Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nema C.ronalda

352 pregleda · 38 odgovora · otvorena 31.10.2009. u 14:00

Najskuplji fudbaler današnjice, Realov Portugalac Cristiano Ronaldo, mogao bi i definitivno propustiti utakmicu baraža koju njegov Portugal 14. novembra igra u Lisabonu sa Bosnom i Hercegovinom.
Ronaldo se nalazi van stroja već tri sedmice i sasvim sigurno ga neće biti u sastavu za utakmice koje Real igra danas sa Getafeom i u srijedu sa Milanom u okviru Lige prvaka.

Iako se u taboru Portugala nadaju da bi Ronaldo mogao biti spreman 14. novembra kada BiH gostuje Portugalu, u Realu i nisu oduševljeni tom idejom. Naime, doktorski tim Kraljevskog kluba mogao bi dati zabranu igranja Ronaldu, jer postoji velika šansa da Portugalac obnovi povredu ukoliko se oporavi u potpunosti.

Sam Ronaldo je rekao da neće žuriti sa povratkom sve dok ne bude apsolutno spreman za to.

"Oporavak teče po planu, ali još uvijek nisam spreman. Neću se vraćati na teren sve dok ne budem potpuno uvjeren da sam za to sposoban i fizički i psihički", rekao je Ronaldo za zvaničnu stranicu Reala.

Strah madridskog kluba je sasvim opravdan. Kako se Ronaldo povrijedio, kola Reala krenula su nizbrdo, a u najtrofejnijem evropskom klubu sasvim sigurno neće rizikokovati.
Ivanhoe je napisao/la:
Cuj..ne znam stvarno..to bi mi bilo presmijesno..i to bas njemu...sjecam se jedino da su branili ljudima da igraju na olimpijskim igrama...ali svjetsko i olimpijske igre u fudbalu se ne mogu ni porediti....
Bolan on nema ugovor s repkom kakav ima sa klubom . .
On je vlasnistvo kluba, sta mu oni kazu tako ce bit :/
Ivanhoe je napisao/la:
Cuj..ne znam stvarno..to bi mi bilo presmijesno..i to bas njemu...sjecam se jedino da su branili ljudima da igraju na olimpijskim igrama...ali svjetsko i olimpijske igre u fudbalu se ne mogu ni porediti....
Pa normalno da će pokušat zabranit da igra, kad je povrijeđen. Što bi bezveze riskirali da ne igra jos 3-4 utakmice, a platili za njega 100 miliona eura. Ne bih mu ni ja dao da igra.
Da igra u Zenici? Nema sanse da ce ga pustiti po onakvom terenu. On se baca po Santiago Bernabeu a da na onoj njivi igra. Zenica veliki + za Bih.
Idemo po pobjedu ole ole ole
aBd da ih razvalimo
Dobice ga ku**c mater im je**m. I za ovu ozlijedu su oni krivi mamu im nedokaznu. Uvode nedovoljno oporavljenog igraca, i budala bi skontala da nece izaci na dobro. I trebaju udariti zabranu ovi iz Reala. Je**m ti Portugal mrtvi. :@

Sad Real mora da ispasta zbog glupog trenera Portugala.
S njim i bez njega bice tesko, al sretno im!
nadam se da onaj c.r nece igrat odvratan mi je pravo
sa njim il bez njega ionako cemo pwnat portugal 9-)
Pa ne zavisi od jednog igraca, zavisi od svih igracha !

- Zato i bez njega ce bit' teska utakmica, nemojte tako
HZsA je napisao/la:
Da igra u Zenici? Nema sanse da ce ga pustiti po onakvom terenu. On se baca po Santiago Bernabeu a da na onoj njivi igra. Zenica veliki + za Bih.
oni imaju vece poligone od naseg stadiona, zamisli samo kako on na 2pt pretrci ono sve i usput predje one nase vrhunske igrace u odbrani...
meni se cini da je onaj terenčić + za njih <.<
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
BiH - Portugal (Nakon obje utakmice) 2 - 5 realno
Sta bola realno ti si lood,a stani ti si samo ogorcen sto Hrvatske nema ni u barazu .

Bit ce tesko ali uzimamo. Idemo u Afriku da sadimo papriku
Jbg opet i bez Ronalda Portugal je jak. Ima tu Nani, Bosingwa, Simao... Mada ne treba gubiti nadu, idemo do najvece pobjede u Lisabonu kako bi osigurali laksi revans u Zenici... <3 BiH Go Go Go!
DraKez0r je napisao/la:
Sta bola realno ti si lood,a stani ti si samo ogorcen sto Hrvatske nema ni u barazu :D .

Bit ce tesko ali uzimamo. Idemo u Afriku da sadimo papriku :D
hahahahahahahahahaha :D

daj boze da PRODJEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AltF4 je napisao/la:
oni imaju vece poligone od naseg stadiona, zamisli samo kako on na 2pt pretrci ono sve i usput predje one nase vrhunske igrace u odbrani...
meni se cini da je onaj terenčić + za njih <.<
ma dobro to sve ... samo se treba nadati da ce nasi dobro odigrati u Portugalu.. A kod nas ce biti pakleno
aBd Portugal će igrati bez C.Ronalda.
Nije Ronaldo jedini igrac portugala :D tu su:simao,deco,quaresma i mnogi drugi :D
Al dobijamo aBd
Go Go BiH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.