Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Acc hackovan

349 pregleda · 26 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 19:28

Evo pokusavam uci na acc , nick TeroweNth . Nisam tu bio 5-6 dana i sad pokusam uci ne moze , odem na profil tamo "haker" stavio sve HZ .
No comment

Fakat je jadan ko god da je ovo uradio , dao sam pojedinim osobama pw moguce da su oni sta radili , to su pirat , daeenu i zeu ...

Admini ako moze provjeriti IP ovim osobama .

Hvala .
iwdnplaysson je napisao/la:
Pusti FGB-a. Sere previše.
Mogao je ostati bez accounta jednom , ja dosao u sn , sjedam za komp. ulazim na g.ba kad tamo na njegovom profilu odjednom , i samo logout nisam htio nista da diram
Podavno je to bilo .

A evo vidim ima jadova kojima je zanimljivo krasti accounte
RA1LER je napisao/la:
I znaci i ne znaci .

A reci mi jel bi tebi bilo svejedno da ostanes bez svog accounta ?
pa sto dajes password drugima ?

bolje ti je zadrzi sebi i nek bude tvoj acc; ja kad sestri nisam dao - necu nikom
alfabet je napisao/la:
pa nece cracker kucati po tvom loginu username i pw , hahaha, on fino lijepo udje u gamers .ba account bazu , obicno korisite MySQl, i SQLyog , udje tu tj provali , i vidi svacije accounte , naravno da je to tako lako svi bi radili, al pravi cracker bi to znao
Ma ni to im ne može pomoći Svijumi ne znam ...
Desilo se i meni slično al sam ja pokupio keyloggeri i jedne prilike slućajno se neko loggira na moj acc i ja zatražim PW i dobijem nazad acc.Ima sigurno načina preko baze da vratiš acc ali sumnjam da ima itko pristup izuzev FataL-a.

Sretno ti bilo u vračanju, ali ti mi nemožemo ništa pomoči.
Jedino ako ti oni nisu šta čaćkali, ali nevjerujem
RA1LER je napisao/la:
I znaci i ne znaci .

A reci mi jel bi tebi bilo svejedno da ostanes bez svog accounta ?
Da ev odmah ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.