Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dota problem

93 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.12.2009. u 12:20

Skinuo sam Warcraft III Full 1.24c patch skinuo sam latest map 6.57b.Na dotinoj stranici pise da ih ubacim u
C:\Program Files\WarcraftIII\Maps\Download ali ja u maps nemam folder download evo ss:

I ja stavim u ovaj folder pise da ubacim orginal cd :S
Kako da rijesim ovaj problem stvarno mi se igra dota:(
A da napravis folder "download" ?

Ako ti trazi cd onda nije do dotA mape nego war3 nije dobro patchiran ; jesi skino 1.24c stand alone patch il obicni?

Post dobio aplauz od VioleN

j0ker je napisao/la:
A da napravis folder "download" ?

Ako ti trazi cd onda nije do dotA mape nego war3 nije dobro patchiran ; jesi skino 1.24c stand alone patch il obicni?
Ovaj sam skinuo http://www.getdota.com/patch
pod 1 zadnja dota ti je 6.64 : ) .
probaj opet krekovat wcr3 ,tft .Nema veze imas li download folder ili drugi .U koji god ubasi isto ti je
Pa normalno da nemas folder download jer to blizzard nije uopce napravio, napravis jednostavno sam folder i ubacis mapu :O

\\warcraft 3\maps\download

jednostavno napravi folder u maps pod nazivom "download" i kopiraj mapu.

Cd ti trazi jer sigurno nisi instalriao patch, jer novi patchevi od 1.22 netraze crack niti mount CD-a. tako da skini 1.24c i install ga i kopiraj mapu gdje sam ti rekao.

Post dobio aplauz od VioleN

DOLLAR je napisao/la:
Pa normalno da nemas folder download jer to blizzard nije uopce napravio, napravis jednostavno sam folder i ubacis mapu :O

\\warcraft 3\maps\download

jednostavno napravi folder u maps pod nazivom "download" i kopiraj mapu.

Cd ti trazi jer sigurno nisi instalriao patch, jer novi patchevi od 1.22 netraze crack niti mount CD-a. tako da skini 1.24c i install ga i kopiraj mapu gdje sam ti rekao.
Ako mu nece da pokrene War3 i trazi original cd , do cega je , do dotA mape ?
j0ker je napisao/la:
Ako mu nece da pokrene War3 i trazi original cd , do cega je , do dotA mape ? :-X
Koje crne dota mape, ja sam samo napisao gdje da stavi mapu i da napravi folder!

i btw kao sto reko od 1.21 il 1.22 nisam siguran patch netrazi crack , tako da bi rekao da ga on uopce nije ni instalirao.
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.