Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rad @ FragMOVIE

350 pregleda · 29 odgovora · otvorena 24.10.2009. u 22:53

Evo ovako, posto sam dugo trazio nekog Photoshopera koji ce mi praviti slike za FragMOVIE koji pravim, evo upravo je uraden prvi za movie.

Htio bi da vam predstavim kako to izgleda i kako ce to biti u Moviu!

Momak koji je ovo uradio je FroSt_, ovim putem mu se zahvaljujem.
Rad koji je uradio je ovo:

Zelim da cujem vase kritike i pohvale, da cujem sta valja a sta ne valja

P.S: Mahire, ili bilo ko od moderatora na ovaj podforum nek da Frostu aplauz, to je najmanji sto moze da dobije.

Pozzzz
izooo
ja mislim da ste vi cancari cigani, pa ti kako oces :$

♥ Voli ja fatiha svog :$

Post dobio aplauz od skala

Prejako uradjeno..
samo previse desno praznog prostora XD
ja sam svoje vec rekao. vidim to si nesta i popravljao oko fonta..

(:

bit ce to rega sve ^^
skala je napisao/la:
izooo
eto koliko me znas, NEZNAS MI NI IME KAKO TREBA

jbt....
Ismet xD
Izoooo mi je buraz

IFC je napisao/la:
eto koliko me znas, NEZNAS MI NI IME KAKO TREBA

jbt....
Ismet xD
Izoooo mi je buraz
ja tebe zovem izo majmune !

i btw. ako ce ovo biti okvir, treba da je transparentan !
Da ti odma kazem, ti si retardiran, i ti i tvoj napaceni klan koji cw-a u zivotu nije dobio mi idete na ku**c, hvala.

Post dobio šamar od skala

Sto se tice rada... Onako fino je, mora biti kao sto skala brat kaze transparentno Ostalo je kk... Fine boje, brushevi ma regga sve
Jel ti ovo planiraš staviti na frag scene? Ako da odma izgubi ove biljke il šta je već ovo
skala je napisao/la:
ja tebe zovem izo majmune !

i btw. ako ce ovo biti okvir, treba da je transparentan !
Ne samaraj me sta cu mu ja kad je retardiran bukvalno, znas ga u rl ? Mori, samo mori. Mori cijeli g.ba portal pasche radi njega

nyonyo je napisao/la:
Jel ti ovo planiraš staviti na frag scene? Ako da odma izgubi ove biljke il šta je već ovo
da, trebacu tvoju pomoc da mi objasnis nesto, hoces li?
oko ubacivanja u VEGAS
Ja iskreno mislim da ce ovo jedino i valjat na movie-u...
A i ovo je preglupo jer zaklanja dosta ekrana.. Jedino da stavis ovo na 800x600 a film na 1024x768 ...
debil123 je napisao/la:
Da ti odma kazem, ti si retardiran, i ti i tvoj napaceni klan koji cw-a u zivotu nije dobio mi idete na ku**c, hvala.
zna me u real life, i nije pacenik kao ti, i meni je glavno da smo mi mystery u kojem si tada ti igrao, i tada si ti igrao taj mec, UBILI 4:1 u mapama, so CAO
Haj vako napravi logo jedan za oldies svijuti et sta fali
IFC je napisao/la:
zna me u real life, i nije pacenik kao ti, i meni je glavno da smo mi mystery u kojem si tada ti igrao, i tada si ti igrao taj mec, UBILI 4:1 u mapama, so CAO
Ma siso si ti meni ku**c u omjeru 4:1, debil.

debil123 je napisao/la:
Ne samaraj me sta cu mu ja kad je retardiran bukvalno, znas ga u rl ? Mori, samo mori. Mori cijeli g.ba portal pasche radi njega
hocu da te samaram, znam ga u rl, MORI I MENE MORIO ME 20 DANA DA MU SKINEM BAN ! prica puno.... melje.... al imas pm pa mu j**i sve usta, znas ga, ubi Boga u njemu, samo nemoj po forumu.
skala je napisao/la:
hocu da te samaram, znam ga u rl, MORI I MENE MORIO ME 20 DANA DA MU SKINEM BAN ! prica puno.... melje.... al imas pm pa mu j**i sve usta, znas ga, ubi Boga u njemu, samo nemoj po forumu.
Volim ja tebe sto si primjeran clan :$ ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.