Po vama gdje je bolja grafika ????
Diskusija
Procjena ?
241 pregled · 24 odgovora · otvorena 02.11.2009. u 23:02
Zrnaste sjene, nagli padovi framerate-a, nema računara koji ovu igru može podržati u punom sjaju i trebamo joj se obratiti u skorijoj budućnosti.
Grafički je igra bila krš, što se ne može reći za ostatak paketa.
Prvi put u životu priznajem da su konzole negdje bolje...
Biggie_PK je napisao/la:
Zrnaste sjene, nagli padovi framerate-a, nema računara koji ovu igru može podržati u punom sjaju i trebamo joj se obratiti u skorijoj budućnosti.
Ja sam imao sve na high i highest, perverzija ziva, a piratski je cd, mogu misliti kako mocno izgleda na orginal cd-u!

Za PS3 su sve orginali tako da
ipak mislim da je na PC-u bolja
Biggie_PK je napisao/la:
infusion je napisao/la:
Zavisi na koliko jaku grafiku igras.
Ja sam imao sve na high i highest, perverzija ziva, a piratski je cd, mogu misliti kako mocno izgleda na orginal cd-u!

Inače su propalitet, ali kao što ti reče sve zavisi od računara, ipak, sami Rockstar-ovci su rekli da se igra u punom sjaju ne moze pokrenuti na danasnjem računaru
kako mozes samo postaviti tako pitanje............bez ikakvi nagadjanja pc.....
Samo igrao na PC-u
Po meni je extra grafika na PC, sada neznam kako je na ostalim igrama
Po meni je extra grafika na PC, sada neznam kako je na ostalim igrama
Biggie_PK je napisao/la:
Prvi je***i put u životu priznajem da su konzole negdje bolje...
Inače su propalitet, ali kao što ti reče sve zavisi od računara, ipak, sami Rockstar-ovci su rekli da se igra u punom sjaju ne moze pokrenuti na danasnjem računaru
Zamislite ovo :
Neka uberhigh masina samo za GTA 4. Monitor 60cm
I jos gamerska oprema ...
Oj meraka ...
sow je napisao/la:
kako mozes samo postaviti tako pitanje............bez ikakvi nagadjanja pc.....
jesam..........samo skontaj da dobra grafa kosta 500km a one najbolje su po 1000km ko ima za tako nesto uveze to u sli ili crosfire....ne trebam ti dalje objasnjavati
Samo mogu komentarisati za PC jer sam igrao samo na pcu , a za ostalo ne znam . Jaran mi prica na xboxu najbolja grafika ...
sow je napisao/la:
jesam..........samo skontaj da dobra grafa kosta 500km a one najbolje su po 1000km ko ima za tako nesto uveze to u sli ili crosfire....ne trebam ti dalje objasnjavati
kupis zvijer od kompa i nikad nece bit ko na konzolama ^^
BillGatesSon je napisao/la:
kupis zvijer od kompa i nikad nece bit ko na konzolama ^^
I kao sto sam reko NA NEKIM DETALJIMA SE RAZLIKUJU sve ima svoje mane .. Pogledaj na youtube ....
Ak os link javi .. Imam komp sloda koji podrzava isto gta4 a imam i ps3 al nije ko na psu gta jbg ...
CONF
2gb ram
graficka 1 gb ne znam tacno koja
3.2 procesotr intel core2 duo
high detalji al nije ko na psu ....
Tako isto i kod jarana probavo pa reko da i vas pitam ... xd
Al posto svi imate pc zast i tvrdite da je pc jaci ... Al et nek bude
PC ofc.
Ocigledno da je kod PC-a !
ps3+plazma "LIFE IS GOOD"
Koje retardirano pitanje.
Da nije mozda GTA kreiran na nekoj od konzola ? Radjen je preko racunara i logicno da ce na racunaru najbolj biti. Steta sto je vecini ljudi logika u minus otisla. Jedino zasto je bolje kupiti neku od konzola i navedenu igru je radi cijene, PS3 ili XBOX kostaju oko 300-400$ dok ce neki extreme racunar izaci preko 5k $ ali zato ces na konzoli samo igrati igrice dok ces na racunaru nauciti i uraditi dosta korisnih stvari. Tako da je komp sigurno dosta skuplji ali dosta vise isplativiji nego bilo koja konzola.
btw
Da dodam i da me ne bi citirao sa postom: "Jesi li ti citao casopise, gledao clipove i testove...", imam PS3 igrao sam ovo sranje od igre na njemu, haver ima box i na njemu sam probao, imam extreme racunar na njemu sam takodjer igrao vecinom je slicna grafika jer koliko god se grafika na racunaru nagura ultimate detalje, za konzole je to optimizovano tako da ce grafika biti slicna.
btw2
Igra je svakako karina pa za koju god platformu je uradjena, pola vas svakako nema dovoljno godina da igra neku nasilnu igru, zato nam je svijet i otisao u pm jer vecina balavaca igra, bas te iste, nasilne igre i onda se nafura da je najjaci na svijetu, da mu Obama moze ku**c popusiti i izadje bode po ulici, kupi si kakav pistolj puca, glumi ghetto mangupa itd....
Da nije mozda GTA kreiran na nekoj od konzola ? Radjen je preko racunara i logicno da ce na racunaru najbolj biti. Steta sto je vecini ljudi logika u minus otisla. Jedino zasto je bolje kupiti neku od konzola i navedenu igru je radi cijene, PS3 ili XBOX kostaju oko 300-400$ dok ce neki extreme racunar izaci preko 5k $ ali zato ces na konzoli samo igrati igrice dok ces na racunaru nauciti i uraditi dosta korisnih stvari. Tako da je komp sigurno dosta skuplji ali dosta vise isplativiji nego bilo koja konzola.
btw
Da dodam i da me ne bi citirao sa postom: "Jesi li ti citao casopise, gledao clipove i testove...", imam PS3 igrao sam ovo sranje od igre na njemu, haver ima box i na njemu sam probao, imam extreme racunar na njemu sam takodjer igrao vecinom je slicna grafika jer koliko god se grafika na racunaru nagura ultimate detalje, za konzole je to optimizovano tako da ce grafika biti slicna.
btw2
Igra je svakako karina pa za koju god platformu je uradjena, pola vas svakako nema dovoljno godina da igra neku nasilnu igru, zato nam je svijet i otisao u pm jer vecina balavaca igra, bas te iste, nasilne igre i onda se nafura da je najjaci na svijetu, da mu Obama moze ku**c popusiti i izadje bode po ulici, kupi si kakav pistolj puca, glumi ghetto mangupa itd....
~ PC normala

PC bolja
PC 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.