Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Poklon za rodj.

314 pregleda · 46 odgovora · otvorena 25.10.2009. u 19:04

Stari me pita sta hocu za rodjendan od ove dvije opcije:
KOMPJUTER NOVI:
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ BOX X4
SAPPHIRE RADEON HD4890 VAPOR-X 1GB GDDR5
8 GB RAMA DDR2 ITD.
ILI
Skuter od 1200 maraka,50 kubika.
Sta bi vi izabrali? No spam (znam da mi je treca tema danas sry al mi trebate pomoci da izaberem)
imam masinu racunar lebti imam now motor
vjeruj nista od toga nije posebno motor sam uzo samo radi posla a racunar radi furke :)
bolje uzmi nesto sto ti moze koristi jer jos ste vi djeca za skutere nemozes kokuzariti i vozati motor to vuce swe gorivo 2t ulje nabere se a ku**c ce ti starci raditi za twoje gorivo (jos ako pusis pa djevojka izlazci ) dnevvno 20km

j**e se meni ja radim imam extra platu ja mogu to podnjeti :)
'95. si godiste, isto kao i moj mladji buraz.

Samo malo razmisli. Ne mozemo ti mi davati odgovore na takva pitanja.
Prije svega, hoce li taj skuter tebi icemu konkretno posluziti.
Ako planiras samo da se vozas bezveze po gradu, onda ti nije koristan. Ako ti treba da zaradis, ako puno putujes ili ako nemas vremena da pjesacenje (pod nemas vremena mislim da si stvarno zauzet, a ne igranje CS-a), onda uzmi skuter.

Sve u svemu, mislim da bi vecu korist imao od kompjutera. Ides u skolu, sljedece godine bi trebao u srednju, racunar ce ti biti potreba. Mozda i nesto naucis ozbiljnije na racnaru, pa i zaradis koju pedeseticu mjesecno, sto je super, na osnovu da si kod roditelja. ;)

Opet ti kazem, dobro razmisli hoces li imati ozbiljnu korist od skutera, jer ako neces, onda si nikako ne isplati bacati pare na takvo nesto.

@j0ker

Nazalost, takva je istina. :(
Meni za 18. roditelji uplatili vozacku i to je to. Nista vise. Za ostale rodjendane nisam nista ni trazio, na osnovu da znam situaciju. :)
hmmm

komp imas skuter nemas ja bi uzeo n97 !

Skuter zima a komp grije a n97 nijedno ni drugo

Definitivno Komp!
Realno?

Koga boli ku**c što je tvoj stari bogataš pa ti može priuštiti to ?
Da si normalna osoba sam bi izabr'o i ne bi druge pitao jer je za tebe a ne za druge.
Djete si i vidim voliš se 'kurčit' s parama a nama to na forumu ne treba to vaše dječije 'kurčenje'. Zato no hard feelings. ; )

bai
StealtH je napisao/la:
Jarane uzmes sta se tebi vise sviđa. Ne mozes na osnovu nasih odgovora zakljuciti nista. Jednostavno razmislis sta tebi vise odgovara, od cega ces imati vise koristi i to kupis. ;)
Potpis. Ja bih inaće uzeo kompjuter. Taj kompjuter je pravo jak i moći ćeš sa njim igrat šta hoćeš dugo vremena. Drugi razlog, sigurniji je od skutera :D . I treće sad ga nemožeš vozati.

Sve je na tebi ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.