Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako u Portugal -18 ?

619 pregleda · 23 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 16:21

Zdravo....!!! :D

Ovako , znaci od mog jarana otac oce da ide u portugal na utakmicu sa privatnim vozilom , i nas 4 ocemo da idemo al na zalost dva su maloljetna , po 17 godina... nemaju pasosa dali neko zna kako se to moze regulisati imal kakva SHEMA? :D
Nek izvade pasos ... :P Jedina "shema" .
Izvadi punomoc da odgovara za vas.

Edit: sry nisam vidio da nema pasosa.......nista onda .
Izvadite pasoše , tvoja stara da punomoć tom ocu od tog tvog jaran i hajmo..
Ima qrac,

Jedino da idu sa roditeljima može. Ja sam htio u BG , ove sedmice. Al' ne mogu sam jer sam maloljetan. Htio sam i s jaranom al ne mogu ni tako. Jer mora bit jedan od roditelja ako je neko maloljetan. <_<

Ima shema .... Na granici izadjite iz auta i predjite pjeske ... I opet kad oni predju udjee i ko da nije nista bilo ..
Tako smo mi ..
Njihovi roditelji potpišu da daju dozvolu da idu sa XX punoljetnom osobom, izvade pasoše i lagano........

EDIT: nisam vidio da nemaju pasoše.. neznam dal mogu bez njih
Avaz nagradna igra posalji i mozda budes sretan ides avionom , imas hotel , kartu za tekmu , pasos i sta ti god jos treba ... imas vidjet ko je izvucen u avaz novinama
je napisao/la:
Ako ces samo u BG i ako ti jaran ima 18 godina,mozete.
Jest da ce vas pilat na granici,ali ce te pustit.
AJdE je napisao/la:
Ima shema .... Na granici izadjite iz auta i predjite pjeske ... I opet kad oni predju udjee i ko da nije nista bilo ..
Tako smo mi ..
hahha ... ♥

ajde, nemoj da lazes xD
Seksonche je napisao/la:
hahha ... ♥

ajde, nemoj da lazes xD
Sto bi lago svijuti ... ??
denka je napisao/la:
Ako ces samo u BG i ako ti jaran ima 18 godina,mozete.
Jest da ce vas pilat na granici,ali ce te pustit.
Ma gledaj , po zakonu me ne može pustiti. A ovako , što bi me *možda* pustio. No wai da rizikujem.
bez pasosha ne mogu nigdje, to odma da se zna... ako nabave pasoshe, jedino treba pismena i ovjerena dozvola da mogu putovati u drugu zemlju, od njihovih roditelja !
AJdE je napisao/la:
Sto bi lago svijuti ... ??
Neznam, ali pjeske preci ... hahhahaha ♥
Ja mislim da bi mogli jer ide taj stariji covjek.... znaci izvade pasos i punomoc od roditelja
a ima i druga shema : ko sto AJdE kaze HAHAHAHAHAAHAH

@ Jason : tebi nisu dali jer treba neko biti stariji

Post dobio aplauz od bak1r

Sto se tice pasosa tu nevjerujem jedino da ode tamo da vade te pasose da zamole one ljude da izadju u susret da daju u roku 7,8 dana to
je napisao/la:
Pustit ce te 100%.
Samo ce te izvest iz autobusa,pregledat ti torbe,pretrest te i to je to.Ja 2 puta godisnje idem u Zagreb na kontrolu,sam u autobusu,i vazda me pusti.
Samo se normalno ponasaj =)

Post dobio aplauz od Jason

arnautovicemil je napisao/la:
Kakva je procedura , kolko treba i kako najbrze se ti pasosi mogu izvaditi i dobiti
Ja kad sam pravio za exkurziju pasoš, cekao 7 dana. A ako imaš štele možeš i za 2 dana dobit. Također treba ti i viza. Barem je meni trebala.

@ ajde

WTF ?!?! O_o

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.