Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 40 bodova

GTA SAMP POMOC

188 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.10.2009. u 23:13

Pozdrav poceo sam igrati GTA San Andreas MP.
I sada igra na nekim serverima nesvidja mi se i dosao na ovaj nece da mi udje trazi registraciju.
Znaci ja uglavnom izaberem covjeka krenem da igram i izbaci me server.
Evo info o serveru

HostName: GeForce Role Play [www.geforce-samp.com]
Address: 94.23.26.10:8048
Players: 25 / 100
Ping: 79
Mode: GeForce Role Play LS
Map: Los Santos

Eto sve o serveru ko mi objasni sta treba i ja udjem na server dobija bodove.
Pozdrav

Možel' neko dati par Balkanskih servera koji su iz Bosne , Srbije , Hrvatske nagradit će mo i njeg..
Dajem bodove i onom ko nadje par dobrih servera. Napisao sam iz koje zemlje.. Samo da se može igrati..
Udjes na server ukucas , register ili /register lol

Ovo lol ti je password , onda ides poslije toga /login lol

Osim ako nije role play server moras kucat sta ti server kaze !!

Ako budes u nekoj kuci zatvore i nesto ti se bude isisivalo po chatu to ti je 100 % role play .

Samo kucaj /play .. A kad ulazis u neku kucu /enter .

uglavnom ukucaj help na server i sve ce ti prikazat,da sve ovo kucas tj i konzola i chat pritisnes slovo T .
http://www.GeForce-Samp.com

Kad udjes na server upises sljedece :

Pritisnes T i upises : /register [ tvoj pasword ]
Poslije kad to uradis , upises : /login [ tvoj pasword ]
Kad to zavrsis, izbaci'ce ti da upises koji si spol, godiste etc.
Znaci, nemoj nikako SHIFT pritiskat. Samo to uradi, kad se regas sam on udje. I kad ulazis samo upises /login [ tvoj pw ] i udje samo, ne moras shift.

~ Sad ce ti tu Global Restart biti, svi ce krenuti od lvl 1 i mnogo novih stvari ce biti ubaceno. Imam ja tu acc lvl 11
je napisao/la:
Udjes na server ukucas , register ili /register lol

Ovo lol ti je password , onda ides poslije toga /login lol

Osim ako nije role play server moras kucat sta ti server kaze !!

Ako budes u nekoj kuci zatvore i nesto ti se bude isisivalo po chatu to ti je 100 % role play .

Samo kucaj /play .. A kad ulazis u neku kucu /enter .

uglavnom ukucaj help na server i sve ce ti prikazat,da sve ovo kucas tj i konzola i chat pritisnes slovo T .
Vidi ovo ?

http://www.postavi.com/show-image.php?id=05acc2131e9c56ef49bf0188d63b63cb

Ne mogu da se krećem trazi da upišem šta sam žensko ili muško.

Amir je napisao/la:
Vidi ovo ?

http://www.postavi.com/show-image.php?id=05acc2131e9c56ef49bf0188d63b63cb

Ne mogu da se krećem trazi da upišem šta sam žensko ili muško.

Aha pa to ti je taj server role play , j**o to moras raditi skupljat pare i sl. Nadji server DM ! A ako hoces mozes i ovo igrat kucaj /register ili /registracija , pa login . I onda ce ti neki text pisat pricekaj 1 - 2 minute , ukucaj u konzolu /play , konzolu otvaras na T slovo .
Čekam evo lik samo stoji i pita me ovo gore jesam li Muško ili Žensko.
Ako ne može na ovom serveru dajte mi neki normalan server za igru?
Amir je napisao/la:
Pa jarane ones samo na onaj tab kad udjes u SAMP , INTERNET i tu nadjes server Deathmatch tj DM !Udjes tu i igras , treba ti sve bogami crtat .
http://www.samparena.com na tim sam serverima prije igrao i meni se svidjaju pa et iti kreni...
kada udjes
/register pw
/login pw

xD
Sto spamate kad nemate pojma....
1.Sve zavisi od skripte koja je na serveru,igram sa-mp 2god aktivno i mogu rec da znam sve o tome(tacnije na staroj i novoj Italy Mafi)to je jedan od 5najboljih servera do prije nekoliko mjeseci....sad je skoro prazan zbog nedostatka igraca....sad trenutno nabolji server (RP-role play) je LSRP-Los Santos Role Play.
Za igranje na tom serveru moras otici na Lsrp web site i napraviti account....zatim sto napravis account moras otici u dio za prijave game accounta i tu imas neki test i moras kreirat svoje IG-in game name itd,imas sta moras znat ex:In caracter,out of caracter,rp itd....kad to zavrsis i napises in game name ex: Silvano_Caparelli (nesmije biti poznato ime ni prezime)onda ides ig s vec odogovarajucim patchom koji ces download s njihovog site ubacis ip i ime napises...
kad udzes izbacice ti da se logujes na server i tu moras upisati password koji si stavio na forumu kao IG password........

-ovo sto ti daju savjete idi na DM servere ,,,to je sranje ,poslusaj me uradi ovo i neces se pokajat i znaci igras bez citera bez ikakvih sranja po nadzorom admina ustvari kreiras IG zivot,sve mozes raditi kao IRL(in real life)stim sto moras postovati upustva tutoriale na pocetku i citati na forumu teme za pocetnike......
nije fora kupit pistolj i ici pucat se....shvatices kad se malo vise uigras ...ako zelis neki caracter javi na pm ili kako vec oces gl&hf -=sa-mp=-:r:r
Amir je napisao/la:
evo ti normalan server za igru!

