Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mirc?

70 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.11.2009. u 19:47

raja skino sam mirc i sada nikako da skontam ev nesh mi izbacilo nick name ovo ono .. msn .. i ja to namjestim i idem connect pise ...

unable to connect to server (conection is time out
Ovo je tuzno
Pa ba mirc su serveri,izaberi koji IRC server hoces da udjes,nije to sve jedan.. ja bih da ima g.ba irc server da se svi zjb D:
FireFist je napisao/la:
Ovo je tuzno :D
Pa ba mirc su serveri,izaberi koji IRC server hoces da udjes,nije to sve jedan.. ja bih da ima g.ba irc server da se svi zjb D:
maca neko nezna :) nemoras tak :)
apphex je napisao/la:
maca neko nezna nemoras tak
Izvini medo
na koji server hoces da se konektujes

quakenet
bolchat
balkancafe
dalnet

?
E ovak,upises svoj nick ime,msn,pa ides gore gdje ti je kao neko srce,kliknes tu i napises " 5on5 " npr..

Onda te konektuje na server gdje se trazi 5on5 i ti upises " 5on5 low off " npr.(low - skill,off - bez servera) i netko ti nesto posalje ti napises : pw ? ip ?

P.S bez navodnika ;)
bas bi bilo eXtra da ima g.ba irc server...al' jbg nea ga
Ako hoćeš da tražiš njemce i ostale strance za mixeve na vašim ili njihovim serverima konektuješ se na QuakeNet i ideš u channel "#5on5" ili "#5on5.de" . Što se tiče mIRC opcija gdje edituješ svoje Ime, email adresu, nickname i alternative nickname potpuno je svejedno šta ćeš ukucati. Samo moraš paziti da ti nickname ili alternative nickname nekoristi neko drugi i tad bi morao kucati drugi nick

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.