Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Frag Arena League - HLTV

583 pregleda · 43 odgovora · otvorena 27.10.2009. u 19:17

Evo hltv večerašnjih cwova ..

Grupa A :

Noxicus vs WTF @ 22:00 - hltv5.verygames.net:27093 - Preporuka
Essensial 0 : 16 Ameeba.nav

Grupa B :

L A N K L A N vs pLg @ 21:00 - hltv5.verygames.net:27073
Neverwin 16 : 0 uniQue
cHUKYftw je napisao/la:
a ev vidim :$
Eo ja instaliram steam nakon toliko dana ;)
Samo da pogledam vecerasnji mech ;)

@ 22h

Gl Wtf :$
Sanny je napisao/la:
Eo ja instaliram steam nakon toliko dana ;)
Samo da pogledam vecerasnji mech ;)

@ 22h

Gl Wtf :$
<3 brat : ***************
Gledat ću uQ vs L A N K L A N, a u 22 h ofc igram^^
gl&hf nadam se dobrom meču vs NX:****
vidimo se wtf preko nisana @ 22h
BUYAKA je napisao/la:
Gledam malo uQ malo L A N K L A N , nadam se prolazu ova 2 tima :$ <3 bshz & lazlo :$
<3 meda medenog

GL all
silver je napisao/la:
~ Dobri protivnici enta jel igrate iz stasneta ?
Lolz jesi ozbiljan ?
jesmo u stasnetu smo samo rev konj u gracanici u selu
eN je napisao/la:
Lolz jesi ozbiljan ?
Ne radi HLTV od NX vs WTF?

hltv5.verygames.net:27093

Btw plg 9 : 16 L A N K L A N
BUYAKA je napisao/la:
Gledam malo uQ malo L A N K L A N , nadam se prolazu ova 2 tima :$ <3 bshz & lazlo :$
Ne bi ja reko .. Neverwin 16 : 0 uniQue
little je napisao/la:
Ne bi ja reko .. Neverwin 16 : 0 uniQue
Nismo se pojavili , imao inno nekih obaveza =D
eN je napisao/la:
Lolz jesi ozbiljan ?
Lolaj ti care koliko oćeš nisi mogao ubiti čovjeka
nyonyo je napisao/la:
Lolaj ti care koliko oćeš nisi mogao ubiti čovjeka
So wat ?
Ionako smo se zayebavali . . nisam nosio ni opremu ni ništa igrao na citavom pcu koji kosta ko moj miš

Šta se tebi pravdam uopće Ovo je samo je***a online liga, a igram ozbiljno vazhne matcheve

ciao
eN je napisao/la:
So wat ?
Ionako smo se zayebavali . . nisam nosio ni opremu ni ništa igrao na citavom pcu koji kosta ko moj miš

Šta se tebi pravdam uopće Ovo je samo je***a online liga, a igram ozbiljno vazhne matcheve

ciao
Možeš ti pisati jarane koliko oćeš, ja ti samo govorim istinu.
Mogu se i ja sada čupati na milon nekakvih načina, ali nisam takav da se pravdam uživaj

A to za zajebavanje je low napisati, zna se da nista
nyonyo je napisao/la:
Možeš ti pisati jarane koliko oćeš, ja ti samo govorim istinu.
Mogu se i ja sada čupati na milon nekakvih načina, ali nisam takav da se pravdam uživaj

A to za zajebavanje je low napisati, zna se da nista
Ma normala Pa šta ako nisam mogao ubit, šta to znachi Ništa .. boli me ku**c Nije mi u interesu da se uopce trudim kada znam da cu pobjediti, ne? Tako i svako misli za nekog ko je slabiji od njega.

Ja se uopce ne cupam, svi znaju kako igram Tako da samo sam napomenuo ^^

Btw, ja nikog nisam zajebavao , ovo je samo šprdanje koje neki shvataju ozbiljno.
eN je napisao/la:
Ma normala Pa šta ako nisam mogao ubit, šta to znachi Ništa .. boli me ku**c Nije mi u interesu da se uopce trudim kada znam da cu pobjediti, ne? Tako i svako misli za nekog ko je slabiji od njega.

Ja se uopce ne cupam, svi znaju kako igram Tako da samo sam napomenuo ^^

Btw, ja nikog nisam zajebavao , ovo je samo šprdanje koje neki shvataju ozbiljno.
Ma uživaj care, ružno je pisati prije meča gluposti neke, kad nisi ni znao kako igramo, a i umalo si izgubio Ako misliš sam da smo slabi vamo tamo, ne razumijem, zašto nas nisi/niste sabili nogom.
Ne želim daljne rasprave, gg, neću da se svađam vidimo se u nastavku lige abd.
nyonyo je napisao/la:
Ma uživaj care, ružno je pisati prije meča gluposti neke, kad nisi ni znao kako igramo, a i umalo si izgubio Ako misliš sam da smo slabi vamo tamo, ne razumijem, zašto nas nisi/niste sabili nogom.
Ne želim daljne rasprave, gg, neću da se svađam vidimo se u nastavku lige abd.
Prvo , ovo je mix Mi smo se skupili 4 fun, a koliko znam to je tvoj klan s koim trenirate, tako da normalno da ste nam uzeli rundi...

Da sam igrao npr. sa svojim klanom sve bi bilo drugačije

btw, nisam ja tebe citirao, nego ti mene tako da moram objasniti par stvari sve u svemu gg

sad odo spavat, bai =DD
eN je napisao/la:
Prvo , ovo je mix Mi smo se skupili 4 fun, a koliko znam to je tvoj klan s koim trenirate, tako da normalno da ste nam uzeli rundi...

Da sam igrao npr. sa svojim klanom sve bi bilo drugačije

btw, nisam ja tebe citirao, nego ti mene tako da moram objasniti par stvari sve u svemu gg

sad odo spavat, bai =DD
Pa ako ćemo realno, ta vaša ekipa je uigranija od naše, znate se godinama, mi smo počeli trenirati opet prije 3 dana i danas nam nije ništa išlo za rukom.
A vs tvog klana smo igrali u lanu, i opet nije bilo sabijanja nikakvog stoga ne znam čemu furanje
nyonyo je napisao/la:
Pa ako ćemo realno, ta vaša ekipa je uigranija od naše, znate se godinama, mi smo počeli trenirati opet prije 3 dana i danas nam nije ništa išlo za rukom.
A vs tvog klana smo igrali u lanu, i opet nije bilo sabijanja nikakvog stoga ne znam čemu furanje
Znamo se godinama u real, ali nismo igrali zajedno Haj nvm opet..

Btw, kad ste to vi igrali protiv mog klana , podsjeti me ? Jer ja nikada nisam igrao protiv vas u lanu Nemoj izmisljat bezze, mi nikad nismo igrali vs vas.
eN je napisao/la:
Znamo se godinama u real, ali nismo igrali zajedno Haj nvm opet..

Btw, kad ste to vi igrali protiv mog klana , podsjeti me ? Jer ja nikada nisam igrao protiv vas u lanu Nemoj izmisljat bezze, mi nikad nismo igrali vs vas.
@ Brčko

oldies zar ne?
nyonyo je napisao/la:
@ Brčko

oldies zar ne?
Jeli to ove godine? Ako jeste... ja nisam bio Igrao je dora mjesto mene , vjerovatno ste tad igrali

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.