Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igra (slicno dota-i)

181 pregled · 10 odgovora · otvorena 01.11.2009. u 18:15

Trazio sam vise od pola sata na "TRAZI" temu od neki dan... neka igra nesto u fazonu "ripovano" od dote ! ...

Ako ko zna slucajno da mi da link od teme !...

HoN - Heros of Newerth

www.heroesofnewerth.com
Ovako, Heroes of newerth se zove igra slicna doti
Posto ima dosta tema u vezi te igre... nema svrhe da ti stavljam linkove.... tako da ukucaj u search: Heroes of Newerth i nadji temu na koju si mislio... e sada da postoji jos neka igra slicna doti to vec neznam.
Nadam se da sam pomogao.
FALA!
tiram je napisao/la:
Ovako, Heroes of newerth se zove igra slicna doti
Posto ima dosta tema u vezi te igre... nema svrhe da ti stavljam linkove.... tako da ukucaj u search: Heroes of Newerth i nadji temu na koju si mislio... e sada da postoji jos neka igra slicna doti to vec neznam.
Nadam se da sam pomogao.
FALA!
Jes' to je ta

Hvala skala
Hvala i tebi tiram
Ja igram, 1724 PSR, K : D - 3.1:1 :)
Pored Heroes of Newerth, koja je MMORPG mozes igrati i Demigod koji je na fazon Dote, i singleplayer je igra, mada se moze igrati i u MP. xD
Slicna, a opet totalno drugacija od DotA-e bi bila igra LoL (League of Legends )
preporucujem
archie je napisao/la:
Pored Heroes of Newerth, koja je MMORPG mozes igrati i Demigod koji je na fazon Dote, i singleplayer je igra, mada se moze igrati i u MP. xD :)
e da, ima i Demigod koja je bila "los" pokusaj da se kopira dota... igrao sam Demigod iskreno, nesvidja mi se igra... tako da ostaje Heroes of Newerth i dota ali defitnitvno HoN ce se probiti...
mahYre za tu igru ti treba acc koji se više nemože praviti koliko znam...
Imam ti ja 2 acca pa ako hoćeš dam ti ih za bobe ili za nešto drugo.
MaxYz je napisao/la:
mahYre za tu igru ti treba acc koji se više nemože praviti koliko znam...
Imam ti ja 2 acca pa ako hoćeš dam ti ih za bobe ili za nešto drugo.
imam acc ... ipak hvala
mahYr je napisao/la:
imam acc ... ipak hvala
Np,GL.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.