Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ikone

131 pregled · 12 odgovora · otvorena 27.10.2009. u 18:27

Mozetel mi pomoci , svaki put ovakve ikone !

Slika
to znači da si izbrisao iz Program Files svaki file vezan za tu ikonu lol. Inače ne bi bilo tako. I suppose ...
je napisao/la:
:S... prije 5 dana bilo normalno samo sam igro cs1.6

I sad mi se ovakve ikone pojave :S
haha kamijondzije, kokad brises sve i svasta radi pola mb more bidne vovo sta je Jason rekel
FosiL_ je napisao/la:
haha kamijondzije, kokad brises sve i svasta radi pola mb more bidne vovo sta je Jason rekel
Ajde ba suti matere ti , nit sam sta briso nit snimo osim kamijondžija xD
Eldar001 je napisao/la:
Ajde ba suti matere ti , nit sam sta briso nit snimo osim kamijondžija xD

Trazio malo po googlu ,rece 1 momak da je uradio system restore i da mu je normalno sad.
Bio i meni isti slučaj, tj. igrao sam igru Oblivion (na ljetnom raspustu) i nakon nekih pola sata zbog velikih temperatura pregrije mi se PC i jednostavno se restartuje.. kad se ponovo upalio, ikone su mi bile baš kao sad u tebe.. neam pojma koji je racku bio.. al sam nešto kasnije odnio da mi obore sistem i sve bilo ql XD
FosiL_ je napisao/la:
Prvo...nemoj nam tog seljackog jezika... Pisi normalno... Ipak jezik je ono sto nas razlikuje od ostalih bica na ovoj zemlji. Da nije tako slozen nebi se nista razlikovali od majmuna. Stoga, ako si seljak, nemoras da pises kao jedan!!!
Vato je napisao/la:
Jesu sve ? il samo shortcuts ?
Sve ikone
Chulle je napisao/la:
Prvo...nemoj nam tog seljackog jezika... Pisi normalno... Ipak jezik je ono sto nas razlikuje od ostalih bica na ovoj zemlji. Da nije tako slozen nebi se nista razlikovali od majmuna. Stoga, ako si seljak, nemoras da pises kao jedan!!!
jel to provaljuješ ?
Chulle je napisao/la:
Je**l te ko zasta?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.