Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

379 pregleda · 33 odgovora · otvorena 21.10.2009. u 15:39

Iako je to odlicna ideja, forum ce bit' prenatrpan sa glupim diskusijama ( vidio si jucer ... ) , klipovima, vicevima ..

Bolje da se naprave pojedinacne teme za to, pa nek' svako reda na njih sta hoce i kako hoce .

Voted 4 - ne
je napisao/la:
Taj sam, ja sam imao pw od bak1ra i mogu sasvim bez ikakve griznje savesti ili bilo cega reci da sam sve teme brisao sa MOG ACCOUNTA, sa bak1rovog sam pre proveravao log fajl i banovao skakavce.

S tim postupkom ne znam sta ste pokusali uraditi, ili je pak neko bio ljubomoran, koliko sam vam samo puta davao log fajlove ( ko je sta obrisao ) a vi ovako vracate, no nebitno video je kemo sta sam ja radio sa accom , mozes ga lepo pitati
je napisao/la:
situacija oko tema i jeste ovakva zbog toga, malac mu se upise u GB jer ima neki problem i trazi od njih da mu pomognu, oni ko mutavi jednostavno nece da se obrate, i naravno dijete ko dijete odma nova tema "odakle skinut cs" (primjer). i kazu pun index nepotrebnih tema, pa kako nece bit kad su sami krivi za to...
Mislim da bi to bilo dobro, jer svima nama nekad dodje neka dobra smijesna tema , al da i ne bude nekog pretjeranog spama s tim temama, takodjer s bodovim a ne da u jednom danu bude sto prebacenh bodova nek si sami stavimo granicu i da ne idemo preko nje , al inace naravno da je dobar prijedlog jer se svi trebamo opustit i uzivat u ovome forumu.

:]
bak1r je napisao/la:
ajde nemoj da serete i svalite sad na moj pw, nisam to ocekivao od tebe jasone :)

+ ispravka prijedlog a ne predlog.
nemaš ti šta očekivati od mene. Greška k'o greška u pisanju. To je navika obična.

I čiji bi account mog'o trashat' silne teme svega ti?

Znam da nisi ti mog'o sve one teme trashat' stalno jer uopšte nisi ni tol'ko bio online. I znam kakva si osoba. ( valjda ) <_<
Da, zato sto svaki j*beni put ja moram vidjeti ono PIC a i kad bi ovako bilo svi da postuju pado bi snjeg u gornjem vakufu , zato sto ce uvjek neki debil doci spammati upropastavati forum i to tako zato sto smo mi ljudi...

slazem se sa tobom kiluminati

btw da je neko drugi otovorio temu npr...neki normala clan kao prvo nebi odgovarali ove velike face sto nose status globala admina moda itd... a pod dva bila bi vec u kanti
A nisi spomenuo nista za nacijonalizam... Mislim jel se smiju pricati vicevi o nacijonalizmu ! ? :)
Jason je napisao/la:
nemaš ti šta očekivati od mene. Greška k'o greška u pisanju. To je navika obična.

I čiji bi account mog'o trashat' silne teme svega ti?

Znam da nisi ti mog'o sve one teme trashat' stalno jer uopšte nisi ni tol'ko bio online. I znam kakva si osoba. ( valjda ) <_<
Ja samo ne mogu da shvatim kako vas nije stid, sad svi odjednom okrecete ledja i ogradjujete se od ovog.

+ Ne mogu da vjerujem kako vrh i osobe koje drze gamers.ba mogu biti toliko nezahvalne.
U proteklih godinu dana koliko sam admin, svaki dan sam na siteu 5 sati dnevno (to su mogli svi primijetiti da sam online STALNO), refresham ga milion put dnevno i oni meni degradiraju funkciju, stid da vas bude.

Ja svaku temu koju sam trashao, stojim iza nje, jer svaka koja je trashana ima razlog zasto je trashana. Saznao sam ko je prijavio to sve i mogu reci da cu ga kad tad dostici ili ja ili Bozija pravda.
Nista mi ne znaci ova funkcija niti ona koja je bila samo mi je krivo zbog te nezahvalnosti. Jos cu vam reci da sam rekao da mi se skine i ova funkcija jer nakon sveg truda ne zelim da budem gm jer to nisam zasluzio, to znam i ja a i veliki dio ovog portala kojem sam sve vrijeme stajao na usluzi.

