Evo vam diskusije, ne gledajuci rezultat vec jad bh. fudbala
Ne znam jeste li gledali utakmicu, ali mislim da jeste većina. Mislim da je ovo velika sramota za bh. fudbal. Sudije potplacene, sviraju Sarajevu offside, a nigdje veze s vezom
Kakve su prekrsaje pravili igraci Zrinskog ? Ono je bilo za plakat' . I nisi dobili niti jedan jedini zuti karton
. Krsili su igrace Sarajeva, a suci su samo odmahivali. Udarili lagtovima, sutali nogama igrace dok su lezali na terenu . zalosno zalosno ..
Sve u svemu jako tuzno i zalosno
Jos jedan u nizu dokaza jada i bijede bh. fudbala .
Ne znam jeste li gledali utakmicu, ali mislim da jeste većina. Mislim da je ovo velika sramota za bh. fudbal. Sudije potplacene, sviraju Sarajevu offside, a nigdje veze s vezom
Kakve su prekrsaje pravili igraci Zrinskog ? Ono je bilo za plakat' . I nisi dobili niti jedan jedini zuti karton
. Krsili su igrace Sarajeva, a suci su samo odmahivali. Udarili lagtovima, sutali nogama igrace dok su lezali na terenu . zalosno zalosno ..Sve u svemu jako tuzno i zalosno
Jos jedan u nizu dokaza jada i bijede bh. fudbala .
,ali mi je veoma krivo što nisu pobjedil. Jednostavno bolje su igral, imali više prilika i to... Onaj debil Žuržinjov(neznam tačno ime kako ide) je 5 puta trebao dobit crveni karton,a na kraju samo jedan žuti. Bosanska liga, jad i čemer
a da mu je dao zato sto je otiso kod kamermana da vidi jeli bio offside ja bi sudio nogom u guz***.. Stwarno ovu utakmicu su sudije bile prowidne u suđenju za domace !

.. to adise oko moje