Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

hon problem

138 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 22:47

http://www.heroesofnewerth.com/specs_pop.html

minimum podrzavam, imam atijevu karticu 128MB :/ koji je onda problem?
hmm , mislim da je do graficke cim se govori o shadderu i pixelu mislim pominju se te rijeci a sad neznam , imas li slucajno kakav directx
alfabet je napisao/la:
hmm , mislim da je do graficke cim se govori o shadderu i pixelu mislim pominju se te rijeci a sad neznam , imas li slucajno kakav directx
imam 9.0c
Rješenje
skala je napisao/la:
imam 9.0c
Drivers won't help you. If your getting a pixel shader error its cause your video card doesn't support pixel shaders.
No driver can help solve this problem. You'll need a new video card.
If your looking for a quick and cheap fix look for a Nvidia FX5200 or a Radeon 9100.
Both are cheap and have the pixel shader support you need to run this game.

jeste do graficke ti je , igrica zahtjeva vise pixel shadera

eto ti jedan odsjecak, kaze ako tvoja graficka ne podrzi pixel shaddere nema ti pomoci osim da kupis drugu graficku ... sad nemoj mi vjerovati
alfabet je napisao/la:
Drivers won't help you. If your getting a pixel shader error its cause your video card doesn't support pixel shaders.
No driver can help solve this problem. You'll need a new video card.
If your looking for a quick and cheap fix look for a Nvidia FX5200 or a Radeon 9100.
Both are cheap and have the pixel shader support you need to run this game.

jeste do graficke ti je , igrica zahtjeva vise pixel shadera

eto ti jedan odsjecak, kaze ako tvoja graficka ne podrzi pixel shaddere nema ti pomoci osim da kupis drugu graficku ... sad nemoj mi vjerovati
hvala
skala je napisao/la:
hvala ;)
niste i bilo bi ti vreme za novu graficku , ako volis igrice ipak 128 je vec van mode

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.