Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pusten knezovic!!!!

435 pregleda · 37 odgovora · otvorena 21.10.2009. u 18:12

Oliver Knezović, osumnjičen za ubistvo Vedrana Puljića, 4. oktobra, tokom nereda u Širokom Brijegu, nakon ispitivanja kod istražnog sudije Županijskog suda u Zagrebu, pušten je na slobodu.
Kako javlja portal 24sata.hr, odbio je govoriti o ubistvu. Rekao je samo da mu niko nije pomogao u bijegu i da je 5. oktobra pobjegao nakon što je čuo da će biti odveden u Sarajevo. Odbjegli Knezović navodno se do predaje skrivao po mjestima uz granicu te barakama.

Podsjećamo da je Knezović, u utorak, u pratnji advokata došao u sjedište krim-policije u Zagrebu.

Knezović je uhapšen na osnovu međunarodne potjernice, ali s obzirom da posjeduje i hrvatsko državljanstvo, sudija je odlučio da ga pusti na slobodu. Od pravosudnih organa BiH očekuje se zahtjev za suđenjem koje će se obaviti u Hrvatskoj.

Osim njega, za Puljićevo ubistvo osumnjičen je i policajac iz Ljubuškog Dragan Vujević (27) koji je također pušten iz pritvora.

Kao i sto se moglo ocekivat pusten je na slobodu.
Je***a tuga
http://www.sarajevo-x.com/svijet/regija/clanak/091021090
FUJ!! Nadam se da na ovom nece ostati! Gradjani, aktivirajte se! :@
, ne mogu da vjeurujem, Rest IN Peace Vedrane
Smijesno
imali su sve dokaze da ga osude i imaju snimci i sve, kako mu drot iz auta daje nesta(pistolj), al jok nista,a nedo BOG da smo mi ovdje u sarajevu ubili nekog hrvata il srbina ja mislim da bi nas gadjali BIOLOSKIM bombama. NEVJEROVATNA GLUPOST sve je ovo smisljeno uradjeno.
xBelmAx je napisao/la:
FUJ!! Nadam se da na ovom nece ostati! Gradjani, aktivirajte se! :@
Belma draga nije ovo seljacka pobuna
Wertu je napisao/la:
Je***a tuga
Upravo ... -X

vlast 0
Wertu je napisao/la:
Belma draga nije ovo seljacka pobuna ;D
Lol.. Vidim da su se mnogi vec pomirili s tom cinjenicom da pojedini zlocinci bivaju pusteni na slobodu.. Sta ce nam onda zakon i policija? Tome treba vise stati na kraj, o tome govorim :)
Jarane , ni mi njima nedamo Glavaša , ovi naši da su pametni dali bi Glavaša i tražili Kneževića za njega..
Boga mi kako je krenulo, dobit će na kraju neke medalje za hrabrost ili heroje neke. -.-

Koji debilizam.
xBelmAx je napisao/la:
Lol.. Vidim da su se mnogi vec pomirili s tom cinjenicom da pojedini zlocinci bivaju pusteni na slobodu.. Sta ce nam onda zakon i policija? Tome treba vise stati na kraj, o tome govorim :)
da izvines mi sad mozemo ku***m mahat on je pusten.
Wertu je napisao/la:
Belma draga nije ovo seljacka pobuna ;D
hahah

Onoga policajca pustili juce, ovaj se nakon nekoliko sati predaje sam izrežirano sve ni najbolji amercki reziseri ga ne bi bolje sastavili !

R I P VEDRAN
quema je napisao/la:
da izvines mi sad mozemo ku***m mahat on je pusten.
I tako ce i sljedeci, i sljedeci, i sljedeci... a vi cete samo sjediti na svojim udobnim stolicama gledajuci bespomocno i zaliti se.. :r
Huh, u guys cool with that? ^.-
xBelmAx je napisao/la:
I tako ce i sljedeci, i sljedeci, i sljedeci... a vi cete samo sjediti na svojim udobnim stolicama gledajuci bespomocno i zaliti se.. :r
pa eto i da izadjes na ulicu, stois 2 dana niko nista boli njih ku**c, i onda bi dopizdilo i ljudi bi otisli.Dosli bi oni govnari nasi rekli mi nista nemozemo uraditi trebutno. il bi nas drotovi otjerali i opet NISTA.
CL_PRAVDA 0
I sada ispade niko nije ubio Vedrana, ispast ce on se sam ubio ... STRASNO !

Jucer Aner, Danas Vedran, SUTRA ?????
4rm4n1 je napisao/la:
Upravo ... -X

vlast 0
Vlast je onakva kakav je i narod .
xBelmAx je napisao/la:
I tako ce i sljedeci, i sljedeci, i sljedeci... a vi cete samo sjediti na svojim udobnim stolicama gledajuci bespomocno i zaliti se..
Pa kad skontas tuzno je sto je tako ali u vecim drzavama Engleska,Amerika etc. normalno je da u danu bude 10 ubijenih ako je manje dobro je na nasim prostorima to je malo cudno jer nismo navikli,mi samo znamo ako neko pogine da to bude u ratu.Naravno da je odvratno da neko nastrada na ovako surov nacin i da poslije svih dokaza i ostalog puste optuzene to je sramota ali tako je kako je.Sigurno je imalo par drzavnih ljudi umjesanih koji su nazalost imali korist od ovoga i ovo polako ali sigurno tone u zaborav.Za par mjeseci vise se o ovome nece ni raspravljati da naglasim i to je TUZNO.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.