Diskusija
Podloge ;)
626 pregleda · 44 odgovora · otvorena 30.10.2009. u 23:27
SteelSeries QcK heavy obicna crna najbolja! 
A glasao sam za SK mnogo ljepsa

A glasao sam za SK mnogo ljepsa
Isti materijal, drugacija slika, ista velicina, SK skuplja pa ti vidi...
uzmi 2gu
btw;mislim da ti neradi plus nedjeljom al provjeri (;
btw;mislim da ti neradi plus nedjeljom al provjeri (;
MYM ofc
Hoces tako i kad budes patike uzimao, staviti ovdje pa da ti mi biramo hoces li zute il crvene?
xEnon je napisao/la:
sk <3
Malo glupo pitanje :/
Mozda bash i nije bitna slika na podlozi ? sta mislis o tome ?
Sve ss qck imaju istu texturu... tj nes kao speeed.
A izgled dolazi na kraju, tj. koi ti se team vise svidja SK ? MYM ? FNATIC ? MIBR ? u choose. spam tema ? (:
Mozda bash i nije bitna slika na podlozi ? sta mislis o tome ?
Sve ss qck imaju istu texturu... tj nes kao speeed.
A izgled dolazi na kraju, tj. koi ti se team vise svidja SK ? MYM ? FNATIC ? MIBR ? u choose. spam tema ? (:
druga xD
sk gaming FTW
Sta koga briga koju ces ti podlogu kupiti,i sta iko mora znati da je ti imas .. Kupi ono sto ti je ku**u cejf,neko vise voli MYM,neko SK 
Dizes previse glupu temu za diskutovanje !

Dizes previse glupu temu za diskutovanje !
SteelSeries QcK+ SK edition. 
Mada najbolja SteelSeries podloga jeste QcK heavy... igrao sam na skoro svim steelseries podloga i neke od njih još imam ali qck heavy je ubjedljivo najbolja podloga koju sam ja ikad koristio
Isto tako kao ti sam htjeo furati ove limited edition, kupio fnatic limited edition, i nije se isplatilo. Jednostavno uzmeš podlogu iste i bolje kvalitete samo da nije previše "nađiđana"

Mada najbolja SteelSeries podloga jeste QcK heavy... igrao sam na skoro svim steelseries podloga i neke od njih još imam ali qck heavy je ubjedljivo najbolja podloga koju sam ja ikad koristio

Isto tako kao ti sam htjeo furati ove limited edition, kupio fnatic limited edition, i nije se isplatilo. Jednostavno uzmeš podlogu iste i bolje kvalitete samo da nije previše "nađiđana"
kakva tema, ono pravo djecacka, imash mozga imalo zdravlja ti ?
ako su qck heavy obje podloge koja je bolja ? ajde odgovor hocu?
uNderssoN je napisao/la:
kakva tema, ono pravo djecacka, imash mozga imalo zdravlja ti ?
Rya je napisao/la:
Valjda ga zanima koja je lijepsa..
:-[
:-[
uNderssoN je napisao/la:
pa majku mu, de mi reci koja je logika, da mu mi govorimo koja je ljepsa podloga ?
Nemam pojma, al mozda se zeli pravit vazan ako kupi podlogu za koju su gejmeri rekli da je lijepsa, jer je 1. kao isfurana..
Rya je napisao/la:
Hmm?
Nemam pojma, al mozda se zeli pravit vazan ako kupi podlogu za koju su gejmeri rekli da je lijepsa, jer je 1. kao isfurana.. :-[
Nemam pojma, al mozda se zeli pravit vazan ako kupi podlogu za koju su gejmeri rekli da je lijepsa, jer je 1. kao isfurana.. :-[
haj laku noc ti zelim
Razer Goliathus. Pusti se tih "Fan" usranih podloga, je**s idole, igraj svoju igru.
STEELSERIES QCK MYM Limited definitivno je bolje 
<3 swynY

<3 swynY
Uzmi MYM zato jer svi govore da uzmeš SK.
Steelseries SK Gaming edition, pwna malo je rechi .. najjcha
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.