Pitanje
Riješeno
20 bodova
hon problem
138 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 22:47
hmm , mislim da je do graficke cim se govori o shadderu i pixelu mislim pominju se te rijeci a sad neznam , imas li slucajno kakav directx
alfabet je napisao/la:
hmm , mislim da je do graficke cim se govori o shadderu i pixelu mislim pominju se te rijeci a sad neznam , imas li slucajno kakav directx
skala je napisao/la:
imam 9.0c
No driver can help solve this problem. You'll need a new video card.
If your looking for a quick and cheap fix look for a Nvidia FX5200 or a Radeon 9100.
Both are cheap and have the pixel shader support you need to run this game.
jeste do graficke ti je , igrica zahtjeva vise pixel shadera
eto ti jedan odsjecak, kaze ako tvoja graficka ne podrzi pixel shaddere nema ti pomoci osim da kupis drugu graficku ... sad nemoj mi vjerovati
alfabet je napisao/la:
Drivers won't help you. If your getting a pixel shader error its cause your video card doesn't support pixel shaders.
If your looking for a quick and cheap fix look for a Nvidia FX5200 or a Radeon 9100.
eto ti jedan odsjecak, kaze ako tvoja graficka ne podrzi pixel shaddere nema ti pomoci osim da kupis drugu graficku ... sad nemoj mi vjerovati
skala je napisao/la:
hvala
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.