Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Arsenal vs Viljareal

995 pregleda · 42 odgovora · otvorena 19.04.2006. u 07:57

Arsenal VS Viljareal

Arsenal 0 · 0%
Viljareal 0 · 0%
Nerijeseno 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Veceras na Arsenal Stadium, Highbury
igra se polufinalna utakmica izmedju Engleskog tima Arsenala i Spanskog tima Viljareala!!

Moje osobno misljenje je prolazak Arsenala u Finale....

Zelio bi da cujem i vase misljenje??
mada navijam za barcu ali ovdje arsenal dobija sigurno!
Moje misljenje.... Nemam pojma ... Cini mi se da ce prvu Arsenal dobiti ali i to na tetkine guzove!!! ali ce Viljareal da ih nabusi kod kuce makar 3 komana !!!
               SilverBoy je napisao/la:
mada navijam za barcu ali ovdje arsenal dobija sigurno!

haj mi sad objasni kakve veze barca ima sa ovom utakmicom, i sto nas zanjima da li ti navijas za barcelonu. ?
Weceras ce Arsenal pobijediti al ne znam hoce li proci u finale...hehe naravno svi bi voljeli gledat barcu i arsenal u finalu ali villareal nije losh moze iZnenaditti u uzvratnoj
Naravno kao i uvijek Topnici moraju dobiti sto ce se i desiti...finale Barcelona vs Arsenal!
Arsenal osvaja ligu!!!!
               LoCo je napisao/la:
Arsenal osvaja ligu!!!!

slazem se sa tobom
Arsenal majka
ima da "zuta podmornica" potopi i arsenala! joj kako bi volio da arsenal ispadne....jojj.....
mislim da ce arsenal dobiti veceras , pa ako Bog dadne malo vise srece mozda i osvojit
Ja mislim da ce veceras da bude nerjeseno kako bi se cuvalo za sledecu utakmicu .... iako bi mozda viljareal mogao dobro da iznenadi....

ma villareal su nafake , imaju igrace al kakve golove daju to nije moguce opisati

ne mogu reci ko ce dobiti kad ne znam , prije da ce villareal dobit neg arsenal
tema nidje veze ...PONAVLJAM po 100 put ...nije BETANDWIN.com nego GAMERS.BA ...tuzno je da na ovakvu temu bude ovoliko postova...a ja se borim za GAMING emisiju na nasim programima i niko nista...e bas cete napredovat
tema nidje veze ...PONAVLJAM po 100 put ...nije BETANDWIN.com nego GAMERS.BA ...tuzno je da na ovakvu temu bude ovoliko postova...a ja se borim za GAMING emisiju na nasim programima i niko nista...e bas cete napredovat
               SL^raiden je napisao/la:

debilu jedan ako ti se nesvidja nemoj se ni javljat retardu jedan
evo upravo citam da obje ekipe igraju sa rezernom obrano hmm. nema veze ionako je napad najbolja obrana a to je sto arsenal ima i sto jako dobro koristi. arsenal je u jako dobroj formi i igra kao i barca atraktivno i napadacki i mislim da ce pobijediti u ovome susretu a sveukupni prolaz veznam. ostaje samo da pogledamo. znaci dajem ipak prednost malu arsenalu mada ni villareal nije za baciti imaju jako dobru ekipu i to su dokazali samim time sto su dosli do polufinala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.