Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Poklon] Premium!

338 pregleda · 43 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 20:23

Eh, evo i mene nesto puklo da nekome dadnem jedan premium tako da je ikakva stela samo bi dao momku, vec eto ko mi se nesto svidi da ga obradujem premium, onako u ovo hladno doba da vas moja ljubav ugrije, malo alo dosta

~~
ResidentEvil je napisao/la:
grije me tvoja ljubav :D:D:D

evo razmisljam da te zovnem na spoj :-[:-[
Al prethodno mu baci flash, da bude blind date^^
Kako ce te guziti admini!I to zestoko al nema veze

i btw premiuim meni? :$
Daj
Meni
Jedan
Pls
HAAHAHHA
Kako te volim vako sekirat kad ne pisem recenicu :$ ima da meni dadnes 9-)
Evo da ne duljim odlucio sam da dadnem dvojici momaka razlog:

1. _Kripton_- svidja mi se njegov post procitajte.
2.Sp3ctre- takodjer jer ne misli na sebe nego i na dobrotvorne svrhe pa eto neka budu dva premiuma i njih dvojica, i takojder sam gledo da dam onome tko nema , neka se drugi ne ljute bice jos od mene nagrada!.
Daj ga nekome ko nemoze sebi priustiti to "zadovoljstvo" i kome ce to znaciti ,) fino je nekoga obradoavti, pa makar sitnicom.
~ nemoj te momka napastvovat

~ onaj ko ga fino zamoli njemu ide premium

OldSql je napisao/la:
Daj ga nekome ko nemoze sebi priustiti to "zadovoljstvo" i kome ce to znaciti ,) fino je nekoga obradoavti, pa makar sitnicom.
Tako sam i odlucio nadam se dobro .
Valja, ja ti msn ti meni premium , moze ? et... dog smo se
eN je napisao/la:
Valja, ja ti msn ti meni premium , moze ? et... dog smo se
Ma ako si mislio da sam takav nemoj nikad dat, fino sam te pito nedas, mene uvjek mozes pitat za pomoc pomoc cu sad ces dobit premium!
_KriptoN_ je napisao/la:
Evo ja sam dobio premium Hvala !
Nista zasluzio si!
meetmt je napisao/la:
Nista zasluzio si!
Kolko to imas kredita de i meni jedan..
meetmt je napisao/la:
Ma ako si mislio da sam takav nemoj nikad dat, fino sam te pito nedas, mene uvjek mozes pitat za pomoc pomoc cu sad ces dobit premium!
Ma šalim se, tek sam sada bolan vidio poruku , bio sam u školi danas Al eto ipak hvala za premium
eN je napisao/la:
Ma šalim se, tek sam sada bolan vidio poruku , bio sam u školi danas Al eto ipak hvala za premium
Nista i primi dodo sam te.
4rm4n1 je napisao/la:
HAHAHAHAHAHHAHAHHAH

je**m te lukava

btw, daj meni premium, recesija, nisam napunio kredit ima 2 sedmice je**m ti kredit

a ako ne dadnes, zovem tarika da te bije obecajem
hahahhahahaha imam ja 96 KM nisam lud da trosim kredit na gaymers sve imam i sta ce mi vise
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
hahahhahahaha imam ja 96 KM nisam lud da trosim kredit na gaymers sve imam i sta ce mi vise
Imam i ja al ce taj jedan premium nekoga da usreci zasto nebi pomogo? Ti nemoj sve sebi dakako pa ce i tebi pomoc.
Kako ste nisko pali da za jedan pišani premium od 2 KM molite nekoga i ulizujete mu se...Kad vam netko nedaje ništa onda im serete,a kada netko nešto ponudi odmah ste best friends .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.