Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji DJ-Program

194 pregleda · 16 odgovora · otvorena 04.11.2009. u 11:47

Ovo je ozbiljno pitanje samo za profesionalne DJ-je znaci zanima me koji je program,odnosno DJ program najbolji i njslicniji pravoj mikseti i ako ima tko kakve dobre tutoriale hvala unaprijed
Virtual DJ
DJ Traktor
fruity loop
FL Studio
Ableton Live
Synapse Orion
MAGIX Samplitude
Sony ACID
Steinberg Cubase
Mackie Tracktion
Reaper
Kristal Audio Engine
Native Instruments Traktor
Atomix Virtual DJ
Deckadance
DSS DJ

http://roba-s-greskom.forumotion.com/programi-f22/dj-programi-t481.htm mnogi drugi
Najslicnji pravoj mixeti ti je virtual dj,al kad imas sve skinove,opcije i sl.. sto se placa il mozda se moze nac negdje na netu  mozes ti nac normala virutal dj,demo il neki,al nije nista poseban bez posebnih opcija i skinova.

I dosta je jednostavan!
Virtual Dj je odgovarajuci za svakoga

lako se nauciti koristiti u njemu...
DJ traktor u njemu mozes radis sta os a ako hoces da komponujes muziku onda frotyloops
Virtual DJ ti je program koji koriste pocetnici 

Ja sam poceo da radim na pocetku sa njim. 

Onda mos kad prekucas Virtual DJ preci na Reason i druge 
- Joj lik pita koji ce koristiti, oni mu daju listu programa.
- Koliko ja znam Fruty loops je najjaci program, u obliku je mixete-sto znaci da pred sobom kao da imas mixetu, cuo sam jos da ima plugine za razne oblike mixeta. Uglavnom ubacis pjesmu na mixetu i onda stavljas efekte i sl.
Nisam DJ al mislim da ti mogu pomoći:

Virtual DJ - Taj program ti je dobar ako imaš miksetu i ako si pravi Dj ili želiš to da postaneš.

Cool Edit Pro 2.0 - To je jedan starije program,ali je vrlo dobar ima puno efekata i može se koristiti za DJing

Adobe Audition - Najbolje program za ja editovanje zvuka.

ACID XPress 5.0 - softver tvrtke Sony , nije jednostavan pamjenjen je profićima ali je zato besplatan uz registracije.

Nije c/p All by me

Preporučujem :

1.Fruity Loops Studio 9
2.Steinberg Cubase

~ P.S. FL9 je po meni najjači, koristim ga već 3 godine, sve što te zanima, pitaj. Doktorirao.
ja koristim Virtual DJ..
a i vidio sam da i u nekim kaficima tj klubovima to koriste.
virtual dj :) samo 20 dana trial :S imal ko fazon da bude :D zauvjek XD
~ ma virtual DJ najbolji i najjednostavniji(barem meni);D

GL:-*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.