91.121.3.222:7779

/register "pa pw"
/login "pa pw"

i igras ako hoces promjenit lika
/kill
pa F1 i biras lika!
Rješenje
94.23.26.10:8035 - SpeeDToucH (Ja ovdje igram)
----------------------------------------------------------------------------------
Speed ToucH kako se konektirati

Znači dodaš server pa connect.
Kada uđež izbacit će ti mali prozor u kojem kucas svoj pasword
I klikneš registriraj pa ćeti se ponovo otvoriti mali prozor da ukucas svoj password da pristupi igri.
Kada se logiras znači prvi put pojavit će se klaun i ispod njega textovi drži desnu ili lijevu strijelicu i namjesti svoje podatke.
Kada uđeš ako želiš u Policiju Gbi ili Swat moraš otići u akademiju i završit je.
Ako ti nešto nije jasno oko servera ukucaj /new i pitaj ili ako hoćeš da ti pokažu cijeli server i komande ukucaj /novi
Kontaktiraj James_Ding to sam ja i sve ću ti ja pokazati.....
(naravno i ostali GM i ADM će pokazati)
-------------------------------------------------------------------------------
94.23.26.10:8048 - Gforce
94.23.26.10:8359 - SaltCity
78.159.115.176:7777 - Smart Roleplay (jedva neko bude)
78.46.79.68:3022 - CroHerza RPG/DM server

Za sve je tu James_Ding on SpeeDToucH (tj moja preporuka) pozz
-----------------------------------------------------------------------------------
Kako ući u Gforce

Kada ti izbaci Muško Žensko ukucas musko ili zensko
Pa ti izbaci dd/mm/yyyy ukuca rodjene npr 15/04/1995
Pa Europa (možda bude BiH itd...)
I pokazat će ti tutorijal...
-----------------------------------------------------------------------------------
Zašto uzeti SpeeDToucH -
1. Raja je izvrsna
2. Ako si novi ima dosta GM i ADM koji odmah dolaze da ti pokažu
3.Hedovi dodu i igraju a takodjer ima podhedova koji su svako veče aktivni
4. Ako si veoma aktivan i dobar RP lik dobijaš GM ili ADM
5. Čudo skirpte
6. I ponovo raja extra XD
7. 0.3a server
8. Raja iz Makedonije Bosne Hrvatske i nekad se nadje stranac imali smo 2-3 Finca na serveru xD
9. Server se lagano širi i na SF već imaju baze i mafije
10. Ima voema dobrih misterija
11. Imnogo skripta
----------------------------------------------------------------------------------
UZI je napisao/la:
94.23.26.10:8035 - SpeeDToucH (Ja ovdje igram)
Speed ToucH kako se konektirati

Znači dodaš server pa connect.
Kada uđež izbacit će ti mali prozor u kojem kucas svoj pasword
I klikneš registriraj pa ćeti se ponovo otvoriti mali prozor da ukucas svoj password da pristupi igri.
Kada se logiras znači prvi put pojavit će se klaun i ispod njega textovi drži desnu ili lijevu strijelicu i namjesti svoje podatke.
Kada uđeš ako želiš u Policiju Gbi ili Swat moraš otići u akademiju i završit je.
Ako ti nešto nije jasno oko servera ukucaj /new i pitaj ili ako hoćeš da ti pokažu cijeli server i komande ukucaj /novi
Kontaktiraj James_Ding to sam ja i sve ću ti ja pokazati.....
(naravno i ostali GM i ADM će pokazati)
-------------------------------------------------------------------------------
94.23.26.10:8048 - Gforce
94.23.26.10:8359 - SaltCity
78.159.115.176:7777 - Smart Roleplay (jedva neko bude)
78.46.79.68:3022 - CroHerza RPG/DM server

Za sve je tu James_Ding on SpeeDToucH (tj moja preporuka) pozz
Kako ući u Gforce

Kada ti izbaci Muško Žensko ukucas musko ili zensko
Pa ti izbaci dd/mm/yyyy ukuca rodjene npr 15/04/1995
Pa Europa (možda bude BiH itd...)
I pokazat će ti tutorijal...
Zašto uzeti SpeeDToucH -
1. Raja je izvrsna
2. Ako si novi ima dosta GM i ADM koji odmah dolaze da ti pokažu
3.Hedovi dodu i igraju a takodjer ima podhedova koji su svako veče aktivni
4. Ako si veoma aktivan i dobar RP lik dobijaš GM ili ADM
5. Čudo skirpte
6. I ponovo raja extra XD
7. 0.3a server
8. Raja iz Makedonije Bosne Hrvatske i nekad se nadje stranac imali smo 2-3 Finca na serveru xD
9. Server se lagano širi i na SF već imaju baze i mafije
10. Ima voema dobrih misterija
11. Imnogo skripta
Hvala tebi za pomoć, eto ti bodovi..
Što se tiče servera neću ici na speed touch ili kako vech..
Bio sam tamo FBI Glavni neki wiliams ili clarenc kako vech psuje mi mater i ti mu kaze nešto na to lik puca ubije te..
Ja /new prijavim onim oni kažu dobio je warm.
Lik posle tog me nadže u gradu psuje mi i ja bi ga istuko onom palicom, ali ima lik sve vrste oružija tako ko im j**e mater odo ja na onaj geforce.
Hvala, cao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.