Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam problem.

165 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.10.2009. u 12:31

Kada pokrenem steam i ukucam username i pass
i uprem login zablokira mi steam i nista se nepojaljuje i moram ga ugasit na end now. Do cega je to i kako cu to popravit
Skeniraj folder steam da nema virusa , zatim probaj obrisati ova dva fajla : AppUpdateStats.blob ,ClientRegistry.blob ! Ako nista nadji od nekog frenda da ti nareze na cd /usb svoj folder steam ako tvoj ne moze mozda si nesto obrisao itd

gl

Edit : Zaboravio sam reci kada obrises ova dva fajla ponovo pokrenes steam i update-ga ...

Post dobio aplauz od vLexinho

mirofa je napisao/la:
Skeniraj folder steam da nema virusa , zatim probaj obrisati ova dva fajla : AppUpdateStats.blob ,ClientRegistry.blob ! Ako nista nadji od nekog frenda da ti nareze na cd /usb svoj folder steam ako tvoj ne moze mozda si nesto obrisao itd

gl

Edit : Zaboravio sam reci kada obrises ova dva fajla ponovo pokrenes steam i update-ga ...
Uglavnom se desavalo zbog clienregistrya.. ako nije do toga probaj ugasiti steam iz procesa (ctrl alt delete) i opet ga pokrenuti.
imao isti problem .....

try to use google.. .. mozesh isbrisati clientbob ... al ti 50 % neche pomoci tako da cesh morati re-install ----skoni steamApps(da nebi morao ponovo skidati igre ).... i kad monovno istallirash steam prekopiraj tvoj stari folder steamApps ..

GL ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.