A taj sto je prijavio to trashanje tema je svima dragi korisnik ovog portala koji je pokazao svoje pravo lice

bb.
Ne znam da li cu sada otici predaleko ,ali eto hocu da iznesem svoje misljenje.Malo mi je postalo smijesno u poslijednje to sto se premiumima kupuje status.Nekada je to bila "utrka" pisali se kvalitetni,jasni i konkretni postovii kako bi se dobiO taj famozni aplauz ili naravno pomoglo se.Sada.....sve je to nekuda otislo,ali otom po tom.Trebalo bi obratiti paznju da se ne ode previse u stranu sa tim coffe shop temama,ipak da ostane Gaming sajt a ne d.ba site.Sto se tice tema,apsolutno podrzavam,a bodova....(nisam ljubomoran sto ce neko nekome prebaciti,jer imam i ja raje od koga bih isto tako mogao,alii ne zeliim ,hocu sam po nekim kvalitetama da dodjem do tog pr0 statusa (kojeg sam nekad imao )kao i vecina ,samo sto neki zele malo "brzim" putem.I na kraju,da administracija ostane ustrajna ako se fkt to sve realizira ,jer naravno uvjek ce biti papaka koji zele to sve pokvariti.
Ne slazem se, jer mislim da bi cirkus nastao.. Hajd da su normalna raja, pa da stavi 2-3 teme sa youtube klipovima.. Nego ce biti pun index debilnih tema, koje ne prilice jednom GAMING SITE-u, a mi svi i sami znamo otici na youtube pa gledat sta nam je volja.. U svakom sistemu mora postojati neki autoritet, jer kad ga nema, nastane haos.. Da se ja pitam, mozda bih dozvoljavao prebacivanje bodova, jer su oni za to i namjenjeni.. Ne bi bilo lose kad bi to moglo biti omoguceno preko profila (bez dizanja tema), ali nikakva poboljsanja na site-u ne ocekujem, jer je vecina "glavnih" ljudi odustala od njega..

To je samo neko moje misljenje..
bak1r je napisao/la:
Ja samo ne mogu da shvatim kako vas nije stid, sad svi odjednom okrecete ledja i ogradjujete se od ovog.

+ Ne mogu da vjerujem kako vrh i osobe koje drze gamers.ba mogu biti toliko nezahvalne.
U proteklih godinu dana koliko sam admin, svaki dan sam na siteu 5 sati dnevno (to su mogli svi primijetiti da sam online STALNO), refresham ga milion put dnevno i oni meni degradiraju funkciju, stid da vas bude.

Ja svaku temu koju sam trashao, stojim iza nje, jer svaka koja je trashana ima razlog zasto je trashana. Saznao sam ko je prijavio to sve i mogu reci da cu ga kad tad dostici ili ja ili Bozija pravda.
Nista mi ne znaci ova funkcija niti ona koja je bila samo mi je krivo zbog te nezahvalnosti. Jos cu vam reci da sam rekao da mi se skine i ova funkcija jer nakon sveg truda ne zelim da budem gm jer to nisam zasluzio, to znam i ja a i veliki dio ovog portala kojem sam sve vrijeme stajao na usluzi.

A taj sto je prijavio to trashanje tema je svima dragi korisnik ovog portala koji je pokazao svoje pravo lice :)

bb.
Yes,

ja sam prijavio i to sa razlogom. Kol'ko je puta bila postavljena tema " Gamers.ba kafa " , i svaki put trashana ?

Znaš da nemam 2 lica ,nit sam kad im'o. Nit sam se kad pretvar'o ikome. ;)

I da , uopšte nisam ni rekao da ti se skine funkcija ne znam kako ti to može pasti na pamet uopšte. Ako hoćeš daću ti čitav conv šta sam rekao . ;)

stay safe.
Jason je napisao/la:
Yes,

ja sam prijavio i to sa razlogom. Kol'ko je puta bila postavljena tema " Gamers.ba kafa " , i svaki put trashana ?

Znaš da nemam 2 lica ,nit sam kad im'o. Nit sam se kad pretvar'o ikome.

I da , uopšte nisam ni rekao da ti se skine funkcija ne znam kako ti to može pasti na pamet uopšte. Ako hoćeš daću ti čitav conv šta sam rekao .

stay safe.
Dobio si i ti ss sto mi je Marko rekao da trasham i to sam ja trashao.

A sto se nadje neki debil treci pa trasha teme to mene ne zanima, jer sa mog acca nije trashano, to sam pogledao u svom personalnom logu sto ga svi imate sa strane.

Dvolicnost winz.

hf jasone, dobio si sto si zelio
bak1r je napisao/la:
Dobio si i ti ss sto mi je Marko rekao da trasham i to sam ja trashao.

A sto se nadje neki debil treci pa trasha teme to mene ne zanima, jer sa mog acca nije trashano, to sam pogledao u svom personalnom logu sto ga svi imate sa strane.

Dvolicnost winz.

hf jasone, dobio si sto si zelio ;)
Nisam ja ništa dobio šta sam htio nit sam REKAO nit TRAŽIO da ti se skine admin zato ne kaki. Ne mogu ja tebe natjerat' da mi vjeruješ kad jednostavno nećeš , pitaj vLex-a šta sam samo rekao da se provjeri je li sa tvog accounta neko trashao one teme i gotovo.

ako hoćeš da napišeš nešta imaš pm/msn il' tema , ovo ode u kantu jer nije uvažen ovaj prijedlog...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.