Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zrinski - Sarajevo

246 pregleda · 32 odgovora · otvorena 25.10.2009. u 15:00

Evo vam diskusije, ne gledajuci rezultat vec jad bh. fudbala

Ne znam jeste li gledali utakmicu, ali mislim da jeste većina. Mislim da je ovo velika sramota za bh. fudbal. Sudije potplacene, sviraju Sarajevu offside, a nigdje veze s vezom Kakve su prekrsaje pravili igraci Zrinskog ? Ono je bilo za plakat' . I nisi dobili niti jedan jedini zuti karton . Krsili su igrace Sarajeva, a suci su samo odmahivali. Udarili lagtovima, sutali nogama igrace dok su lezali na terenu . zalosno zalosno ..

Sve u svemu jako tuzno i zalosno Jos jedan u nizu dokaza jada i bijede bh. fudbala .
Nije to samo kod nas :/

http://www.youtube.com/watch?v=Z4iW8pDnft8&feature=related
Uglavnom, nogomet u BiH nikad nece ici gore, uz sudije kakve mi imamo ;)
Ne navijam za Sarajvo, doduše na neki način ih i mrzim ,ali mi je veoma krivo što nisu pobjedil. Jednostavno bolje su igral, imali više prilika i to... Onaj debil Žuržinjov(neznam tačno ime kako ide) je 5 puta trebao dobit crveni karton,a na kraju samo jedan žuti. Bosanska liga, jad i čemer
Bez stranaca nema nista
Ako ono mozete nazvati nogometom.
Pa onaj lik udari covjeka laktom sudija nista .
grohotom se smijem.
sudiji familiju ? ultrasima familiju ? igračima familiju ?
hvala, ćao. (:
nije zriNski nego zriNJski !

Stwarno sada sam oplako kada sam gledao ovaj jad od BH Premijer Lige..onaj lakat kod kornera dole ( ne znam koji igrac tacno ) ono je barem za zutog . Avdicu crveni ne znam zasto covjek nista nije uradio samo ih je razdvajo :r a da mu je dao zato sto je otiso kod kamermana da vidi jeli bio offside ja bi sudio nogom u guz***.. Stwarno ovu utakmicu su sudije bile prowidne u suđenju za domace !
vi navijaci se medjusobno tucete i "kakite" jedan drugom mjesto da se udruzite i ubijete puru u sudijama kad vec se mislite tuci xD ili jednostavno otici do sportskog saveza svi zajedno i malo ih zastrasiti xD
Baš mi je drago što je ostalo 1:1 jer to najviše Želji odgovara !
simun je napisao/la:
Baš mi je drago što je ostalo 1:1 jer to najviše Želji odgovara !
potpisujem!
bola nije vrijedno spomena ovo, svak ziv je znao da je X dogovoren, smijesno je ista vise pricat...
Doso u kladionicu da stavim lovu na X kad blokiran par...sta imas vise pricat.
riSk je napisao/la:
Nije to samo kod nas :/

http://www.youtube.com/watch?v=Z4iW8pDnft8&feature=related
Ma lejle mi moje kad ovako gledam place mi se ... i o5 momci dobiju sta ce jade, a ja nebi mogao gledati da me onako sjebaje u tekmi i jos ako je vazna ... zato sam i istjeran iz skoro svakog kluba ... j**o im ja sestre usta
yoyeTM87 je napisao/la:
Ne navijam za Sarajvo, doduše na neki način ih i mrzim ;D ,ali mi je veoma krivo što nisu pobjedil. Jednostavno bolje su igral, imali više prilika i to... Onaj debil Žuržinjov(neznam tačno ime kako ide) je 5 puta trebao dobit crveni karton,a na kraju samo jedan žuti. Bosanska liga, jad i čemer :r
:D .. to adise oko moje :D

Uglavnom :D Smijesno ... go zrinjskog , crveni karton :D .. ja ne znam kad je bilo ofirnije sudjenje u zadnje vrijeme :D
KilluminAti je napisao/la:
bola nije vrijedno spomena ovo, svak ziv je znao da je X dogovoren, smijesno je ista vise pricat...
Doso u kladionicu da stavim lovu na X kad blokiran par...sta imas vise pricat.
sta je bolan bilo namjesteno da si gledo znao bi namjesteno od strane sudija i nk zrinjski , fk sarajevo se nista tu nije pito smijesna utakmica treba istupiti iz lige... Ovo sto je SARAJEVO uzelo bod na bijelom brijegu je podvig jer ko je uzo tamo bodove taj je medju prvih 5 100 % hercegovina zdrao smijesni
Ps : zurzinovu sestru treba je**t a i sudijama svoj 3 : glavnom sto siljio neofirno jos na tv prenos kako bi bilo da nije bilo na tv , onaj tamo desni nije sviro ofsajd Reto majku j**o , i onaj lijevo kad je onaj cigan udario momka laktom on nista fol ne vidi
DOKLE VISE!! ??
Kod nas jje sve namjesteno u fudbalu zato ne navijam ni za jedan klub CIM SE IGRA KOD KUCE POBJEDA a u gostima pbjedice ih i 1337 godiste samo da daju pare
Pa normalno da je na portalu gdje je 90% sarajlija utakmica namjestena od strane Zrinjskog i sudaca . .

Zar je to nesto cudno?

Odjebite s ovim temama, niste kompetetni da vodite raspravu.

Dilit?
rulF je napisao/la:
Pa normalno da je na portalu gdje je 90% sarajlija utakmica namjestena od strane Zrinjskog i sudaca . .

Zar je to nesto cudno?

Odjebite s ovim temama, niste kompetetni da vodite raspravu.

Dilit?
A jesi ti gledao ?
Da jesi nebi tako pisao , ocigledno je da je namjestena utakmica , tukli se nogama sakama laktovima nea cime nisu :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.