Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Fejs? :/

370 pregleda · 27 odgovora · otvorena 02.11.2009. u 23:16

Znaci zadnjih nekoliko dana me fejs j**e!?
Ne mogu inbox otvoriti,da procitam neke poruke,koje su mi vazne. Znaci apsolutno nista ne mogu uraditi,ne mogu ni napisati na Wall-u nekome nesto. Svaki 5 sekundi neki error?
Nisam ovisan o facebook-u,al mi je trenutno prijeko potreban.
Edit: Ocekujem denkin komentar "FAILBOOK
EDIT 2 : Eo proradio mi chat
Ne mogu nikog da dodam u prijatelje , ne radim mi chat , dok otvori aplikaciju treba 30 sekundi od oka .. To sam za sad primjetio .
aa i meni...lol...
npr napisem nekome nesh na wall i izbaci neki error kao ne moze napisati....
i nakon pola sata ja nadjem na wall-u ono sto sam napisao prije pola sata i tako jos hiljadu stvari
Od maloprije imam i ja problema na FB. Ne mogu izbrisati post, dodati u raju, non-stop mi izbacuje stare notifications kao da su nove,... Vjerujem da je do njih. Rijesice oni to brzo, bez sumnje.
to je tako kod svakoga :P glup novi facebook totalno xD
Isti problem... I nece da mi prikaze ko je online, ima vec 3-4 sata
Propali i oni ko zeton
PinkyBa je napisao/la:
Od maloprije imam i ja problema na FB. Ne mogu izbrisati post, dodati u raju, non-stop mi izbacuje stare notifications kao da su nove,... Vjerujem da je do njih. Rijesice oni to brzo, bez sumnje.
Da,stare notifikacije se neprestano pojavljuju.
Probao sam uci preko Chroma,Opere,IE ne moze. A na mozilli mi je logovano al isto ko da i ne radi
popisam se na fb.. na friend limitu sam vec mjesec i nesto, ne mozes imat preko 5,000 friendova, + ne mozes prihvatit nikog sto te doda :/
Meni sve sasvim okej radi

HS madafaka good net
Promeni browser, desavalo se curama iz razreda, ja dosao kod njih znaci ne mozes kliknuti nigde.. skini drugi browser (zna biti bug sa firefoxom i operom) skini Chorme
vLexinho je napisao/la:
Promeni browser, desavalo se curama iz razreda, ja dosao kod njih znaci ne mozes kliknuti nigde.. skini drugi browser (zna biti bug sa firefoxom i operom) skini Chorme
Haker moj sve zna
Sve normala meni..

Imam Hs,jest da je spor i jedva mi ucitava pjesmu na jubitubi,al eto ima i on svoji vrlina :$
vLexinho je napisao/la:
Sve sam probao,i na operi i na chromu izbaci kao " Trenutno ne mozete se ulogovati u svoj profil,molim vas pokusajte kasnije" na taj fazon
Zilla je napisao/la:
popisam se na fb.. na friend limitu sam vec mjesec i nesto, ne mozes imat preko 5,000 friendova, + ne mozes prihvatit nikog sto te doda :/
Pa izbrises nekih 4,763 koji ti nisu prijatelji i dobar...

Prijatelji nisu pokemoni pa da ih moras skupit sve ...
j0ker je napisao/la:
Pa izbrises nekih 4,763 koji ti nisu prijatelji i dobar... ;)

Prijatelji nisu pokemoni pa da ih moras skupit sve ... :D
jednog po jednog da ih sve brises?
Evo i meni je chat sad proradio
Ali malo malo izleti neki error izbaci me sa fb-a.
Zilla je napisao/la:
jednog po jednog da ih sve brises?
Sam se uvalio sam ih izvali ...
meni sve evo radi normala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.