprikljucis net, ljudi su se fino ogradili i rekli u ugovoru da nemaju nikakve veze sa passwordima korisnika ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.