Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

UnDeRgRoUnD_cs

294 pregleda · 24 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 05:10

Gospodin "UnDeRgRoUnD_cs" je digao temu na jednom warez forumu.

Link teme : http://www.warez-bih.org/igrice-potraznja/132184-cs-1-6-steam.html

TEXT TEME ~ imam steam sad mi treba wh moze link ali da radi

Ovlasceni MODERATOR tog foruma mu je dao link za taj wallhack ... :=)

Tako da vas upozorim ako budete igrali sa njim / vs njeg da znate da ima wolhek =)

Vasi no-lajferi : 53m1r & little =)
HAHAHAHA, pwner

al cuj sad sam dobio steam pa mi treba wh xD

don't delete temu ba xD
Kakvih debila ima to je nevjerovatno, samo dobio steam nama bi da cheat pali. Dabogda mu kuća izgorila.
aserejè ja de jè de j**e tu de je***e seibiunouva,
majavi an de bugui an de buididipi,
aserejè ja de jè de j**e tu de je***e seibiunouva,
majavi an de bugui an de buididipi

http://www.youtube.com/watch?v=RFzyYYZsxGc

MI NE SPAVAMO MI CEKAMO!
je**s i wh i aim nije zanimljivo vise
neigram nikakko onlone samo lana :)
hahah ... Stace to biti pa da je samo WH trazio ...
ma kakav fake ..

HAHAHAHAHA

cuj imam steam ocu wh al' da radi

HAHAHAAH
A to jel on bio ili nije neznamo. Ako sam ne prizna ,a mogao sam i ja se reg na njegov nick i postavit temu i onda stavit na g.ba da ga sjebem malo.E sad niko nije kriv dok se nedokaze suprotno.
xE0N je napisao/la:
A to jel on bio ili nije neznamo. Ako sam ne prizna ,a mogao sam i ja se reg na njegov nick i postavit temu i onda stavit na g.ba da ga sjebem malo.E sad niko nije kriv dok se nedokaze suprotno.
bra'o to sam i ja rekao ;)
nije tesko sad npr njemu napraviti lupam.. profil sa nickom "little" i traziti wh
slEEk je napisao/la:
bra'o to sam i ja rekao ;)
nije tesko sad npr njemu napraviti lupam.. profil sa nickom "little" i traziti wh
Da , nek dokaze da se reg sa njegovog mail i to je to.
xE0N je napisao/la:
Zasto bi se ja registrovao na njegov nick (evo vam dokaz da nisam ja , vjerovatno je on sam =) )

Tema je postavljena : 09-10-2009 01:48

da sam se ja registrovao na njegov nick bil tad postavio temu i odmah na gamers il bih cekao 17 dana pa digao temu na gba da bi ga "obruko"

EDIT : neka , cekacemo njega da vidimo jel on =)
Zasto bi se ja registrovao na njegov nick (evo vam dokaz da nisam ja , vjerovatno je on sam =) )

da sam se ja registrovao na njegov nick bil tad postavio temu i odmah na gamers il bih cekao 17 dana pa digao temu na gba da bi ga "obruko" ???

little je napisao/la:

da sam se ja registrovao na njegov nick bil tad postavio temu i odmah na gamers il bih cekao 17 dana pa digao temu na gba da bi ga "obruko" ???

A mogao sam cekat da ga vidim na gamer.ba da je online i onda postavit temu.

Ne branim ja njega nit sam protiv tebe ko vas šiša obojicu.

Samo treba bolji dokaz.

A sam pises "vjerovatno je on sam" sto znaci da su male sanse-.

brate ako je meni npr cilj da nesto uradim, onda nikad nije kasno.. sto da ne sacekas 15 dana ?
hahha jesi ga uhvatio
Da vidimo njegov odgovor, mozda i nije on.
HAHAHAHHAH

PWNED

CUJ MOZDA JE FAKE ^^

CITER CITER

JA BI NAPUSTIO G.BA ODMA I GAMERSKI SVIJET :)
slEEk je napisao/la:
da sam se ja registrovao na njegov nick bil tad postavio temu i odmah na gamers il bih cekao 17 dana pa digao temu na gba da bi ga "obruko"

brate ako je meni npr cilj da nesto uradim, onda nikad nije kasno.. sto da ne sacekas 15 dana ?
vjeruj mi da sam to uradio nebi ceko jedan sec odma bi digo temu nemam ja zivaca cekat nesto 15 dana =)
jadno :/
al ae sacekat cemo njegov komentar na sve to ^^
mozda lik nema veze s tim.
To je ba on, clan sam tamo tako da znam ugl. taj link neradi može svako provjerit ko ima rapidshare link chacker.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.