Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Predznaci Sudnjeg Dana ?

476 pregleda · 46 odgovora · otvorena 21.10.2009. u 04:34

http://sarajevo-x.com/zanimljivosti/clanak/091020087

Evo bas nesto gledam sad i onako se "isprepadah" na neki nacin,ovo je mnogo cudno za svjet..Nisam digao temu da bi drugi spamali i pricali nebuloze,ne vridjam nikoga da se odmah zna..Sve te neke nove stvari sirom svijeta se desavaju,pa sta kazete na ovo ?..Da li se nekada upitate,kakva vas kazna slijedi radi psovanja i tako tih stvari,i ja psujem i ne kazem da sam "ZLATAN",ali kad ovako nesto vidim i procitam,istraumiram se?
reLoaded je napisao/la:
A nije jarane, bezze ti je to govorit. Ti sad želiš dokazati ono što se ne moze dokazati: Da nema Boga.

Evo, ja ti svojim zivotom garantujem. Procitaj 10 stranica Kurana, na Bosanskom jeziku, pa ces vidjet da nisi u pravu.

btw. Ja nisam WannaBe vjernik... Nisam ni pravi, kakve su hodze, ali mogu reci za sebe da se drzim vjerskih propisa.
Ti vjernik ? Ti nisi vjernik , ti glumis nekoga vjernika ovdje i pametujes svima ... Uzet cu samo primjer sa jedne od proslih tema. Citiram "Filmić je drama. Razvali je lik ocami. Baš joj se osvetio, ono poštenski. Ma kurava cura... "

Ovako jedan veeeeliki vjernik govori? Koliko ja znam vjera propovjeda prastanje , bila moja , tvoja ili neka peta deseta ...I ko si ti da nekom kazes da je kurava? Spusti se malo na zemlju...

@Zuza3

Kakav je to krscanski sistem vjere i sto je nepodnosljiv?
j0ker je napisao/la:
Ti vjernik ? Ti nisi vjernik , ti glumis nekoga vjernika ovdje i pametujes svima ... Uzet cu samo primjer sa jedne od proslih tema. Citiram "Filmić je drama. Razvali je lik ocami. Baš joj se osvetio, ono poštenski. Ma kurava cura... "

Ovako jedan veeeeliki vjernik govori? Koliko ja znam vjera propovjeda prastanje , bila moja , tvoja ili neka peta deseta ...I ko si ti da nekom kazes da je kurava? Spusti se malo na zemlju...

@Zuza3

Kakav je to krscanski sistem vjere i sto je nepodnosljiv?
Joker, molit cu da me vise ne peglas. Boli tebe ku**c sto sam ja rekao da je razvalio i da je kurava, jer to i jeste. Nemoj me je**t u zdrav mozak. Nemoj me karat i guzit. Onda cu i ja tebe morat je**t. Je****e prositice je****e, i zato ohladi malo. Koji ti je ku**c je***i pa se tako ponasas?

I da, ja sam najveci vjernik ovdje, zato me ne je***i.
reLoaded je napisao/la:
Joker, molit cu da me vise ne peglas. Boli tebe ku**c sto sam ja rekao da je razvalio i da je kurava, jer to i jeste. Nemoj me je**t u zdrav mozak. Nemoj me karat i guzit. Onda cu i ja tebe morat je**t. Je****e prositice je****e, i zato ohladi malo. Koji ti je ku**c je***i pa se tako ponasas?

I da, ja sam najveci vjernik ovdje, zato me ne je***i.
A 'ko se nama nasekirooo , oci moje lijepe , istina boli?
j0ker je napisao/la:
A 'ko se nama nasekirooo , oci moje lijepe , istina boli?
A moj ku**c tvoja usta voli.
Sta ces sad? Rekao sam ti da me ne je****s. Hvala.
reLoaded je napisao/la:
A moj ku**c tvoja usta voli.
Sta ces sad? Rekao sam ti da me ne je****s. Hvala.
Sad si i gay ? To je bolan protiv vjere , nemoj tako...

@Kojeg admina smaras da me banuje , reci reci?
Memson je napisao/la:
Psovanje nije najgori grijeh.
Gore ti je npr kad ne klanjas. Sto mislim da 90% nas ne radi.
Grijesis, nije sve u klanjanju, danas 95% 'muslima' klanjaju formalno i u svoj interes, i zato sto su placeni da to rade. Nije samo dovest namaz u red i sve ostalo u redu, jes ku**c. Ima jos mnogo faktora koji su jako znacajni :/. Nije te bog stvorio da klanjas, nego da ga spoznas.
Namaz jeste stub, ali ne cini vjeru kompletnom. Na detaljima se zasluge zasluzuju.
A ni psovanje nece igrat neku veliku ulogu u konacnim presudama, drugo je sto kazes iz svojih usta, a drugo je kako se djelima pokazes.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.